Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
A gdzie na stronie Unibetu pisze o tym podwojeniu depozytu? Jesli jest to wypadalo by wplacic pieniazki
nie pisze, trzeba napisac do suportu czy nadal jest aktualna promo(wczoraj jeszcze byla) a nastepnie jak dokonasz depozytu, piszesz maila w celu udzielenia promocji, przy okazji zapytaj o warunki obrotu...
_________________ Forum Pokerowe - Nowe, dynamicznie rozwijające się forum pokerowe.
siemka potrzebuje jakiegoś buka internetowego do którego niebede wpłacał kasy a dostane ja za sama rejestracje i żeby wypłata kasy odbywała sie przeleewem na konto macie coś takiego dzieki narazicho
Dwa posty pod rząd... Treść drugiego:
sorry zapomniałem dodać że ja tam nie mam zamiaru wogóle nigdy tam wpłacać kasy i żebym nie ponosił żadnych konsekwencji za to nara
_________________ sztuka życia to sztuka unikania cierpień
Ostatnio zmieniony przez C80 2006-08-06, 21:17, w całości zmieniany 1 raz
W jakich serwisach mogę założyć dwa konta z jednego IP lecz na inną osobę. Chodzi mi o GameBookers, Betway, Bet 24, Betandwin, Unibet oraz Expekt.
Jeśli chodzi o promocję w Unibet to w zeszłym tygodniu wpłaciłem 100zł wysłałem email i bonus był na koncie.
Dołączył: 24 Paź 2005 Pochwał: 21 Posty: 921 Skąd: Te Brudne Myśli %-)
Wysłany: 2006-08-06, 19:22
bluering napisał/a:
W jakich serwisach mogę założyć dwa konta z jednego IP lecz na inną osobę. Chodzi mi o GameBookers, Betway, Bet 24, Betandwin, Unibet oraz Expekt.
Jeśli chodzi o promocję w Unibet to w zeszłym tygodniu wpłaciłem 100zł wysłałem email i bonus był na koncie.
W betandlose.com jest taka mozliwosc co do reszty nie jestem pewien ale chyba nie ma takiej opcji
Dołączył: 14 Maj 2006 Pochwał: 4 Posty: 138 Skąd: Krosno/Wrocław
Wysłany: 2006-08-07, 08:49
valdesek napisał/a:
siemka potrzebuje jakiegoś buka internetowego do którego niebede wpłacał kasy a dostane ja za sama rejestracje i żeby wypłata kasy odbywała sie przeleewem na konto macie coś takiego dzieki narazicho
Dwa posty pod rząd... Treść drugiego:
sorry zapomniałem dodać że ja tam nie mam zamiaru wogóle nigdy tam wpłacać kasy i żebym nie ponosił żadnych konsekwencji za to nara
możesz skorzystać z bonów w bet-at-home albo betandwin. Polecam BAH, nigdy problemów z nimi nie miałem
_________________ Pomóż głodnym dzieciom! Dośyć często rozważam, co jest warte me życie..
Setki zgranych kawałków... Miraż bycia na szczycie...
zyniu - ale jak sie tam powiedzmy zarejestruje i nic nie bede wpłacał to dadza jakiegoś bonusa którym odrazu bede mógł grać a póżniej wypłacić se ta kase do PKO która powiedzmy uda mi sie ugrać takie coś jest możliwe jak tak to zaraz tam wbijam prosze o odpowiedz narazicho
_________________ sztuka życia to sztuka unikania cierpień
Wysłany: 2006-08-07, 13:21
valdesek napisał/a:
zyniu - ale jak sie tam powiedzmy zarejestruje i nic nie bede wpłacał to dadza jakiegoś bonusa którym odrazu bede mógł grać a póżniej wypłacić se ta kase do PKO która powiedzmy uda mi sie ugrać takie coś jest możliwe jak tak to zaraz tam wbijam prosze o odpowiedz narazicho
Jak narazie nie ma takich bonusow bez depozytowych o jakie tobie chodzi sledz ten temat a jak sie pojawi to zapewne zobaczysz lub popros kogos czy nie ma odstapic bonu do betathome bo ostatnio na epulsie rozdawali
Dołączył: 07 Sie 2006 Pochwał: 5 Ostrzeżeń: 1 Posty: 219 Skąd: Polska
Wysłany: 2006-08-09, 17:13
Zarejestruj się w https://www.10bet.com . Kliknij w baner reklamowy po prawej stronie 2 euro i z niego się zarejestruj. Po chwili dostaaniesz maila w którym będą dalsze wskazówki. Promo działa bo ja juz dostałem Jesli macie jakies pytanie to piszcie
Ostatnio zmieniony przez C80 2006-08-09, 17:33, w całości zmieniany 2 razy
Zarejestruj się w https://www.10bet.com . Kliknij w baner reklamowy po prawej stronie 2 euro i z niego się zarejestruj. Po chwili dostaaniesz maila w którym będą dalsze wskazówki. Promo działa bo ja juz dostałem Jesli macie jakies pytanie to piszcie
Wysłany: 2006-08-10, 08:43
10 bet ,zagralem ivanovic wczoraj i peer zaklad mi wszedl,a oni mi zweryfikowali ze peer przegrala,oj cos mi sie ten buk zle sie widzi:)ale napisalem do nich sie zobaczy