Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Wysłany: 2006-11-11, 17:37
Piostar hm dziwne mi doszlo na o2.pl bez problemu i nawet nie bylo w spamie.
Ogolnie strona teraz im strasznie zamula wiec moze i opoznienie jest w wysylaniu. Badz sporoboj wpisac jeszcze raz ten sam emial i zobacz co ci napisze.
_________________ Złota mysl... "Nikt cały czas nie wygrywa..."
Ten kod to mam wysłać sobie sam, czy to dzieje się automatycznie po rejestracji? Jeśli wysłać to nijak takiej opcji tam nie znalazłem.
_________________ Fernando GonzalezAna IvanovicRichard Gasquet
Mazur [Usunięty]
Pochwał: 65
Wysłany: 2006-11-11, 18:07
Klikasz w linka,w pustym polu wpisujesz swój mail,kod dostajesz na maila(mi przyszedl po kilku sekundach),nastepnie przy rejestracji wpisujesz ten kod,który dostales wczesniej na maila.
mi tez poszlo wszystko sprawnie , ale jak na razie koncicho 0$ jak dlugo sie czeka na to ??
bartezzz82 bo widze ze chyba nie zajażyłes
Przy rejestracji najpierw wpisujemy kod bonu
i późńiej po rejestracji zeby pieniądze znalazły się na końcie bierzemy wpłata i tam jest wpłata vocherem tam tez wpisz ten kod
Aż tak ciemny nie jestem sęk w tym, że u mnie żadnych pustych pól na stronie nie było. Na szczęście nero9 mi pomógł i jest wszystko oki, mimo iż to nie mój kod i do mnie mimo wszystko nie doszło.
_________________ Fernando GonzalezAna IvanovicRichard Gasquet
krok .1 wchodzimy na strone powyzej
2. klikamy na logo arena starbet znajdujacy sie na tej stronie
3. klikamy na mitmachen&gewinnen i mamy quiz
4. Trzeba 3 razy z rzedu dobrze odpowiedziec , kliknac na uberspringen. wypelnic pola , podac maila, zaakceptowac i kliknac anfordern po czym wyskoczy bramka z 6polami i pod jednym jest 5euro a pod pozostalymi 2euro ...
promocja podoba do tej co podalem wczesniej, w polu wpisujemy maila, otrzymujemy kod na poczte, wpisujemy kod, i kolejne 5 oiro...
W Sumie jak komus sie poszczesci to ma 15 OIRO, jak nie to tylko 12, ale mysle ze kazdy z nas ta strate jako przeboleje, co do wyplaty z tego co wyczytalem na innym forum, to min. wyplata to 20 €, bez jakiegos wymanaganego rollover....
Czy próbowaliście założyć więcej niz jedno konto w tym starbecie? Chciałem z mojego kompa zrobić jeszcze jedno konto ale teraz już z linku nie mam dostępu do konta z emailem.
Wysłany: 2006-11-11, 20:10
pozostałe pięc to z pierwszej promocji...ej jak patrzcie zrobiłem tak(bo w końcu przyszedł kod)że wpisałem ten jeden kod za 5 eurosów i poprosiłem kolege żeby wszedł w ten link i wpisał mój drugi mail i znowu doładowałem konto przez ten drugi kod to mnie nie zbanuja?? bo jak nie to jest to dobry patent
Wiem ze ide na łatwizne ale szukałem tej pierwszej promo i nie bardzo moge ją znalesc.
Co trzeba zromic??
Bo jak natazie mam 5 eza załozenie konta i 2 e za quiz
Wysłany: 2006-11-11, 21:33
"The amount paid in - including the bonus accredited to your betting account - must be used for bets at least three times!
The amount paid in, including the bonus, must spend at least 7 days on your starbet account before a pay-out of the entire account balance can be conducted."
...niech ktoś miły to dokładnie przetłumaczy bo to jest informacja odnośnie tych pieniędzy z kodów co trzeba z nimi zrobić żeby móc wypłacić...ja wiem że minimalna wypłata to 20 euro i tu chyba pisze że bonus trzeba trzy razy obrócić ale moge się mylić
Ostatnio zmieniony przez DzIuBeK_JuvE 2006-11-11, 21:33, w całości zmieniany 1 raz