Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
11. Free bet stake is not included in any returns and is non-withdrawable.
To znaczy, że nie możesz tego od razu wypłacic.
Cytat:
7. Free bet valid for 30 days after issue. Any free bet amount left unused after 30 days will be removed.
Freebet jest ważny przez 30 dni, czyli w ciągu miesiąca trzeba nim obrócic. Każda pozostała niezużyta kwota (bonusa oczywiście) na koncie po 30 dniach zostanie usunięta.
Poza tym to jest freebet. Najpierw trzeba postawic min. 5 funtów, żeby dostac potem drugie tyle.
Pozdro...
Ostatnio zmieniony przez orson 2007-02-06, 13:35, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2007-02-06, 14:36
Seba271 napisał/a:
promocja ciekawa czytalem warunki , niepokoi mnei jeden punkt: bo jesli dobrze rozumiem angielski to bonus ten nie mozna wyplacic lub cos w tym stylu:
11. Free bet stake is not included in any returns and is non-withdrawable.
ale niech to przetlumaczy ktos kto lepiej zna angielski.
Nie ma takze nic wspomniane o minimalnym kursie zalizcanym do obrotu.
To oznacza ze freebet nie włącza sie do wygranej czyli np. stawiasz 25f na kurs np. 4,0 to twoja wygrana wynosi 75f a nie 100f (innymi słowy to jest darmowy zakład w którym stawki sie nie wypłaca)
Buk jest sprawdzony wypłacałem już tam 4cyfrowa sume na karte
zal28 ( lub ktos inny ) wytlumacz mi czyli jesli wplace 25 funtow i postawie za nie i wygram to pojawi mi sie na koncie 25 moj + 25 free beta + to co wygram ?? i moge to wyplacic?
Wysłany: 2007-02-06, 19:52
Seba271 napisał/a:
zal28 ( lub ktos inny ) wytlumacz mi czyli jesli wplace 25 funtow i postawie za nie i wygram to pojawi mi sie na koncie 25 moj + 25 free beta + to co wygram ?? i moge to wyplacic?
Załóżmy wpłacasz np 25f i grasz pierwszego kupona na jakieś mecze o kursie powiedzmy 2.0 i wygrywasz 50f oraz automatycznie pojawia ci sie 25 freebet (jeśli zagrasz za np.10f to masz 10f freebeta).Ja nie korzystałem u nich z freebeta bo rejestrowałem sie wczesniej ale nie którzy bukmacherzy mają takie ograniczenia ze freebeta musisz postawić solo i na jakiś określony kurs (wysoki kurs) u innych możesz postawić zakład akumulowany po dowolnych kursach(np.Stan James).Z tego co słyszałem to chyba w betfred musisz puscić freebeta na singla po kursie 2.0 do 30 dni
a jezeli zrobie tak
wplace 25 funtow i zagram zaklad ktory mi nie wejdzie i zostanie mi ten bonus co od nich zostalem. Czy wowczas moge wyplacic kase aby wiecej nie ryzykowac??
Wysłany: 2007-02-07, 10:24
pawel991 napisał/a:
a jezeli zrobie tak
wplace 25 funtow i zagram zaklad ktory mi nie wejdzie i zostanie mi ten bonus co od nich zostalem. Czy wowczas moge wyplacic kase aby wiecej nie ryzykowac??
Dalej nie rozumisz to jest darmowy zakład nie wypłacalny wypłacić możesz tylko wygraną z tego zakładu.Masz 25f stawiasz na ako 3.0 i wygrywasz 100f bo stawka zakładu jest odejmowana i wtedy z wygraną możesz zrobić wszystko
a zakladajac takie cos ze wplacam te 25 funtow i obstawiam je na jakis mecz o kursie np 1.3
kupon mi wchodzi i mam :
25 x 1,3 = 32,5
i rozumiem ze do tego dochodzi jeszce ten bonus czyli mam
32,5 + 25 (bonus)
czy po tym graniu moge wyplacic swoje 32,5 zostawiajac sobie 25 bonusa i obracac nim dalej ale nie wyplacajac go???
Wysłany: 2007-02-08, 10:44 Re: a
pawel991 napisał/a:
a zakladajac takie cos ze wplacam te 25 funtow i obstawiam je na jakis mecz o kursie np 1.3
kupon mi wchodzi i mam :
25 x 1,3 = 32,5
i rozumiem ze do tego dochodzi jeszce ten bonus czyli mam
32,5 + 25 (bonus)
czy po tym graniu moge wyplacic swoje 32,5 zostawiajac sobie 25 bonusa i obracac nim dalej ale nie wyplacajac go???
mam pytanko
wplacilem kase 35 Euro na konto i postawilem mecz na sobote na ManU
Man U wygral i zrpbilem wymagany obrot jednak bonusa do tej pory nie ma?? czy ktos wie w czym problem??czy wszystko zrobilem poprawnie???