Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

90minut.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com Strona Główna » Bukmacherzy » Bukmacherzy » Betfair
Zamknięty przez: FAN
2007-07-09, 17:05
Betfair
Autor Wiadomość
MatroX

Litość to zbrodnia
   Doświadczony

Pochwał: 18
Wysłany: 2005-08-17, 16:21   Betfair

1. Podczas rejestracji należy wprowadzić przydzielony niepowtarzalny kod rekomendacji w polu "Wprowadź kod rekomendacji"
    2. Otrzymasz £20 po obstawieniu zakładów w kwocie £100.
    3. Po upływie 3 miesięcy zostanie przesłana premia, której wysokość zależeć będzie od częstotliwości Twojej gry w zakładach sportowych w tym czasie.
    4. Bonus zostanie przesłany na Twoje konto zaraz po zakończeniu kwartału, będzie to zaznaczone na Twoim wykazie konta.

tu jest link do strony polskojezycznej
Betfair
przy rejestracji wpisz mój kod D51UMZ589 DZIEKUJE

Czym jest Betfair?

Wszystkie zakłady w witrynie Betfair obstawiane są przez użytkowników, którzy chcą obstawiać zakłady w zwykły sposób (stawiając na zwycięstwo) lub proponując notowania innym uczestnikom (przegrana).

Zakłady są zawierane pomiędzy osobami o przeciwnych poglądach.

Sposób zawierania przedstawiony jest w prezentacji.

Dlaczego warto korzystać z Betfair?
    * Można obstawiać zwycięstwa lub przegrane.
    * Można wybrać notowania, według których przyjęty zostanie zakład.
    * Prowizja i podatek.
    * Można zawierać zakłady podczas gry.

Zwycięstwo lub wygrana
W przypadku stawiania na „zwycięstwo" (indywidualnego zawodnika, zespołu, konia, psa lub inne) — stawia się na wygraną. Nie różni się to od zakładów obstawianych u zwykłych bukmacherów.

W przypadku stawiania na przegraną stawia się zakład, że nastąpi przegrana. Na przykład, jeżeli obstawia się na rynku, na którym typuje się zwycięzcę pierwszej ligi, i obstawia się przegraną Lecha Poznań, oferuje się w ten sposób notowania innym graczom, którzy chcą obstawić zwycięstwo tej samej drużyny. Jeżeli Lech przegra, wówczas klient przejmuje stawkę graczy obstawiających zwycięstwo. Jeżeli Lech wygra, uczestnik wypłaca wygraną. Zwykle w takiej roli występują bukmacherzy.

Informacje dotyczące pozostałych uczestników zakładu nigdy nie są ujawniane, a bezpieczne połączenie z witryną zapewnia prywatność i poufność zakładów.

Wybierz notowania
W witrynie Betfair można zawsze wybrać notowania, które mają być obstawiane. Jeżeli uczestnik chce uzyskać lepsze notowania od bieżących, może wystawić polecenie uzyskania lepszej ceny, należy jednak mieć na uwadze, że musi się znaleźć ktoś, kto zechce obstawić przegraną przy podanych notowaniach (i na odwrót).

Patrząc na notowania przed rozpoczęciem gry, można zauważyć, że zmieniają się wraz z kolejnymi zakładami na zwycięstwo lub przegraną. Notowania często poprawiają się przed rozpoczęciem wydarzenia, ponieważ na rynku zakłada się więcej osób.

Prowizja
Uczestnik nie płaci żadnych podatków w witrynie Betfair, a prowizje pobierane są tylko od wygranych netto na każdym rynku. Jest to szczególnie korzystne, jeśli obstawia się kilka różnych zakładów na tym samym rynku, np. rynku zwycięzcy pierwszej ligi. Niektóre zakłady się wygrywa, inne przegrywa, ale prowizję płaci się tylko od kwoty NETTO wszystkich wygranych. Jeżeli zakłady na danym rynku przyniosą stratę netto, uczestnik nie płaci prowizji.

Oferujemy program motywacyjny dla klientów. Stawka prowizji uczestnika ustalana jest w zależności od intensywności korzystania z witryny Betfair.
Ostatnio zmieniony przez 2006-04-30, 13:46, w całości zmieniany 9 razy  

MatroX

Litość to zbrodnia
   Doświadczony

Wysłany: 2005-08-18, 16:23   

zachęcam wszystkich którzy korzystają z tego sposobu gry do wypowiedzi. Każda wskazówka mile widziana

lbalas

Amator

Wysłany: 2005-08-18, 17:36   

Matrox gdy wpisze twoj refferal i wplace te 20 funtow to dostane bonus drugie tyle ? :D Bo jak tak to wchodze w to :]

MatroX

Litość to zbrodnia
   Doświadczony

Wysłany: 2005-08-18, 18:19   

Firma Betfair oferuje nowym użytkownikom promocje wprowadzane w zależności od kalendarza wydarzeń sportowych.

Jakie są warunki udziału w promocji?

Aby skorzystać promocji Betfair, w której oferowany jest darmowy zakład, należy najpierw otworzyć konto. W większości promocji wymagane jest wpłacenie środków na nowe konto (minimalnie £10) i przyjęcie zakładu. Na koncie zostanie przyznany darmowy zakład w ciągu 48 godzin od momentu, kiedy zakład zostanie przyjęty. Inne promocje np. „Załóż się o £20 a dostaniesz następne £20" są przeprowadzane od czasu do czasu i mają podobne zasady.

Aby spełnić warunki promocji lub darmowego zakładu, konieczne będzie kliknięcie łącza na stronie internetowej lub w wiadomości e-mail, bądź podanie kodu promocyjnego. Kod należy wpisać w polu Kod promocyjny podczas procesu rejestracji nowego użytkownika lub podać go operatorowi telefonicznemu, jeżeli rejestracja dokonywana jest telefonicznie. Należy pamiętać, aby podać Nazwę kodu promocji na początku rejestracji telefonicznej.

Poleć znajomym

Doczytałem do konca UWAGA
Warunki ogólne

* Aby wziąć udział w programie rekomendacji, trzeba być zarejestrowanym użytkownikiem Betfair i mieć przynajmniej 50 punktów Betfair
* Osoba rekomendowana musi być nowym użytkownikiem Betfair oraz poddać weryfikacji dane dotyczące formy depozytów, np. karty debetowej lub kredytowej
* Wypłaty, dokonywane na Twoje konto za pośrednictwem usługi Moneybookers, nie będą używane w programie rekomendacji
* Pierwsza wypłata £20 zostanie dokonana na Twoje konto po zgromadzeniu przez nowego klienta firmy Betfair 50 punktów
* Zarekomendowany użytkownik powinien w momencie rejestracji podać niepowtarzalny kod rekomendacji, który otrzymał od dotychczasowego użytkownika. Kod ten otrzymałeś bezpośrednio. Wypłata nie nastąpi, jeśli kod nie został poprawnie wprowadzony w momencie rejestracji
* Kredyt £20 może być wykorzystany przez obie strony jedynie w formie stawek na zakłady obstawione w witrynie internetowej Betfair i nie podlega wypłacie
* Dodatkowe wypłaty zostaną dodane do Twojego konta po upływie 30 dni
* Osoba rekomendująca nie może rekomendować do uczestnictwa w Betfair jako osoby rekomendowanej samej siebie, członków swojej rodziny ani domowników — w tych przypadkach mogłaby ona otworzyć dowolną liczbę nowych kont dla siebie lub w swoim imieniu.
* Betfair.com zastrzega sobie prawo, całkowicie według własnego uznania, do wyłączenia użytkownika z promocji oraz ze swojej witryny internetowej, jeśli uzna, że użytkownik próbował korzystać z promocji, używając więcej niż jednej nazwy użytkownika, albo podejmował nieuczciwe lub inne działania wskazujące na to, że rekomendacje lub zakłady nie były dokonywane w dobrej wierze, lecz w celu naruszenia warunków i (lub) idei promocji. W takim przypadku użytkownik nie będzie miał prawa uczestnictwa w promocji, przy czym betfair.com nie ma obowiązku przedstawiania powodu tego wykluczenia
* Liczba osób, które użytkownik może zarekomendować, jest nieograniczona, pod warunkiem przestrzegania przez te osoby zasad tu określonych oraz jeśli: 1) posiadają one ważny adres e-mail (aktualnie aktywny) i 2) ich adresy e-mail są adresami osób dobrze znanych użytkownikowi. Spam nie będzie tolerowany i spowoduje dyskwalifikację uczestników
* Przystępując do projektu, zarówno osoba rekomendująca, jak i rekomendowana zgadzają się na ujawnianie przez Betfair swoich danych (dotyczących zgromadzonych punktów) drugiej stronie, w zależności od sytuacji (jedynie dla celów tego programu)
* Firma Betfair może w dowolnym czasie zawiesić lub unieważnić promocję z przyczyn, które, całkowicie według własnego uznania, uzna za stosowne, przy czym wszelkie zobowiązania firmy w stosunku do użytkownika ustaną ze skutkiem natychmiastowym w momencie poinformowania użytkownika o podjętych działaniach. W przypadku sporów powstałych w jakichkolwiek okolicznościach decyzja firmy Betfair będzie ostateczna.
* Wszystkie dodatkowe wypłaty podawane są w funtach szterlingach. W momencie wypłaty zostaną one przeliczone na lokalną walutę po aktualnym kursie.

