Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Wysłany: 2005-12-20, 14:39 Betako
http://www.betako.pl/
Pod tym adresem znajdziecie kolejny Zakład Bukmacherski "Betako"
Obecnie przyjmuje zakłady na wydarzenia sportowe rozgrywane na całym świecie. W ofercie znajdą Państwo m.in. notowania na ponad 70 lig piłkarskich z calego świata, rozgrywki pucharowe, mecze międzypaństwowe, kilkanaście lig hokejowych, koszykówkę, turnieje tenisowe ATP i WTA, sporty amerykańskie (NBA, NHL, MLB,NFL) i wiele innych
.
Betako jest pierwszą koncesjonowaną firmą bukmacherska działającą na rynku polskim. Rozpoczęliśmy przyjmowanie zakładów w 1995 r. specjalizując sie głównie w rywalizacji zwierząt.
Niezly naziemny bukmacher, jego dużą zaletą jest to, że mozna zagrac 12, czyli zwycięstwo jednej lub drugiej drużyny, co bylo możliwe (ale już nie jest) jedynie w Toto-Mixie.
[ Komentarz dodany przez: DreamT: 21-05-2006, 10:44 ]
I jest nadal możliwe w T-Mixie
A także w milenium i bukach internetowych, jest to możliwe. Chociaż tego nie obstawiam bo jak dla mnie to pewniejsze jest już 1x czy x2 a trudniej jest trafić 12. Nie wiem czemu tak mam
Dzisiaj byłem pierwszy raz w Betako i najbardziej spodobały mi się kursy.
Oprócz kursów fajne też mają handi (przykładowo na mecz Le Mans - Bourg we francuskim koszu handi na Le Mans było -10 po kursie 1.90, a w takim Gamebookers -13 po 1.85)