Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Jak tak czytam te Wasze posty o problemach z dotarciem kasy na konto, to postanowiłem wpłacic kasę, ale przez MoneyBookers. Przelew zrobiłem w środę rano, kasa na MB była i bez problemu po chwili znalazła się na koncie gracza w betway. Moze tak spróbujcie?
Jak tak czytam te Wasze posty o problemach z dotarciem kasy na konto, to postanowiłem wpłacic kasę, ale przez MoneyBookers. Przelew zrobiłem w środę rano, kasa na MB była i bez problemu po chwili znalazła się na koncie gracza w betway. Moze tak spróbujcie?
Pozdro...
Ja polecam wpłatę kartą. Szybko i bezproblemowo. Mam nadzieję, że wypłata będzie równie udana...
Witam. Mam takie pytanie zwiazane z jednym rodzajem zakladu w betway. Szukalem tego na forum i w FAQ ale nic nie znalazlem. A mianowicie czy dobrze rozumiem "Remis brak zakladu" wiec stawiam na 1 a jak jest remis to liczą kurs 1.00 czy jak??
Witam. Mam takie pytanie zwiazane z jednym rodzajem zakladu w betway. Szukalem tego na forum i w FAQ ale nic nie znalazlem. A mianowicie czy dobrze rozumiem "Remis brak zakladu" wiec stawiam na 1 a jak jest remis to liczą kurs 1.00 czy jak??
też dostałem 5 dolców, napisali że trzeba wykorzystać we wrześniu, ale co to ma niby znaczyć? przetransferować na konto zakładów sportowych? czy może zagrać tym bonusem ileś razy? jeśli ktoś wie niech da cynk
pozdro
Tez dostalem 5$ i ugralem z tego 8$ dalem zeby przetransferowali to na konto glowne i mam na koncie 25 zl wiecej Mysle ze jak od razu ktos chce dostac 5$ do obstawiania to tez da sie zrobic.
Skad sie biora te ankiety, heh.
Firma betway po prostu wybrala losowo kilkadziesiat(kilkaset) osob i do nich zadzownila i zadala pytania czy sa chetni do wypelnienia ankiety(odpowiedzenia na pytania dotyczace w wiekszosci firmy) i za ta usluge proponowala symboliczna kwote 20zl
_________________ Forum Pokerowe - Nowe, dynamicznie rozwijające się forum pokerowe.
Skad sie biora te ankiety, heh.
Firma betway po prostu wybrala losowo kilkadziesiat(kilkaset) osob i do nich zadzownila i zadala pytania czy sa chetni do wypelnienia ankiety(odpowiedzenia na pytania dotyczace w wiekszosci firmy) i za ta usluge proponowala symboliczna kwote 20zl
Rozumiem, szkoda, ze do mnie nie zadzwonili:)
pershing napisał/a:
Zajrzyjcie na swoje konta w betway Nie wiem czy wszystkim czy wybranym osobom dawali maly bonusik, 5$ na gre w kasynie...
Czy te pieniadze da sie wyplacic? Jakie sa warunki obrotu? Ja rowniez dostalem od nich bonus, ale z listu zrozumialem, ze to tylko na pokaz, zeby user zobaczyl jak sie gra i te pieniadze beda na kontach tylko do konca wrzesnia. Faktycznie tak jest?
Witam
Dostalem bonus na betway i mam takie pytanko.
musze obrocic bonus 3 razy po kursie min 1,70 a czy moze byc tak ze bede stawial 2 mecze przy kursach 1,30 * 1,35 = 1,75 ? czy musi to byc jedno spotkanie
thx za odpowiedz
wplacilem 90 zl + bonus 90 zł = 180 zl
musze obrocic bonusem 3 razy czyli 180*3=540
przed przyznaniem bonusa gdy mialem tylko 90 zl obstawilem za ok 150 zl po kursie 1,70
dzisiaj dostalem bonusa to musze obrocic za 540 zl czy za 540 - 150(ktore obrocilem wczesniej)=400. Prosze o odpowiedz pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez jareta 2006-10-06, 11:19, w całości zmieniany 2 razy
W regulaminie Betway.com w sprawie bonusu jest nastepująca kwestia:
Aby móc dowolnie dysponować kwotą depozytu i bonusu musisz najpierw wykonać trzykrotny obrót (3x) kwoty depozytu i bonusu w naszym serwisie bukmacherskim grając zakłady trójdrożne (1X2) po minimalnym kursie 1.70, zanim będziesz mógł dowolnie dysponować kwotą depozytu i bonusu.
mam problem ponieważ nie moge sie domyslic i dowiedzie co to jest zakład trójdrożny(1X2)
dokładniej chodzi mi o to czy aby pomnożyc bonus można grać zakłady caly czas np. na jeden mecz po kursie 1.7 lub wyższym czy trzeba stawiać np.
na 2 spotkania w tym jedno po kursie 1.7
czy np. 3 spotkania w tym jedno po kursie 1.7
A mi się wydaje że jeśli chodzi o zakłady akumulowane to ako musi wynosić minimum 1.70, a co do typów to nie ma minimalnego kursu. No chyba że chcesz grać single, to po kursach 1.70
Ostatnio zmieniony przez DAMYAN 2006-10-22, 17:28, w całości zmieniany 1 raz
W regulaminie Betway.com w sprawie bonusu jest nastepująca kwestia:
Aby móc dowolnie dysponować kwotą depozytu i bonusu musisz najpierw wykonać trzykrotny obrót (3x) kwoty depozytu i bonusu w naszym serwisie bukmacherskim grając zakłady trójdrożne (1X2) po minimalnym kursie 1.70, zanim będziesz mógł dowolnie dysponować kwotą depozytu i bonusu.
mam problem ponieważ nie moge sie domyslic i dowiedzie co to jest zakład trójdrożny(1X2)
dokładniej chodzi mi o to czy aby pomnożyc bonus można grać zakłady caly czas np. na jeden mecz po kursie 1.7 lub wyższym czy trzeba stawiać np.
na 2 spotkania w tym jedno po kursie 1.7
czy np. 3 spotkania w tym jedno po kursie 1.7
zakład trójdrożny to np. wszystkie standardowe zakłady na piłkę nożnką, gdzie mogą paść trzy rezultaty, 1X2
zakład dwudrożny, czyli ten który się nie liczy do obrotu, to np. tenis, gdzie mogą paść tylko dwa wyniki, odpadają ten under/over w piłce nożnej itd,
krótko mowiac jest to obrona betway przed szybkim obrotem bonusu, przy niewielkich jego stratach