Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Jeśli siedziałeś wczoraj cały dzień to nic nie mogłeś zauważyć bo przerwa zdarzyła się późnym wieczorem.
Nie wiem czy wiesz, że cały dzień nie oznacza od 7:00 do 22:00 tylko cały dzień... akurat źle trafiłeś, bo wczoraj siedziałem baaardzo długo, bo grałem sobie Copa America. Tak więc do godziny 4:25 siedziałem na BetFair i poza jednym przestojem, który trwał około 7 minut, nie było najmniejszych problemów.
vega1977 napisał/a:
Jeśli spytasz co obstawiałem tak późno to odpowiadam że tenis
Szczerze, to mało mnie to obchodzi co obstawiałeś...
vega1977 napisał/a:
I nie oburzaj się tak
Nie oburzyłem się... śmieszą mnie tylko takie wypowiedzi...
vega1977 napisał/a:
Może gdybyś grał za pieniążki podobne do moich to byś nie przyjmował tego tak spokojnie.
Liczysz to tylko w tysiącach czy może już w milionach? Bo szczerze nie wiem czy mogę się śmiać, czy brać Cie poważnie.
Nie mam tu na celu żadnej kłótni, ale sprawdź czy może to nie była techniczna wina Twojego kompa, albo np. dostawcy internetu, bo u mnie wszystko było ok. Dlatego też nie rozumiem jak u Ciebie mogło być źle...
Nie wiem czy wiesz, że cały dzień nie oznacza od 7:00 do 22:00 tylko cały dzień... akurat źle trafiłeś, bo wczoraj siedziałem baaardzo długo, bo grałem sobie Copa America.
Nie wiedziałem że cały dzień oznacza cały dzień (+ noc) szydera.
Resztę chyba faktycznie źle trafiłem. Dziwne tylko jest to że nawet BETFAIR potwierdza że miało awarie (nazwali to konserwacją sytemu mającą na celu usprawnienia strony)i tylko u Ciebie jej nie było.
Pozdrawiam i życzę sukcesów w wygranych
[ Komentarz dodany przez: FAN: 06-07-2007, 04:03 ]
cały dzień ma 24h, więc noc zawiera się w stwierdzeniu "cały dzień"
no nie wiem, ja nie miałem żadnych problemów, na forum BetFair też nie widzę wyjaśnienia, chyba że w temacie z 18... tyle, że ja poważnie poza 7-minutową przerwą nie miałem żadnych, najmniejszych problemów z BetFair
[ Komentarz dodany przez: FAN: 06-07-2007, 04:04 ]
a wogóle to już sprawę załatwiliśmy na PW