Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Wysłany: 2007-06-08, 20:12
Ja na BAHu wykorzystałem chyba z 8 bonów, mam dwa konta i ostatnio zlecałem dwie wypłaty. Obie otrzymałem i to w bardzo szybkim tempie.
Inaczej mówiąc - problemów nie powinno być
Wysłany: 2007-06-08, 20:15
FAN napisał/a:
Ja na BAHu wykorzystałem chyba z 8 bonów, mam dwa konta i ostatnio zlecałem dwie wypłaty. Obie otrzymałem i to w bardzo szybkim tempie.
Inaczej mówiąc - problemów nie powinno być
Od pewnego czasu jestem użytkownikiem Expectu, jako nowy gracz skorzystałem z promocji i wpłaciłem 150 PLN.Nie wiedziałem jednak że trzeba dokonać potrójnego obrotu tej sumy w moim przypadku 450 złotych żeby cokolwiek wypłacić. Preferuje oszczędny system obstawia (maxymalnie 50 złotych miesięcznie) więc daleko mi jeszcze żeby wydać na stawki wymaganą sumę(dokładnie 240 PLN) lecz chciałbym odzyskać pieniądze. Jednak z tego co wiem regulamin tego zabrania i jestem w pułapce.Planowałem wydać całą kasę jaką mam(w tym momencie 43 zł.) na obstawienie ewentualną wygraną dalej wydać na kupon dokonać wreszcie tego obrotu i wypłacić hajs.Droga do tego jest długa ale nie widzę innej opcji ale co z tego skoro oferta ze względu na wakacje jest raczej uboga i ciężko ryzykować wszystko na byle jakie mecze. Czy jest jakieś wyjście z tej sytuacji :?: postarajcie się coś mi doradzić
Od pewnego czasu jestem użytkownikiem Expectu, jako nowy gracz skorzystałem z promocji i wpłaciłem 150 PLN.Nie wiedziałem jednak że trzeba dokonać potrójnego obrotu tej sumy w moim przypadku 450 złotych żeby cokolwiek wypłacić. Preferuje oszczędny system obstawia (maxymalnie 50 złotych miesięcznie) więc daleko mi jeszcze żeby wydać na stawki wymaganą sumę(dokładnie 240 PLN) lecz chciałbym odzyskać pieniądze. Jednak z tego co wiem regulamin tego zabrania i jestem w pułapce.Planowałem wydać całą kasę jaką mam(w tym momencie 43 zł.) na obstawienie ewentualną wygraną dalej wydać na kupon dokonać wreszcie tego obrotu i wypłacić hajs.Droga do tego jest długa ale nie widzę innej opcji ale co z tego skoro oferta ze względu na wakacje jest raczej uboga i ciężko ryzykować wszystko na byle jakie mecze. Czy jest jakieś wyjście z tej sytuacji :?: postarajcie się coś mi doradzić
nic ty!ko grac i wygrywac
_________________ rezygnujesz z przyjemnośći wkładasz w to serce, jednak podejmujesz walkę bo wiesz że zrobisz wszystko by spróbować,nie ważne że ryzykujesz przy tym życie, to nie ma znaczenia,
asta8 napisał/a:
Czy jest jakiś bukmacher gdzie można wpłacić np 5 zł, a nie minimalnie 40 zł? Kiedyś tak było w BWIN.com ale niestety to się zmieniło.
a op!aca sie wogu!e komus 10 z!otych wp!acac ? po takim dniu jak wczoraj na d!ugo by to nie starczy!o :P:P:P
a wracajac do tematu to ja do interwetten wp!aci!em 2 euro
[ Komentarz dodany przez: FAN: 16-08-2007, 14:41 ]
Może kolega zacząłby tak pisać po polsku? Bo te wykrzykniki są trochę nie na miejscu... jedno ostrzeżenie już jest. Niedługo może być drugie...
_________________ rezygnujesz z przyjemnośći wkładasz w to serce, jednak podejmujesz walkę bo wiesz że zrobisz wszystko by spróbować,nie ważne że ryzykujesz przy tym życie, to nie ma znaczenia,
Czy TA promocja jest może dalej aktualna? A jeśli nie to jakiego buka byście polecili? Zawsze grałem w BAH ale chciałbym spróbować czegoś innego Nie wiem, może Gamebookers? Co o nim myślicie?
Gamebookers odpada, bo odkąd partygaming przejęli GB, buk ten schodzi na psy albo jeszcze niżej. Tu masz spis buków, więc sobie poczytaj:
http://betbrain.com/booki...infooverview.do
Ja dość często gram w Stanie Jamesie, bo bardzo szybko robią wypłaty. A nr 1 dla mnie to betfair, ale to nie buk.