Karabatic

Handball
   Junior

Pochwał: 13
Wysłany: 2005-08-18, 18:47   

K***de przeczytałem to od poczatku i juz nei wiem dostaje tam sie cos mamony na start czy nic darmo ,trzeba przelac cos by dostac jakis tam bonus??

MatroX

Litość to zbrodnia
   Doświadczony

Wysłany: 2005-08-18, 18:58   

z tego co zrozumiałem musisz być aktywny na tej stronie i uzbierać 50 ptk. w ten czas możesz promować i także otrzymać upragniony bonus. Jeśli ktoś inaczej zrozumiał proszę mnie poprawić.
Ja niemam co liczyć profity z rekomendacji bo kase przelałem za posrednictwem Moneybookers.

kurson
[Usunięty]

Wysłany: 2005-08-27, 09:31   

Mam kilkuletnie doswiadczenia w graniu i wystawianiu w betfair i wierzcie mi lub nie, ale ten serwis ma duzo wiecej zalet niz ten darmowy freebet:

1. Najczęściej lepsze kursy (nawet po odjęciu prowizji 2-5% w zależności od aktywności gracza).
2. Szeroka i ciekawa oferta typów (zwłaszcza soccer).
3. Można zabawić się w buka i wystawić zakłady do obstawienia przez innych.
4. Solidność w wypłatach.
5. Support na dobrym poziomie.
6. Szybkie rozliczenia zakładów (piłka nożna nawet od minuty do kilku minut od zakończenia meczu).
7. Dobra oferta zakładów live
itd, itp.

Oczywiscie sa tez pewne wady:

1. Wysoka prowizja początkowa (5% od wygranej netto).
2. Brak możliwości zestawiania swoich combosików.
3. Słabe zainteresowanie sportami zimowymi.
4. Brak ligi holenderskiej w piłce nożnej.
5. Brak konta w polskim banku .
6. Stała zryczałtowana opłata przy wypłatach na konto - 15$ (na moneybookers za darmo)

Nie twierdzę, że to za każdym razem najlepsza propozycja (betfair), ale trudno mieszać między kilkunastoma bukami. Owszem mam konta u innych i oczywiście z nich korzystam, ale dużo rzadziej.

Pozdrawiam

MatroX

Litość to zbrodnia
   Doświadczony

Wysłany: 2005-08-27, 09:39   

kurson
to niejest dział w którym bys podawał typy ale jesli mozesz na podstawie jakiegoś wytypowanego przykładu wklejajac "screen" ze strone Betfair przylibrzył ten sposób obstawiania.

kurson
[Usunięty]

Wysłany: 2005-08-27, 09:58   

OK - wyjasnie na przykladzie dwa typy zakladow: WYGRA (BACK) i NIE WYGRA (LAY):

Zaklady

Wczoraj wystawilem np., ze w meczu Liverpool-CSKA NIE padnie 13 lub wiecej rzutow roznych. Jak widac w historii, zaklad byl kupowany w 3 ratach: 6.16$ 43.84$ oraz 6$. Zaklad wystawilem po dwoch roznych kursach: 5 i 5.10.
Jak moze wiecie rzutow roznych (po 90 min.) bylo 6 i wszystkie wystawione typy na to zdarzenie byly wygrane.
W podobny sposob wystawilem pozostale zaklady typu: NIE WYGRA

Na samym dole sa 2 klasyczne zaklady WYGRA. Tutaj nie musze chyba niczego tlumaczyc - jest to taki sam typ zakladow, jaki zawieracie u kazdego typowego buka.

