Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
bonus 100% od pierwszej wplaty do 30 euro - oferta identyczna jak w expie
Wyczytalem o tym buku na innym forum dlatego postanowilem zalozyc ten temat, moze wspolnie dowiemy sie wiecej ;] ja mam problem bo angielski kuleje ;] Piszcie jezeli sie cos dowiecie na ten temat albo czy juz w tym buku graccie ;] oraz czy jak mam konto w expekt to czy moge zalozyc tu i skorzystac z promocji.
Ostatnio zmieniony przez MatroX 2006-01-25, 13:23, w całości zmieniany 1 raz
Zarejestruj sie po raz pierwszy, wplac 30 $ napisz im mail`a a po 15 min (lub dluzej, ich kampania jest masowa, moga nie zdazyc) dostaniesz drugie tyle. Obrot tylko bonus`a trzyktorny, nie mozna kasy wyplacic przed obrotem - starta bonusa. Jedno domostwo jeden bonus. Musisz byc zarejestrowany przed 1 Marcem.
Nie wpisuje tego do Wykazu Promocji, poniewaz tam znajduja sie tylko i wylacznie polskojezyczni bukmacherzy - jesli ktos juz z wszystkich skorzystal, to ma pojecie jak to dziala u zagranicznych, wiadomo laik nie bedzie sie za takich zabieral.
Z tego co wyczytalem na innym forum to ktos napisal ze to nie jest klon expekta a tylko korzystaja z tej samej platformy co expekt - kursy ma nizsze niz expekt i bonusem tylko obracamy a nie bonus+depozyt ;] czyli ma juz + ;] hehe
Nikt tego nie widzi ;] slyszalem tez ze podczas wyplaty pobieraja prowizje 10 euro i ze wyplacaja przelewem bo nie ma mozliwosci na karte - jednym slowem z bonusa zostanie ci niewiele po wyplacie chyba ze sporo ugrasz ;] - czekam na obsluge MB