Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

90minut.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com Strona Główna » Bukmacherzy » Bukmacherzy » Betsson
Zamknięty przez: FAN
2007-07-09, 17:00
Betsson
Autor Wiadomość
Aero

Strange World
   Kapitan

Pochwał: 14
Wysłany: 2007-05-20, 12:49   

ja tam nic nie dostałem %-)

tGj

Junior

Pochwał: 3
Wysłany: 2007-05-20, 13:18   

a ja dostalem ;p cale 0,6€ czyli cos troche ponad 2zl ;p ale juz przerabalem na zakladach :P

betsson

Amator

Wysłany: 2007-05-21, 20:01   

Nowe promocje/ulatwienia dla graczy w betsson:

1) Na dwie ostatnie kolejki w polskiej lidze betsson przygotowal absolutnie najlepsze kursy na zdarzenia 1 x 2 ( tylko 5,5% marzy , przecietnie bukmacherzy maja 10% i wiecej!)

Aktualna Oferta kursowaTUTAJ

2) Final Ligi Mistrzow - Specjalnie dla naszych polskich klientów zorganizowaliśmy specjalny konkurs na finał Ligi Mistrzów! Zagraj zakład na dokładny wynik tego meczu za przynajmniej 11 zł i weź udział w losowaniu 1111 zł ( 10 x 111zl )w przypadku gdy nie trafisz właściwego wyniku. A to jeszcze nie koniec! Jeżeli powtórzy się sytuacja z pamiętnego finału, w którym po 0:3 na koniec pierwszej połowy mecz zakończył się remisem 3:3 – potroimy pulę nagród w konkursie do 3333 zł Dlatego własnie warto grać na Betsson.com!

3) Na gieldzie bukmacherskiej tylko dla polskich graczy 2% prowizji od transkacji na wszystkie zakaldy!!!

4) Minimalna wplata 10zl

5) Przypominam tez o dotychczasowej promocji dla nowych graczy 111zl+111zl

PAMIĘTAJ!!!
Bonus dostępny jest tylko od momentu dokonania wpłaty do momentu wniesienia pierwszego zakladu! Bonus należy aktywować po zalogowaniu się poprzez wejście na podstronę Moje konto a potem Dostępne/Aktywne bonusy. Reklamacje w sprawie aktywowania bonusu po złożeniu zakładu nie będą rozpatrywane
Z bonusu nie mogą skorzystać osoby wpłacające poprzez Moneybookers lub Neteller!
!

6) System dokonywania platnosci poza nowatorskimi : mtransferem i przelewami24 zostal wzbogacony o nowe: Click2pay, EntroPay, WireCard
Ostatnio zmieniony przez betsson 2007-05-21, 20:05, w całości zmieniany 6 razy  

Piostar

TennisMaster
   Kapitan

Pochwał: 65
Wysłany: 2007-05-21, 20:44   

Hmm nie chciałbym się sprzeczać, ale przeciętne buki internetowe mają 92-94% czyli 6-8% marży. Najlepiej jest w Pinnacle gdzie jest ledwie 2%.

Jednakże muszę póki co pochwalić waszą firmę, odkąd gram nie mam większych problemów. Mam też pytanie dotyczące oferty tenisowej. Jest dosyć uboga w zdarzenia (brak challengerów) i niestety przeważnie można grać 1,2. Choć podoba mi się przesuwanie godzin meczy w zależności od trwania meczy.

Czy można liczyć na poprawę tejże oferty tenisowej?

betsson

Amator

Wysłany: 2007-05-22, 01:33   

Wpierw o marzy.
Ponizej zestawienie na przykaldzie emczu Odra- Legia 1 x 2 :

http://www.betbrain.com/o...copeId/2/site/0

Jak widac srednia to 10% , ub i ex 8% a IW nawet 13%
Pinncale nie ma w ofercie poslkiej ligii na 1 x 2 a przy dwudrogowych handicpaach wiadomo marza zawsz jest nizsza.

Odnosnie tenisa od drugiej polowy czerwca sytuacja z tenisem ma ulec zdeycdowanej poprawie.

Aero

Strange World
   Kapitan

Wysłany: 2007-05-28, 07:28   

Wypłacał ktoś z was z betsson na konto bankowe? Czy chcą aby wysłać skan dowodu? Zleciłem wypłatę w tamtym tygodniu i nadal nic sie nie ruszyło :|Kasa jest widoczna w księgowanych wypłatach .

Robertj

Podglądacz

Wysłany: 2007-05-29, 15:37   

Wypłacałem gdzieś na początku miesiąca (na mbank), na kasę czekałem 2-3 dni. Nie chcieli żadnych skanów, niczego.
Ostatnio zmieniony przez Robertj 2007-05-29, 15:38, w całości zmieniany 1 raz  

betsson

Amator

Wysłany: 2007-05-29, 17:27   

Aero - zapytaj o co chodzi na liveczacie. Mozesz tez podac mi login w betsson , ale tylko na priv!.

pozdro

banik

Aero

Strange World
   Kapitan

Wysłany: 2007-05-30, 08:04   

Juz poszło :) Wszystko jest ok :) Dzięki za uwagę

Promocje

Trampkarz

Pochwał: 2
Wysłany: 2007-06-06, 00:56   

Wiele emocji i kontrowersji wzbudził sobotni mecz w ramach eliminacji do ME Dania – Szwecja.. W 89. minucie przy stanie 3:3 po przyznaniu rzutu karnego dla Szwedów, mecz został przerwany po tym jak główny arbiter spotkania został zaatakowany przez duńskiego kibica. Sędzia zakończył spotkanie przyznając jednocześnie walkower dla Szwecji. Gracze tymczasem zadawali sobie pytanie , jak do sprawy podejdą bukmacherzy? Czy wynikiem spotkania będzie remis 3:3? Czy może walkower 3:0 dla Szwecji?

