Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Kolejny bukmacher z bardzo atrakcyjna promocja podwojenia pierwszego depozytu
Oferujemy ci 100% bonus od twojego pierwszego depozytu.
– Otrzymaj aż do 400 PLN za darmo!
Wszystko co musisz zrobić, to zarejestrować się i dokonać wpłaty depozytu do twojego konta gracza.
Prześlij e-mail na adres support@betway.com podając w tytule e-maila swoją nazwę użytkownika i kwotę depozytu, a my podwoimy twoją wpłatę w ciągu 24 godzin od otrzymania e-maila.
W promocji obowiązują następujące przepisy:
Oferta bonusowa może być wykorzystana tylko jeden raz, na jedną osobę.
Tylko jeden bonus przypada na jedno domostwo (rodzinę) i adres IP (nie dotyczy osiedlowych sieci posiadających jeden adres IP, kafejek Internetowych itp.).
Bonus i kwota depozytu musi być zainwestowana trzykrotnie (3x zagrana w naszym serwisie bukmacherskim), zanim może być przetransferowana do innych produktów, lub wypłacona.
Przykład: Wpłata 100 złotych kwalifikuje do otrzymania bonusu w kwocie 100 złotych - do dyspozycji klienta zostaje przekazana kwota 200 złotych, która to kwota musi zostać trzykrotnie zainwestowana w zakłady w serwisie bukmacherskim, dając ogólną kwotę zainwestowaną w zakłady wynoszącą 600 złotych, np. 3 zakłady po 200 złotych każdy, lub jakiekolwiek inne kombinacje dające w sumie kwotę zakładu w wysokości 600 złotych.
Jeżeli dokonasz wypłaty kwoty depozytu przed dokonaniem trzykrotnego obrotu tracisz prawo do bonusu, który zostanie odjęty z twojego konta gracza
Betway.com zastrzega sobie prawo, do wstrzymania oferty bonusowej w przypadku stwierdzenia prób nadużycia oferty przez klienta(ów).
Co o tym sadzicie ?
Ostatnio zmieniony przez 2006-05-17, 17:33, w całości zmieniany 6 razy
marcin3322 [Usunięty]
Wysłany: 2006-04-26, 14:40
Dzisiaj wystartowała polska wersja serwisu Betway.com oraz 10 innych wersji językowych w całej Europie. Na stronie prezentowana jest oferta sportowych zakładów bukmacherskich, pokera, kasyna i rozmaitych gier.
Betway.com jest nową marką należącą do dostawcy gier online zarejestrowanego w Gibraltarze - Carmen Media Group Ltd. Firma jest właścicielem 7 internetowych kasyn, 3 poker-roomów oraz serwisu zakładów sportowych. Wszystkie serwisy działają pod jurysdykcją Gibraltaru. Z marką Betway.com firma będzie starała się dotrzeć do 11 lokalnych rynków europejskich m.in. do polskiego.
"Wygramy z konkurencją większą ilością kursów, lepszych kursów, większych bonusów i doskonałej sieci pokera. Jesteśmy pewni, że zdobędziemy dużą część europejskiego rynku." - mówi Per-Ivan Selinder, Dyrektor Generalny Betway.com
Betway.com oferuje zakłady sportowe, które są oferowane na największe ligi i sporty zarówno międzynarodowe, jak i polskie. Gracze mogą również poczuć dreszcz emocji grając w kasynie i pokoju pokera.
"Jesteśmy podekscytowani faktem uruchomienia naszego produktu w całej Europie i z dumą możemy powiedzieć, że będziemy liderami w zakresie udoskonalania gry online i zakładów w sieci. Za Betway.com stoi solidny i ceniony operator. Oznacza to, że zapewniamy naszym graczom zabezpieczenie ich funduszy i będziemy inwestować w rozwój oferty, tak abyśmy mogli zaoferować najlepsze z możliwych przeżycia w zakresie internetowej rozywki" - dodaje Per-Ivan Selinder.
Bardzo ale to bardzo podobny do Betandwin. Pewnie ta firma co trzyma cały BAW otworzyła kolejnego bukmachera internetowego. Jeszcze im mało, oni sa jak Lepper
Ostatnio zmieniony przez pavelw 2006-04-26, 16:58, w całości zmieniany 1 raz
Ja myśle że TAK(sam już wysłałem wczoraj przelew), mają dużą oferte zakładów i zakłady Live, nie pwoinno być żadnego wałka
hehe aleś argumenty przytoczył nie ma co ale faktycznie ja jutro wplacam-trzeba ryzykowac czasem.400 za free sie cos rzadko ostatnio u buków zdarza-dam im szanse
Ostatnio zmieniony przez pacyff 2006-04-27, 18:52, w całości zmieniany 1 raz
hehe aleś argumenty przytoczył nie ma co ale faktycznie ja jutro wplacam-trzeba ryzykowac czasem.400 za free sie cos rzadko ostatnio u buków zdarza-dam im szanse
chodziło mi o to że jak jakiś buk chciałby oszukiwać ludzi to by nie fatygował się żeby mieć taką oferte i jeszcze zakłady Live, i konto w polskim banku.
Cytat:
a czy jak wpłace 50 zł to dostane ten bonus
Minimalna wpłata jest 40 zł. więc nie powinno być problemów
chce zrobić depozyt przez przelew bankowy i mam pytanie co to znaczy Your reference
Czy ten numer musi być w tytule przelewu czy mój numer konta gracza
Wysłany: 2006-04-27, 19:52
pietreksenik napisał/a:
chce zrobić depozyt przez przelew bankowy i mam pytanie co to znaczy Your reference
Jesli jest podany przy informacji o danych banku gdzie masz wplacic pieniadze to zapewne reference number ma znajdowac sie w tytule przelewu , przynajmniej tak samo jest przy wplacaniu do betfair
Jesli jest podany przy informacji o danych banku gdzie masz wplacic pieniadze to zapewne reference number ma znajdowac sie w tytule przelewu , przynajmniej tak samo jest przy wplacaniu do betfair
Tez sie zastanawiam co w pisac Tytulem. Your refernce to zupelnie inny kod niz numer konta - troche to dziwne.
CI CO JUZ WYSŁALI PRZELEW - CO WPISALIŚCIE W RUBRYCE - TYTUŁEM?
A jesli chcialbym zrobic przelew z wlasnego banku to oni podali juz bank na jakie konto mam przelac bo troszke chodzilem po tej stronce i jakos nie znalazlem a taka promocja niezbyt czesto sie nadarza wiec jakby ktos mogl to niech wrzuci wsyztskie do do przelewu z Banku polskiego dzieks