Pozdrawiam

MatroX

Litość to zbrodnia
   Doświadczony

Wysłany: 2005-08-27, 15:55   

moment moment jeśli ty wystawiasz kurs którego jeszcze niema to gdzie on sie lokuje i jaka jest jego droga? czy czekamy aby ktoś postawił przeciwstawny kurs o takim samej wartości ?
Mam dwa kolory niebieski i różowy
*niebieski-zwyciestwo(Back)
*rózowy-Nie wygra (Lay)
niebieski kurs 2,2
rózowy 2,8
wystawiłem kurs (back) o wartości 2,7 i on został zaliczony po lewej stronie jako (lay) czegos tu niezrozumiałem ! mam nadzieje ze wiesz oco chodzi i mi wyjasnisz

kurson
[Usunięty]

Wysłany: 2005-08-27, 16:27   

Odpowiedz znajdziesz w pierwszym poscie mojego tematu:

BETFAIR

Prosciej nie potrafie :)

Pozdrawiam

MatroX

Litość to zbrodnia
   Doświadczony

Wysłany: 2005-09-18, 20:23   

ciężko sie przestawić na ten sposób obstawiania jadno co przypomina to obstawianie na "Kursy meczu" to tak jak 1X2 w Internetowych Zakładach Bukmacherskich z tym że kursy sa wieksze , duzo wieksze!
a tu strona, pomocna :)
link

teusz

Amator

Wysłany: 2005-10-28, 12:06   

jedno pytańko jak przedstawia się sprawa z obniżeniem prowizji. Jakby ktoś mógł przedstawić od ilu punktów są upusty to byłbym wdzięczny

Johnny

Amator

Wysłany: 2005-11-10, 22:37   

witam
juz prawie rozpykalem o co chodzi w betfair :P ale mam jeszcze 2 pytanka..
1. brzmi tak samo jak kolegi powyzej
2. wezmy pod uwage mecz Hetman Zamość - Legia Warszawa
widze, że najwyzszy kurs na legie w BACK jest 1.26, ale obok widze LAY 1,4 1,47 i 1,98.... czyli oznacza to ze ktos wystawil kurs na legie 1,4 1,47 i 1,98... to dlaczego w takim razie najwyzszy na back jest 1.26 zamiast (wyzszego przeciez) 1.98...
tego do konca nie moge podlapac... no i jeszcze co za tym idzie dlaczego na LAY sa wystawione w pierwszej kolejnosci nale a pozniej w kolejce stoją wieksze kursy...
cholera no jest tu jakis maniak betfair??
pozdrawiam

MatroX

Litość to zbrodnia
   Doświadczony

Wysłany: 2005-11-15, 07:34   

bardzo chciałbym ci pomóc ale i ja dopiero stawiam pierwsze kroki. Nie wiem czy posiadasz na tyle kasy ale ja wpierwszych dniach gry robiłem cos takiego czytałem o zasadach a póznie sprawdzałem w praktyce wystawiajac kursy lub grajac wystawione już, obserwujac co i jak, może to jest metoda na twoje zagadnienie!
w chwili obecnej juz posiadam odpowiednią ilość punktów także można sie z mojego linka rejestrowac! Betfair
przy rejestracji wpisz mój kod D51UMZ589 DZIEKUJE
Ostatnio zmieniony przez MatroX 2005-11-15, 07:40, w całości zmieniany 1 raz  

MatroX

Litość to zbrodnia
   Doświadczony

Wysłany: 2005-11-25, 09:11   

Kto korzystał z programu BetFair Tools 1.0 ? czy u was tez tak kiepsko odświeżał strone ?

Gigant

Amator

Pochwał: 3
Wysłany: 2005-11-29, 11:11   

Witam.
Gram w Betfair od niedawna,ale już mam pewne doświadczenie.
Jeżeli ktoś interesuje się BF najlepiej na początku wejść na stronę buka,
poczytać pomoc,spróbować stawiać na sucho,zobaczyć jak zmienia się
wygrana w stosunku do postawionej kwoty(łatwiej zrozumieć).
Jeżeli chodzi o kursy BACK i LAY,to te kursy co są na kolorach są najlepsze
w danej chwili do obstawiania,a jeżeli nie podoba się kurs można wpisać swój
(ale może być nieprzyjęty,jak nieatrakcyjny).Ponadto należy uważać przy
wysyłaniu zakładu.żeby się nie pomylić,bo może to drogo kosztować.
Jest obcja obstawiania jednym kliknięciem,ale nie polecam na początku.
Jeżeli ktoś wpłaca pieniądze niech poczyta ile to może kosztować(prowizje
w bankach i BF).Jeżeli chodzi o punkty to są naliczane od zakładów,ale buk
ma określone daty i po przekroczeniu tego okresu odejmuje 15% punktów,
chyba,że wykorzysta się wakacje(jeszcze do końca nie rozgryzłem tego).
To w skrócie tyle.
Ostatnio zmieniony przez Gigant 2005-11-30, 07:48, w całości zmieniany 2 razy  

MatroX

Litość to zbrodnia
   Doświadczony

Wysłany: 2005-11-29, 11:35   

zachecam do pogłebienia wiedzy na wyscigach konnych typ (lay) wiecej informacjo co do wyscigów na str.