Zdecydowanie najkorzystniej dla graczy sprawę rozwiązał Betsson.com. Kierownictwo tego szanowanego europejskiego bukmachera postanowiło wypłacić wygrane obstawiającym remis i wygrana Szwecji, a wszyscy klienci Betsson którzy typowali zwycięstwo Danii otrzymali zwrot wzniesionych stawek. Brawo za taką postawę!

Żeby tego było mało, Betsson.com jako pierwsza firma z branży e-rozrywki rozpoczęła kampanię telewizyjną na Discovery Channel.
Reklamy, które sa emitowane codziennie w godzinach 23:00-24:00 możecie zobaczyć tutaj:
http://www.youtube.com/vi...33C4093681DFF92

Betsson jako jedyna firma na polskim rynku oferuje graczom oprócz tradycyjnych zakładów także giełdę, na której marża od wygranych wynosi tylko 2%.

Przypominamy o trwającej promocji 100% Bonus na Zakłady z okazji EURO 2012 do 111zł:
http://obstawianie.com/to...012-vt13310.htm

www.betsson.com

Ostatnio zmieniony przez Promocje 2007-06-06, 00:57, w całości zmieniany 2 razy  

Member

Podglądacz

Wysłany: 2007-06-08, 19:50   

Witam. Mam problem z wypłatą z betsson.com.

Wpisuje wszystkie dane do wypłaty w pokazuje mi że jest invalid IBAN number przy czym numer konta sprawdzałem dziesiątki razy i jest poprawny.

Wiecie może w czym problem?

krzys_nowak

Pochwał: 31
Wysłany: 2007-06-08, 20:53   

Member napisał/a:
Witam. Mam problem z wypłatą z betsson.com.

Wpisuje wszystkie dane do wypłaty w pokazuje mi że jest invalid IBAN number przy czym numer konta sprawdzałem dziesiątki razy i jest poprawny.

Wiecie może w czym problem?

a wpisujesz przed numerem konta PL??

MatroX napisał/a:
2. Standard IBAN (International Bank Account Number)
Nowy standard rachunku bankowego dla jednostek banków mających siedzibę w Polsce stosowany w obrocie zagranicznym będzie miał postać numeru NRB, przy czym na początku zostanie dodany wyróżnik 'IBAN' oraz identyfikator Polski, tzn. 'PL':

IBAN
PLNN RRRR RRRR XXXX XXXX XXXX XXXX - na dokumentach papierowych
PLNNRRRRRRRRXXXXXXXXXXXXXXXX - postać elektroniczna

Hell

Podglądacz

Wysłany: 2007-06-17, 12:01   

Witajcie. Wplacilem 100 zl na betson i 100 mam gratis pisze mi ze mam obrocic 1200 zl . Obrocilem narazie 200 i w dostepnych srodkach do wyplaty mam 97 zl . Czyli moge wyplacic te 97 zl nie beda sie czepiac czy moge cokolwiek wyplacic dopiero jak obroce cale 1200 zl ? :niesmak:

Promocje

Trampkarz

Wysłany: 2007-06-20, 00:24   

Wypłacić możesz, jednak wtedy stracisz przyznany bonus oraz to co zarobiłeś.

Punkt 11 regulaminu:

Cytat:

11. Jeżeli uczestnik dokona wypłaty z konta gracza przed dokonaniem obrotu, traci prawo do bonusu bezpowrotnie i bonus zostaje mu odebrany łącznie z kwotą zysku z tego bonusu.
Ostatnio zmieniony przez Promocje 2007-06-20, 00:27, w całości zmieniany 2 razy  

Promocje

Trampkarz

Wysłany: 2007-06-22, 19:29   

Już w sobotę Wielki Mecz. Dziennikarze TVN-u, którzy bardzo często nękają zaproszonych do studia polityków niewygodnymi pytaniam teraz spróbują utrzeć im nosa na innym polu, a mianowicie na boisku piłkarskim.

Schetyna kontra Walter, Sekielski przeciwko Kaliszowi no i hit Morozowski w starciu z Lepperem ;) musisz to zobaczyć!

Betsson jako jedyny bukmacher daje Ci również szansę na postawienie zakładu w tym jakże ciekawie zapowiadającym się meczu.

Dodaliśmy także kilka zakładów specjalnych:
Czy Andrzej Lepper dostanie kartkę za faul na T.Sekielskim lub A.Mrozowskim?
Kto strzeli pierwszą bramkę?
Przedstawieciele której partii strzelą najwięcej bramek?

Skorzystaj z tego i zagraj tylko na www.betsson.com !
Ostatnio zmieniony przez Promocje 2007-06-23, 17:39, w całości zmieniany 3 razy  

Promocje

Trampkarz

Wysłany: 2007-06-26, 21:22   

Osoby, które jakis czas juz nie graja w Betsson niech sprawdza swoja poczte, beda mialy okazje na promocje 100% do powtornego depozytu do 25 euro

www.betsson.com

Promocje

Trampkarz

Wysłany: 2007-07-01, 01:09   

Promocja "100% Bonus na Zakłady z okazji EURO 2012" zostaje przedłużona do końca sierpnia.

www.betsson.com
Ostatnio zmieniony przez Promocje 2007-07-01, 01:41, w całości zmieniany 1 raz  

Obstawianie.com Strona Główna » Bukmacherzy » Bukmacherzy » Betsson

Reklama:Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl