Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
W Betway są tzw. "Tokeny darmowych zakładów'. Słyszałem że korzystając z promocji w bukach są potem problemy z wypłatą kasy. To prawda ?
I jeszcze jedno. Gdy chce potwierdzić kupon, to on nagle znika! Zakład jest niepotwierdzony i nie ma go w "moich zakładach". Miał ktoś już z tym problemy?
W Betway są tzw. "Tokeny darmowych zakładów'. Słyszałem że korzystając z promocji w bukach są potem problemy z wypłatą kasy. To prawda ?
hmm ja wplacilem 100 zl, postawilem po jakims minimalnym kursie, dostalem darmowy zaklad, postawilem go i nastepnego dnia wyplacilem bez problemu prawie 300zl =)
hmm ja wplacilem 100 zl, postawilem po jakims minimalnym kursie, dostalem darmowy zaklad, postawilem go i nastepnego dnia wyplacilem bez problemu prawie 300zl =)
...ja tez tak zagralem , wyplacilem ( co prawda, nie az tyle...ale zawsze... ; )
Znalazłem info ze wypłaty za pomocą MB nie podlega zadnej prowizji.
Ale czy to jest niezaleznie od tego ile dokonam wypłat w miesiącu??
Np jak bede wypłacał codziennie?
a mnie oszukali i wyzerowali konto - uwaga oszusci - tego im nie podaruje i niedługo opisze co i jak
no nie - czytaj ich regulaminy od a do z i jeszcze pisz do nich niech wyjasniaja co i jak bo ja im zaufałem i przeczytałem przykład jak zagrac i tak zrobiłem jednak konto wyzerowali bo złamałem jakis punkt ponizej a w regulaminie pisali patrz powyzej - jak do nich napisałem ze jest bład to przyznali sie do niefo ale kasy nie oddali - mam e-mail od nich z przyznaniem sie do błedu ale co z tego nawet nie anulowali pierwszego zakłady którego napewno nie zagrałbym gdyby był poprawny regulamin bez błedu
Ostatnio zmieniony przez zwz 2007-04-03, 12:58, w całości zmieniany 1 raz