Radio kliknąć na Live Audio Commentaries na żywo
Radio i ...
>>Polecam<<

MatroX

Litość to zbrodnia
   Doświadczony

Wysłany: 2005-12-16, 12:27   WPROWADZENIE

Pamietaj rejestrujac sie wpisz:
Kod Polecaj i Zarabiaj:D51UMZ589

jak juz wczesniej pisałem gra W Betfair.com jest nieco inna od zakładania sie u Bukmacherów. Betfair.com proponuje nam duzo wieksze kursy niz bukmacherzy, mozemy obstawiac zakłady wybierajac 1,2,X,12,1X,2X.
I tak grajac na 1,2,X, w meczuLyon v Lille - Kursy meczu wystarczy jak wybierzem z lewj strony kurs w polu niebieskim Zwycięstwo w ten sposób przyjmujemy juz wystawiony kurs 1.56 wystarczy wpisac kwote za jaką chcemy zagrac i akceptujemy wciskajac w prawym dolnym rogu prześlij
Zawsze widnieje szczeguóowai nformacja co do podjetych zakładów nad przyjetym zakładem z prawej strony To samo stosujemy grajac na 2 lub X.

MatroX

Litość to zbrodnia
   Doświadczony

Wysłany: 2005-12-16, 12:54   

Grajac na 1X troszeczke inaczej sprawa wyglada otóz wciskamy juz po drugiej stronie Nie wygra (Lay) na kurs 10,5 co oznacza że ten zespół [Lille] nie wygra a wygrają 1 i X [Lyon i remis ]

MatroX

Litość to zbrodnia
   Doświadczony

Wysłany: 2005-12-16, 13:03   

kolejny przykład z tym że gramy 2X tzn że zakład 1 [Lyon] nie zwycieży! Chcąc taki zakład przyjac należy po stronie Nie Wygra (Lay) wcisnac kurs 1.57 i wstawic stawke a nastepnie w dolnym prawym rogu Przeslij

MatroX

Litość to zbrodnia
   Doświadczony

Wysłany: 2005-12-16, 13:15   

tak poszukiwany zakład przez was na 12. Jak sie juz domyslacie wciskamy po stronie Nie Wygra (Lay) kurs 3.95 przeciwko remisowi co oznacza wygrana w przypadku zwyciestwa druzyny Lyon lub Lille

Moze zwróciliscie uwage ze podane przykłady nie miałych tych samych kursów na screenach a były wykonane w przeciągu 1 min. tu widac własnie jakie jest duze zainteresowanie tym sposobem gry!.

The_GrabeK
[Usunięty]

Wysłany: 2005-12-16, 16:51   

MatroX,

Pogubiłem się, wychodzi z tego że:

Lyon - Lille
1=> 1.54
X=> 3.80
2=> 10.00
1X=> 10.05 [Lille nie wygra]
X2=> 1.56 [Lyon nie wygra]
12=> 3.95 [remis nie wygra]

Moja dedukcja po ciężkim dniu, na podstawie ostatniego screena. I właśnie coś mi nie pasuje

MatroX

Litość to zbrodnia
   Doświadczony

Wysłany: 2005-12-16, 17:11   

nie znalazłem w tym co pisałem błedu, to co piszesz tak własnie jest!
W załączniku są moje efekty gry z ostatnich dni ale o tym pózniej!
Pamietaj aby przy rejestracji uzyc tego kodu: D51UMZ589
Ostatnio zmieniony przez MatroX 2005-12-16, 17:14, w całości zmieniany 1 raz  

Centrebet
MatroX

Litość to zbrodnia
   Doświadczony

Wysłany: 2005-12-16, 17:24   

wszystkie przedstawione przykłady sa to przyjecie kursu juz przez kogos innego wystawione! zmieniając na inny kurs jeszcze nie wystawiony TY oferujesz zakład i czekaż aż ktoś przyjmie go przeciwstawiajac sie. ty jesteś za wygrana druzyny Lyon czekasz az ktoś przyjmie ten twój kurs jako przegrany Lyon

Obstawianie.com Strona Główna » Bukmacherzy » Bukmacherzy » Betfair

Reklama:Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl