Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

90minut.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com Strona Główna » Bukmacherzy » Bukmacherzy » Betway
Zamknięty przez: FAN
2007-07-09, 17:07
Betway
Autor Wiadomość
C80

Kapitan

Pochwał: 147
Wysłany: 2007-02-12, 22:59   

winiek napisał/a:
Jaka jest minimalna wpłata kasy i wypłata z tego buka?

Przecież najważniejsze sprawy są już opisane w odpowiednich tematach.

http://obstawianie.com/to...ukow-vt9030.htm

phen

Podglądacz

Wysłany: 2007-02-13, 18:12   

W Betway są tzw. "Tokeny darmowych zakładów'. Słyszałem że korzystając z promocji w bukach są potem problemy z wypłatą kasy. To prawda ?

I jeszcze jedno. Gdy chce potwierdzić kupon, to on nagle znika! Zakład jest niepotwierdzony i nie ma go w "moich zakładach". Miał ktoś już z tym problemy?

tGj

Junior

Pochwał: 3
Wysłany: 2007-02-13, 18:25   

phen napisał/a:
W Betway są tzw. "Tokeny darmowych zakładów'. Słyszałem że korzystając z promocji w bukach są potem problemy z wypłatą kasy. To prawda ?

hmm ja wplacilem 100 zl, postawilem po jakims minimalnym kursie, dostalem darmowy zaklad, postawilem go i nastepnego dnia wyplacilem bez problemu prawie 300zl =)

Wesley

Pochwał: 5
Wysłany: 2007-02-14, 15:53   

tGj napisał/a:

hmm ja wplacilem 100 zl, postawilem po jakims minimalnym kursie, dostalem darmowy zaklad, postawilem go i nastepnego dnia wyplacilem bez problemu prawie 300zl =)

...ja tez tak zagralem , wyplacilem ( co prawda, nie az tyle...ale zawsze... ; )

Wesley

www.TwojeNazwisko.pl Pokażemy Twoje
najlepsze strony !!!

sterownik

Amator

Wysłany: 2007-02-25, 12:32   

działa u was stronka? bo u mnie wczoraj i dzis to masakra - nie chce sie zaladowac :c:

wasik69

Junior

Wysłany: 2007-02-25, 22:42   

Witam i prosze o pomoc .Wygrałem z tych darmowych spinów 11 kredytów czy wiecie jak mozna je przerzucic na zaklady?

didge9

Amator

Pochwał: 1
Wysłany: 2007-03-20, 17:05   

Znalazłem info ze wypłaty za pomocą MB nie podlega zadnej prowizji.
Ale czy to jest niezaleznie od tego ile dokonam wypłat w miesiącu??
Np jak bede wypłacał codziennie?

zwz

Podglądacz

Wysłany: 2007-04-03, 09:09   

tGj napisał/a:
phen napisał/a:

a mnie oszukali i wyzerowali konto - uwaga oszusci - tego im nie podaruje i niedługo opisze co i jak

Seba271

Amator

Wysłany: 2007-04-03, 10:25   

WITAM!!!!

CZY JA DOBRZE CZYTAM ZE JAK DOSTANIEMY TE 200 ZL TO MOZEMY PO POSTAWIENIU JE JEDEN RAZ PO OBOJETNIE JAKIM KURSIE WYPLACIC?????

PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ BEDE BARDZO WDZIECZNY

LUB NA GG: 7569025

zwz

Podglądacz

Wysłany: 2007-04-03, 12:56   

no nie - czytaj ich regulaminy od a do z i jeszcze pisz do nich niech wyjasniaja co i jak bo ja im zaufałem i przeczytałem przykład jak zagrac i tak zrobiłem jednak konto wyzerowali bo złamałem jakis punkt ponizej a w regulaminie pisali patrz powyzej - jak do nich napisałem ze jest bład to przyznali sie do niefo ale kasy nie oddali - mam e-mail od nich z przyznaniem sie do błedu ale co z tego nawet nie anulowali pierwszego zakłady którego napewno nie zagrałbym gdyby był poprawny regulamin bez błedu
Ostatnio zmieniony przez zwz 2007-04-03, 12:58, w całości zmieniany 1 raz  

Obstawianie.com Strona Główna » Bukmacherzy » Bukmacherzy » Betway

Reklama:Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl