Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
bannau ja mam to samo co ty ale mi kasa na betsson się nie pojawia. Co jest?
// Już jest ok.
[ Komentarz dodany przez: The_GrabeK: 03-06-2006, 14:43 ]
Jeszcze raz zobacze post pod postem w tak krótkim czasie... Opcja edytuj, to nie jest zły dotyk - nie boli przez całe życie!!
Ostatnio zmieniony przez 2006-06-03, 13:42, w całości zmieniany 1 raz
1) Bezposrednio z konta internetowego z jendnego z bankow na liscie . Operacja trwa 2-3 minuty.
2) Dokonujac przedplaty (zaznaczajac taka opcje po wejsicu na "przelewey24" ze strony betsson.com) wplacajac w swoim banku czy na poczcie, pozniej potwierdzjac odpowiednim kodem w przelewach 24.
Male nieporozumienie na lini Szwecja-Polska to OFERTA TYLKO DLA NOWYCH USEROW! Wszyscy starzy ktorzy do tej pory z niej skorzystali oczywiscie zostali podowjeni. Przepraszam za zamieszanie
Reklamacje dla wpalacajacyh po 2.44 9.06.06 nie beda uwzgledniane.
nowych?
ja sie zarejestrowałem kilka tygodni temu ale nic nie grałem jestem nowy czy nie nowy?
bonus+depozyt oznacza obrót 5*666;)>3000?
trochę duzo....
nowych?
ja sie zarejestrowałem kilka tygodni temu ale nic nie grałem jestem nowy czy nie nowy?
bonus+depozyt oznacza obrót 5*666;)>3000?
trochę duzo....
Rozchodzi się o pierwszą wpłatę - jeśli jeszcze nic nie wpłacałeś to możesz skorzystać.
Obrót dotyczy wyłącznie bonusu (a nie bonus + depozyt).
"3. Promocja polega na przyznaniu 100% bonusu wartości pierwszej wpłaty na konto Betsson. Maksymalna kwota bonusu to 333 zł.
10. rzed dokonaniem wypłaty, należy obrócić kwotą bonusu pięciokrotnie, inwestując ją w zakłady sportowe, na które kurs (lub suma kursów) nie jest mniejszy niż 1,33."
[ https://www.betsson.com/promocje/mecz/ ]
Promocja 333+333 zostala przedluzona do 13.06.06 godz. 20.00
Jednoczesnie porsze nie przerazac sie tylko 30-dniowym okresem na obrot. To jedynie punkt majacy umozliwic odbieranie bonusu osobom zamarazajacym pieniadze.
powiedzcie mi dlaczego oni tak duzo moich zakladow anulowali?, mozliwe wygrane nie byly az tak duze, najwieksza 130 zł, a sobie ulozylem kilka kuponikow, a dzis patrze poskreslane na czerwono i pisze ze nie zaakceptowano co jest tutaj grane
Jednoczesnie porsze nie przerazac sie tylko 30-dniowym okresem na obrot. To jedynie punkt majacy umozliwic odbieranie bonusu osobom zamarazajacym pieniadze.
Znaczy się że to nie jest w interesie bukmachera jak leżą u niego nasze pieniądze przez dłuższy czas ? A ja myślałem że będą się cieszyć
kasa po kilkunastu minutach- super!
problem miałem z przyznaniem bonusa bo mi napisano ze na moje IP ju jakis przyznano,ale iedy wytłumaczyłem ze to niemożliwe i podalem powody gdzie moze tkwic haczyk, bonusdodany;)
zaczyna sie wiec pozytywnie
dalej jest ta reklama 1 2 3 wplac depozyp i ODBIERZ BONUS to jest jeszcze ta promocja 100 % depozytu w takim razie?? bo mi sie wydaje ze sie zakonczyla 10.06.06 przynajmniej tak pisali a reklamy sa dalej ...
dalej jest ta reklama 1 2 3 wplac depozyp i ODBIERZ BONUS to jest jeszcze ta promocja 100 % depozytu w takim razie?? bo mi sie wydaje ze sie zakonczyla 10.06.06 przynajmniej tak pisali a reklamy sa dalej ...
Nie ma juz tej promocji a forum ma taki baner bo konkurs jest POzdro!
no wlasnie ale gdzie to jest napisane 123+123 nigdzie w promocjach na stronie tego nie mają jak ktos jednak znalazl proszę napisac ... ostatnia promocja co widzialem to zakonczyla sie 10.06.06
ale w jaki sposob wyplacasz?przelewem bankowym? jesli tak to normalny czas oczekiwania tym bardziej ze oni przelewaja kase z zagranicy,a jesli przez moneybookers to ja czekam gora 2 dni,pozdro