Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Dziś zauważyłem że moje konto zostało odblokowane, jeszcze wczoraj było "zamrożone". Mam mieszane uczucia co do całej sytuacji, zważywszy, że nie dostałem nawet maila z wyjaśnieniami.
Ciekawe co będzie przy wypłacie
Znalazlem na szwedzkim forum bukmacherskim specjalne haslo promocyjne do betssona, w szwedzkim wydaniu playboya jest pormocja ze podwajaja o 50 euro depzoyt wszystkim nowym graczom ktorzy wpisali w kodzie pormocyjnym "playboy".
Jeden ziomek moj juz tak zrobil i podwoili mu konto o 50 euro!
No i już sie nie dowiem co będzie przy wypłacie - cała kasa poszła sie ...
slimak [Usunięty]
Wysłany: 2006-05-17, 17:40
BETSSON HAPPY HOURS
Z okazji finału Ligi Mistrzów Barcelona - Arsenal specjalna oferta dla aktualnych i nowych uzytkowników betsson.com: Wszyscy nowi uzytkownicy którzy zarejestruja sie w dniu dziesiejszym i dokonaja depozytu do 20.15 (karta, MB/neteller) moga liczyc na bonus 150% (max. 100zł depozyt +150zł bonus*) Przynajmniej 50zł z bonusa musi byc wykorzystane w zakładach z szerokiej oferty betsson.com na mecz Barcelona - Arsenal
Obowiazkowo kod promocji: meczLM
Dla dotychczasowych klientow betsson.com takze przygotował dodatkowy bonus 50% na doładowanie konta (max.100zł depozyt +50zł bonus*). Bonus musi byc wykorzystany w zakładach z szerokiej oferty betsson.com na mecz Barcelona - Arsenal
Oferta aktualna do godziny 20.15 17.05.06 (Nie mozna łaczyc z promocjami "Red&Yellow Cards ani "GEM&SET)
Przelewy24.pl - Bezpośredni przelew na polskie konto bankowe!!!
Wprowadziliśmy nowy, najbardziej rewolucyjny sposób dokonywania wpłat na konto w Betsson.com - Przelewy24.pl! Korzystając z tego sposobu dokonywania wpłat zyskujesz: - 0% prowizji dla Betsson - 0% prowizji Twojego banku! - pieniądze znajdują się na Twoim koncie Betsson średnio po 2-3 minutach! Skorzystaj z tego sposobu wpłaty na konto Betsson i zgarniaj dostępne bonusy!
Jak sadze popelniles blad przy przelewie (dales przedplate), skontaktuj sie z serwisem przelewy24 lub:
wejsc na strone betsson wpisac taka sama kwote i pozniej wejsc nie na bank tylko tam gdzie pisze przedplata podac tam haslo i numer ktore powinienes zapisac jak robiles przelew na przelewy24 (jesli nie zapisales nie ma problemu pisz maila do przelewy24 i dostaniesz odpowiedz) kasa bedzie natychmiast na koncie Betsson zawsze trzeba poczekac (nic nie robic) po zatwierdzeniu wszystkiego na przelewy24
wtedy potwierdza i kasa automatem w betsson
Wysłany: 2006-05-29, 17:08
Właśnie nie dałem na przedpłate, tylko weszedłem na betsson, kliknąłem wpłata przelewy24.pl i wpłaciłem kase poprzez mBank, widziałem tam taka opcje przedpłata ale ja przelałem kase normalnie i niestety jeszcze jej nie ma...
Edit: grajek zapytaj qmpla po jakim czasie przydzielili mu bonsa i czy podał prawdziwe dane (najbardziej mnie interesuje kraj zamieszkania). Zarejestrowałem się z kodem "playboy", wpłaciłem kartą 50e i póki co ani śladu bonusa. Trochę poczekam na rozwój sytuacji
Ostatnio zmieniony przez handicap 2006-05-30, 19:54, w całości zmieniany 1 raz
Mam pytanie odnośnie tej promocji. W jednym z podpunktów pisze: "Przed dokonaniem wypłaty, należy obrócić kwotą bonusu pięciokrotnie, inwestując ją w zakłady sportowe, na które kurs (lub suma kursów) nie jest mniejszy niż 1,23. Z kwoty bonusu oraz kwoty wpłaconej do wysokości której został wypłacony bonus nie można korzystać na Giełdzie Zakładów, w Kasynie oraz Pokerze dopóki nie zostanie wykonany wymagany obrót. Obrót należy wykonać w ciągu 1 miesiąca." Czyli w ciągu jednego miesiąca trzeba obrócić pięciokrotnie inaczej bonus przepadnie? Wydaje mi się to nierealne.
Oczywiście, że jest to realne, chociaż jest to również trudne. Trzeba jednak przyznać, że to jest kurs 1.23 a nie 1.5 czy 1.7 jak u innych - a co za tym idzie na jednym meczu tenisa można coś takeigo zrobić i zagrać nawet za pełną stawkę! Dlatego też pięciokrotny obrót nie jest niemożliwy.
Wysłany: 2006-06-02, 15:09
bannau napisał/a:
Czy betsson posiada konto w Polsce/w polskim banku?
Przelewy24.pl - Bezpośredni przelew na polskie konto bankowe!!!
Wprowadziliśmy nowy, najbardziej rewolucyjny sposób dokonywania wpłat na konto w Betsson.com - Przelewy24.pl! Korzystając z tego sposobu dokonywania wpłat zyskujesz: - 0% prowizji dla Betsson - 0% prowizji Twojego banku! - pieniądze znajdują się na Twoim koncie Betsson średnio po 2-3 minutach! Skorzystaj z tego sposobu wpłaty na konto Betsson i zgarniaj dostępne bonusy!
Wystarczy wejsc na stronke i widnieje taka oto informacja
Wlasnie wplacilem i juz 15 minut mam przed soba komunikat "czekaj na strone transferu Przelewy24.pl..."
Nic sie nie laduje... Mam 1,5Mbit lacze wiec nie wiem o co chodzi
Dobra... byla mala zawiecha... zadzwonilem do goscia z przelewy24.pl i mi powiedzial ze jesli sianko zniknelo z mojego konta to betsson powinien juz je dostac i moge zamknac te strone...
Dla pewnosci wszedlem wstecz i kliknalem jeszcze raz "wyslij potwierdzenie"
Odswiezylem betsson i sianko juz jest:) teraz tylko czekam na bonus
Ostatnio zmieniony przez bannau 2006-06-02, 16:52, w całości zmieniany 1 raz