Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

90minut.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com Strona Główna » Bukmacherzy » Bukmacherzy » Betchance
Zamknięty przez: gromsky86
2007-09-02, 14:56
Betchance
Autor Wiadomość
Krzych

Junior

Pochwał: 2
Wysłany: 2007-07-01, 23:30   Betchance

Chciałbym się dowiedzieć czy bukmacher betchance jest wypłacalny

Zarejestruj się i wygrywaj! Szeroka oferta, profesjonalna obsługa i do 120 zł gratis na start! Czego chcieć więcej?

handicap

Pochwał: 22
Wysłany: 2007-07-02, 01:02   

Mnie też kusi ich promocja, ale wg. mnie nie będą wypłacalni... Mają beznadziejny layout, a to oznacza, że nie zatrudnili dobrego programisty, a to oznacza, że nie mają dobrego budżetu na start, a to oznacza, że muszą ciąć "koszty" (czyt. wypłaty). Tak ja do tego podchodzę i dlatego wolałem tam kasy nie wpłacać. Ktoś od nich coś wypłacił już?

Krzych

Junior

Pochwał: 2
Wysłany: 2007-07-08, 15:37   

Na innym forum dostałem już opinię: nie warto wplacać bo robią problemy przy wypłacie i wszystko wskazuje na to że są oszustami. NIE POLECAM. Mają tylko kilka tysięcy graczy.

Zarejestruj się i wygrywaj! Szeroka oferta, profesjonalna obsługa i do 120 zł gratis na start! Czego chcieć więcej?

maro102

Podglądacz

Wysłany: 2007-08-04, 12:59   

Ja wpłacałem tam kartą 50 GBP i dostałem bonus 50 GBP, oplata za wplate 1.5 GBP.

Wyplata bez zadnego problemu po wymaganym obrocie, jedyne co to ze trwala 14dni liczac soboty i niedziele, ale traktowana jako zwrot platnosci karta wiec bez dodatkowych oplat.

Ogolnie fajny buk, z ladnymi kursami i anulacja spotkania w przypadku kreczu.

Rozliczanie kuponow fatalne 6h - 48h zalezy czy popularna liga.

maro102

Podglądacz

Wysłany: 2007-08-04, 13:01   

tu zamieszczam potwierdzenie wyciagu z konta bo cos sie nie chce obrazek wkleic:

http://www.wrzuta.pl/obraz/kbAHgjjw0e/

Obstawianie.com Strona Główna » Bukmacherzy » Bukmacherzy » Betchance

Reklama:Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl