Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Witam wszystkich. Też mam pytanie na temat wpłat. Założyłem konto w euro, a w danych do przelewu bankowego dostałem numer konta prowadzonego w złotowkach. Jak to jest liczone gdy chce przelać z konta w euro ? Najpierw bank mi będzie zamieniał na złotówki, a potem betfeir znowu na euro ? przecież to jest totalnie bez sensu.
Ostatnio zmieniony przez Asree 2007-01-03, 14:20, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2007-01-03, 14:23
Asree napisał/a:
Witam wszystkich. Też mam pytanie na temat wpłat. Założyłem konto w euro, a w danych do przelewu bankowego dostałem numer konta prowadzonego w złotowkach. Jak to jest liczone gdy chce przelać z konta w euro ? Najpierw bank mi będzie zamieniał na złotówki, a potem betfeir znowu na euro ? przecież to jest totalnie bez sensu.
Normalnie wplacasz w zlotowkach a oni ci przeliczaja na euro ...
Ale konto w banku mam w euro i bez sensu jest zamienianie z euro na złotowki i spowrotem. Przy takiej kombinacji napierw trace na żydowskim kursie zamiany w banku, a potem znowu na zamianie ze złotowek na euro.
Wysłany: 2007-01-03, 14:47
Asree napisał/a:
Ale konto w banku mam w euro i bez sensu jest zamienianie z euro na złotowki i spowrotem. Przy takiej kombinacji napierw trace na żydowskim kursie zamiany w banku, a potem znowu na zamianie ze złotowek na euro.
Sorry nie doczytalem ze masz konto w euro ale przeciez mozesz wplacic pieniadze np na konto Wielkiej brytanii gdzie waluta jest w euro tylko twoj bank moze sobie policzyc za przelew miedzynarodowy ale jest jeszcze mozliwosc wplacenia srodkow na moneybookers a z tamtad na konto betfair ...
Witam mam oto taki problem zagralem dzis meczyk: ## Atletico Madryt - Osasuna ## na sume goli ze nie bedzie 3 lub wiecej wynik meczu jest 1-0 a moja kasa wisi w aktualnych zakladach przyjetych, czemu mi tego nie rozliczyli jak inne mecze odrazu a juz mija ponad godzina i nic, nie mam za co grac ;] rozlicza to chyba poprawnie co nie ;]
Mam krotki staz w betfair wiec moze panikuje zaszubko ale czasem maja takie dluzsze opuzninia ?, z gory dzieki za odpowiedz ;] vebnaster
Wysłany: 2007-01-21, 01:55
vebnaster napisał/a:
Witam mam oto taki problem zagralem dzis meczyk: ## Atletico Madryt - Osasuna ## na sume goli ze nie bedzie 3 lub wiecej wynik meczu jest 1-0 a moja kasa wisi w aktualnych zakladach przyjetych, czemu mi tego nie rozliczyli jak inne mecze odrazu a juz mija ponad godzina i nic, nie mam za co grac ;] rozlicza to chyba poprawnie co nie ;]
Mam krotki staz w betfair wiec moze panikuje zaszubko ale czasem maja takie dluzsze opuzninia ?, z gory dzieki za odpowiedz ;] vebnaster
Z tego co sam jakis czas temu gralem na 1 bramke lub wiecej , zazwyczaj trzeba poczekac jakies 2h po zakonczeniu meczu na rozliczenie
Z tego co sam jakis czas temu gralem na 1 bramke lub wiecej , zazwyczaj trzeba poczekac jakies 2h po zakonczeniu meczu na rozliczenie
Wysłany: 2007-01-22, 14:49
vebnaster napisał/a:
Levy666 napisał/a:
vebnaster napisał/a:
Ja juz czekam 2 dni ;]
To moze czas sie upomniec bo dwa dni to jak dla mnie jakies jaja chyba ...
Juz rozliczyli ;] pisalm na polska@betfair.com ale mail nie dochodzil a innego adresu nie znalem cos maja z tym adresem e-mail nie tak bo nie dochdzi ;[
KASA JUZ JEST, ale kurde dlugo strasznie dziady co nie ;] ide ich probowac ograc hehe ;]
Chłopaki, nie rozliczyli zakładów zaraz po zakończeniu, bo trzeba było poczekać na decyzję Federacji... sędzia pokazał w tym meczu 4 czerwone kartki piłkarzom Osasuny i nie wiadomo było czy skończy się na 1:0 czy 3:0 dla Atletico.
Dlatego takie opóźnienia
Dostal ktos z was bonus co 3 miesieczny ? ja nic nie dosalem odnich nic chyba cos zle zrobilem przy rejstracji albo moj 1 depozyt byl za maly grrr a szkoda myslalem ze ten bonus daj co 3 miesiace mam 500pkt. i nic ;[ trudno ;]
POLEAM i tak tego operatora gier hazardowych ;] naprawde warto ;]
Im wiecej nas tym wieksze srodki na rynkach - zerknijcie na ciekawy BLOGKOLES WYMIATA ! a ja sie od niego ucze ;]
Mi takze mowili dwie osoby ze sie zapisaly z mojego kodu tez nic niemam wiec juz niewiem. Ale tak jak Veb mowi BETFAIR to ekstraklasa. KAsa lezy na ziemi tylko trzeba ja umiec podniesc
_________________ www.usbet.org - Serwis w pełni poświecony sportom Amerykańskim, typy z NBA, NHL, MLB, NFL.
HeYA, mógłby ktos mi pomoc wypelnić te dane:/??? Dotyczna one banku PKO BP... Sprawa jest pilna bo nie jest dla mnie a osobie tej chcialbym bardzo pomoc...
Bank:
Oddział, w którym założono konto:
Numer konta:
Wybierz typ konta:
Kod banku:
Kod bankowy:
Klucz bankowy:
Kod oddziału:
Numer identyfikacyjny banku:
Kwota do wypłaty (EUR)
Dostal ktos z was bonus co 3 miesieczny ? ja nic nie dosalem odnich nic chyba cos zle zrobilem przy rejstracji albo moj 1 depozyt byl za maly grrr a szkoda myslalem ze ten bonus daj co 3 miesiace mam 500pkt. i nic ;[ trudno ;]
Nic nie zrobiłeś źle... sam byłem zdziwiony, że nikt nic nie dostał skoro wiem jak gracie (np. TY wyrabiasz sporo punktów ). Pisałem w tej sprawie do BetFair i... okazuje się, że minimum punktów upoważniające do wypłaty to... 10% zniżki na prowizji (czyli z tego co pamiętam to ponad 1000 punktów).
Tak więc sporo ludzi nie dostało kasy, bo nie każdy z nas tak bardzo "punktuje", chociaż w grach też zdobywa się punkty, więc cały czas jest szansa - rok od otrzymania bonusu jesteście w stanie otrzymać bonusy kwartalne
nie moge teraz wejśc na betfair bo jakieś tam problemy są niby, a mam takie pytanko czy ktoś kiedyś wpłacał przez pocztę? ja wpłacałem kiedyś przez pocztę na expekta i byłem ogólnie zadowolony, bo mój bank KB chce za przelew zagraniczny 53 zł (za przesłanie 100 eur) to jest kur...hardkor.
czy jak poślę przekazem pocztowym to chwycą wogóle te pieniążki? z góry dzięki za odpowiedź.
Wysłany: 2007-02-12, 13:51
Rafałek napisał/a:
nie moge teraz wejśc na betfair bo jakieś tam problemy są niby, a mam takie pytanko czy ktoś kiedyś wpłacał przez pocztę? ja wpłacałem kiedyś przez pocztę na expekta i byłem ogólnie zadowolony, bo mój bank KB chce za przelew zagraniczny 53 zł (za przesłanie 100 eur) to jest kur...hardkor.
czy jak poślę przekazem pocztowym to chwycą wogóle te pieniążki? z góry dzięki za odpowiedź.
Napewno wiesz jak bywa z nasza poczta polska wiec mysle ze lepiej by bylo zalozyc konto na moneybookers a z tamtad przelac do batfair Moneybookers maja bank Bre w Warszawie wiec bedzie przelew normalny i napewno szybciej niz przez poczte ale wybor pozostawiam tobie ...
heh wybrałem w końcu przelew bankowy, a nie Moneybookers i teraz jest nieciekawie.... chcę wyplacić kasiorę ale kosztuje to 15 ojro od przelewu. czy nie mając karty mogę zrobić to jakoś inaczej i taniej? na moneybookers i neteller nie moge, bo nie dokonywalem depozytu za ich sprawą.
teraz to mi się chyba bardziej opłaca dokonać jakiejś wpłaty przez MB, choćby 2 euro, a potem wyplacić wszytko razem.
Wysłany: 2007-03-15, 13:37
Rafałek napisał/a:
heh wybrałem w końcu przelew bankowy, a nie Moneybookers i teraz jest nieciekawie.... chcę wyplacić kasiorę ale kosztuje to 15 ojro od przelewu. czy nie mając karty mogę zrobić to jakoś inaczej i taniej? na moneybookers i neteller nie moge, bo nie dokonywalem depozytu za ich sprawą.
teraz to mi się chyba bardziej opłaca dokonać jakiejś wpłaty przez MB, choćby 2 euro, a potem wyplacić wszytko razem.
ma ktoś jakieś zdanie na ten temat?
Zrob tak jak wymysliles wplac na moneybookers jakies euro przelej do betfair i jazda bo te 15 ojro za przelew bankowy to troszke zdzierstwo ...
A ja mam takie pytanie, używał ktoś z was opcji Play For Fun na Betfair? Wdrażam się dopiero w tajniki bukmacherstwa i polecono mi Betfair na początek. Nie wiem czy tracić czas na tą grę dla zabawy. Jak to się ma do rzeczywistości na Betfair?
A ja mam takie pytanie, używał ktoś z was opcji Play For Fun na Betfair? Wdrażam się dopiero w tajniki bukmacherstwa i polecono mi Betfair na początek. Nie wiem czy tracić czas na tą grę dla zabawy. Jak to się ma do rzeczywistości na Betfair?
Jeżeli mówimy o zakładach bukmacherskich "for fun" to ma się tak samo jak prawdziwa gra w BF, tylko że nie wygrywasz i nie tracisz prawdziwych pieniędzy.
Jeżeli dopiero zaczynasz - lepiej przejrzyj sobie to forum, poobstawiaj sobie w dziale "Nasze Kupony" i zobacz jak będzie Ci szło.
Jeżeli będzie dobrze, to weź troche pieniędzy i wpłać sobie do BetFair. Skorzystaj z jakiejś promocji (np. w moim podpisie, albo poszukaj na necie) i ciesz się wygranymi
Uprzejmie informujemy, iz otrzymalismy informacje n/t problemow
technicznych MB przy probie wykonywania depozytow. Usterka ta lezy po
stronie MB i objawia sie w postaci pojawiajacej sie wiadomosci ?The
Touring Number has been entered incorrectly?.