Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
wszystkie buki pisza ze argentyna zremisowala z meksykiem 1:1 ale tak naprawde argentyna wygrala ten mecz 2:1http://wiadomosci.o2.pl/?s=259&t=239290 no i co ?? buki leca w... nie powiem co, poniewaz dali remis ktory jest nieprawidlowym wynikem tego spotkania ;/
PS. ja niby postawilem 100zl na argentyne buk mi mowi ze byl wynik 1:1 ale tak naprawde po dogrywce bylo 2:1 to wkocu wygralem czy nie ?? wedlug buka nie......... LoL
Nie wygrałeś. Trzeba rozróżniać czy był to typ na awans argentyny wtedy byś wygrał, czy też typ na zwyciętswo Argentyny w regulaminowym czasie gry czyli 90 min. A tu było niestety (też postawiłem) 1:1
Wysłany: 2006-06-25, 11:19
Drogi młody neoximeku - polecam najpierw zapoznać się z kilkoma podstawowymi zasadami dotyczącymi bukmacherstwa, następnie w razie wątpliwości pytać. Dopiero jak jesteś czegoś pewny to zaczynaj rzucać oskarżeniami!
Jeżeli postawiłeś 100zł to powinno świadczyć o tym, że troche grasz, bo nikt chyba tak nie zaczynał, ale nieważne.
Z tego co mi wiadomo, a niestety wiadomo mi na temat bukmacherstwa dużo, to obstawiasz wynik w regulaminowych 90 minutach. Ani dogrywka ani karne ani inne bzdety się nie liczą. Dlatego następnym razem jak coś napiszesz, polecam kilka razy to przemyśleć!