Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Mam prośbe możecie mi powiedzieć gdzie w tej chwili mógłbym dostać jakiś bonus wpłacająć 50 zł czy to za mało ?Nie interesuje mnie Expekt i bah narazicho
_________________ sztuka życia to sztuka unikania cierpień
Mam prośbe możecie mi powiedzieć gdzie w tej chwili mógłbym dostać jakiś bonus wpłacająć 50 zł czy to za mało ?Nie interesuje mnie Expekt i bah narazicho
aha czyli wpłacając 50 zł dostałbym jeszcze 30 i te 30 musze jakoś obrócić czy nie ? jak tak to ile . Czy potrzebne są do nich skany dowodu? Czy z PKO Nie bedzie problemów wysłać tam kase i czy kasa podobnie jak w innych bukach idzie od 2-5dni ???/ buk nawet spoko tylko strasznie mała oferta . Są czsaem jakieś bonu u nich
_________________ sztuka życia to sztuka unikania cierpień
Jeżeli dla Ciebie 30% z 50zł to 30zł to naprawde zamiast grać u bukmachera, zacznij oszczędzać i skup się na szkole, bo przecież nie wiadomo czy się śmiać czy płakać
A jak już chcesz grać to naucz się czytać regulaminy i to co jest na forum, bo dużo razy poruszano już podobne tematy.
aha czyli wpłacając 50 zł dostałbym jeszcze 30 i te 30 musze jakoś obrócić czy nie ? jak tak to ile . Czy potrzebne są do nich skany dowodu? Czy z PKO Nie bedzie problemów wysłać tam kase i czy kasa podobnie jak w innych bukach idzie od 2-5dni ???/ buk nawet spoko tylko strasznie mała oferta . Są czsaem jakieś bonu u nich
Witam
czy ta oferta z podwojeniem depozytu w bet 24 jest jescze aktualna ??? wyslalem do nich rano majla ale nie odpisali. jezeli aktualna to jakie sa zasady ??