Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Interesujący, fajne że mają program partnerski nie bardzo przeglądałem część pomocy, bo narazie napewno nie będę grał tutaj, ale można się do nich przekonać. Chociaż mogliby trochę popracować nad polszczyzną - pewnie znowu jedna osoba zajmuje się naszym językiem
Gość
Użytkownik zbanowany Zakaz pisania Pochwał: 62
Wysłany: 2006-03-19, 13:01
Cytat:
Opłaty przy dokonaniu wypłaty
Przelewy bankowe do Austrii są bezpłatne. Wpłaty w krajach takich jak: Niemiec, Belgia, Dania, Finlandia, Francja,Giblartar, Gracja, Wielka Brytania, Irlandia, Włochy, Luksemburg, Holandia, Portugalia, Szwecja, Hiszpania, Słowacja, Czechy są również bezpatne wtedy gdy posiadasz IBAN lub BIC. Koszty przy przelewach bankowych do Szwajcarji , Norwegji, Turcji bedą przejęte przez bets4all.com raz w miesiącu.
Przy wypłatach do innych krajów koszty bankowe ponosi klient. Najczęściej wynoszą one 26,50 Euro i będą bezpośrednio odciągnięte od sumy wypłaty.
W przypadku wypłaty czekiem koszty wynoszą 20,00 Euro. One zostaną również odciągnięte od sumy wypłaty.
Dołączył: 11 Mar 2006 Pochwał: 2 Posty: 173 Skąd: Visca el Barca
Wysłany: 2006-03-24, 21:41
Nie taka lipa. Wczoraj rozmawiałem z supportem i za wypłatę do polski nic się nie płaci jak się poda kod IBAN i jeszce coś tam. Poza tym firma ta chce bardziej zainwestować w polski rynek.
to ja proponuję aby zaoferowali takie promocje jak konkurencja która juz po kilku miesiacach działania w polsce pozyskała dużeeeee grono graczy polskich oczywiście mówie o bet24
Dołączył: 11 Mar 2006 Pochwał: 2 Posty: 173 Skąd: Visca el Barca
Wysłany: 2006-04-06, 17:35
Grał kotś u nich za kasę z bonu od wettpoint. Ja grałem i chciałem dziś wypłacić. Wszytsko wpisałem poprawnie. Parę godzin później chciałem sprawdzić czy odjęli mi pieniądze z konta, a moje konto jest zablokowane. Od razu ide na ten ich Live chat a tam się dowiaduję, że miałem nielegalny bon od wettpoint. Niby wsszystko by grało, ale w żadnym regulaminie, ale w Bets4all, ani w Wettpoint nie było anie jednego najmiejszego punktu mówiącego, że bonus jest tylko dla obywateli Niemiec. Najlepsze jest to, że ich support to potwierdził. Ale moich pieniędzy nadal nie chcą mi oddać. Co prawda nie było tego dużo bo 20 Euro, ale jak dla mnie jest to ewidentne złamanie prawa. Spotkał się już ktoś z tym problemem. Czy jest szansa na odzyskanie kasy?