Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Dziwie się że nikt jeszcze nie załozył tu tematu o tym zagranicznym buku.
Obecnie daje on podwojenie wpłaty do 30 euro, otrzymany bonus trzeba obrócic trzykrotnie po kursie 1.2 i tylko na zakłady 1x2. Bonus jest dopisywany automatycznie po dokonaniu wpłaty , można tam wpłacac za pośrednictwem Karty kredytowej , przelewu bankowego i Moneybookers. Wypłacają też szybko, mi wypłacili 4 godziny po wysłaniu do nich skanu paszportu. Buka tego reklamuje były piłkarz Marcel Desailly Polecam
Dziwie się że nikt jeszcze nie załozył tu tematu o tym zagranicznym buku.
Obecnie daje on podwojenie wpłaty do 30 euro, otrzymany bonus trzeba obrócic trzykrotnie po kursie 1.2 i tylko na zakłady 1x2. Bonus jest dopisywany automatycznie po dokonaniu wpłaty , można tam wpłacac za pośrednictwem Karty kredytowej , przelewu bankowego i Moneybookers. Wypłacają też szybko, mi wypłacili 4 godziny po wysłaniu do nich skanu paszportu. Buka tego reklamuje były piłkarz Marcel Desailly Polecam
Nie to, żebym do Ciebie coś miał, ale jak już podajesz ref'a to podaj też normalny adres i dopisz, że byłbyś wdzięczny. I nie wyskakuj mi z regulaminem, bo go znam, ale przyzwoitość to przyzwoitość
marcin3322 [Usunięty]
Użytkownik zbanowany Zakaz pisania Pochwał: 62
Wysłany: 2006-08-31, 23:57
Fan
Spoko , nie jest nigdzie napisane że musze podac normalną strone
Ale niech Ci będzie , już zmieniam.
Ostatnio zmieniony przez marcin3322 2006-08-31, 23:58, w całości zmieniany 1 raz
A ty FAN tak sie nie unos,bo nie wszyscy znaja ten regulamin
** Komentarz dodany przez: FAN: 02-09-2006, 12:12 **
No to może dam Ci odrazu bana, skoro nie znasz regulaminu - rejestrując się na forum musisz go zaakceptować, więc jeżeli go nie znasz to nie powinno Cie tu być.
Nie mogę znaleś stronki z regulaminem tej promocji - nie to zebym dla marcin3322
nie wierzyl ale chciałbym sprawdzic. Prosze o link. Moge tez zostac refem tylko prosze o napisanie co bede miał jak sam zbiore poleconych.
marcin3322 [Usunięty]
Wysłany: 2006-09-01, 11:39
szuwi napisał/a:
A ty FAN tak sie nie unos,bo nie wszyscy znaja ten regulamin
Ale i tak nie zrobiłem nic sprzecznego z regulaminem i akurat ten punkt znam
Cytat:
Nie mogę znaleś stronki z regulaminem tej promocji - nie to zebym dla marcin3322
nie wierzyl ale chciałbym sprawdzic.
Nie ma takowej strony z regulaminem tej promocji ja się spytałem supportu jak musze obrócic, więc jak chcesz wiedziec musisz im wysła maila support@BetClick.com
Cytat:
Moge tez zostac refem tylko prosze o napisanie co bede miał jak sam zbiore poleconych.
Za każdą poleconą osobe dostaniesz 10 funtów, i polecony otrzyma podwojenie :"£ 30 offered for each friend referred (£ 10 for you and up to £ 20 for your friend!)"
** Komentarz dodany przez: FAN: 02-09-2006, 12:13 **
Ja nie mówie, że zrobiłeś coś sprzecznego, ale zwykle podajemy adres strony i reflink i każdego upominamy w ten sposób - bo jak na moje to ten zapis w regulaminie jest bezsensu...
jak zwykle kombinacja polakow i wszystko poszlo sie je........c
jaka kombinacja ? przecież nikt nic nie robił niezgodnego z zasadami tego buka , zauważyli że za dużo osób z polski rejestrowało się dla bonusa i nałożyli limit by nie stracic za dużo