Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Betsson.com został oficjalnym partnerem mBanku!
Miejmy nadzieje ze to kolejny krok na drodze do pelnej legalnosci bukmacherow on-line na rynku polskim.
Dodatkowo wszyscy posiadacze kont w mBanku mogą dokonywać wpłat poprzez najbezpieczniejsze narzędzie do przelewów online jakim jest mTransfer! Pieniadze na koncie betsson ksiegowane sa do 15 minut.
Dołączył: 14 Maj 2006 Pochwał: 4 Posty: 138 Skąd: Krosno/Wrocław
Wysłany: 2006-09-21, 12:16
Obawiam się, że takiego bukmachera nie ma.. Przejrzałem wszystkie, które mógłbym polecić i u żadnego nie znalazłem oferty 3 ligi polskiej. Sprawdzę jeszcze jutro, może na takie mecze kursy pojawiają się dość późno
_________________ Pomóż głodnym dzieciom! Dośyć często rozważam, co jest warte me życie..
Setki zgranych kawałków... Miraż bycia na szczycie...
Wysłany: 2006-10-29, 11:17 ograniczenia u bukmacherów
Mam pytanie dotyczace ograniczeń u bukmacherów. Czy komuś zdażyło się żeby buk ograniczył mu stawke za którą może grać albo całkowicie zabronił mu korzystania z jego usług? Jeżeli tak to w jakich sytuacjach do tego doszło lub jeśli ktoś wie kiedy może do tego dojść?
albo całkowicie zabronił mu korzystania z jego usług? Jeżeli tak to w jakich sytuacjach do tego doszło lub jeśli ktoś wie kiedy może do tego dojść?
no na pewno jest tak kiedy probujesz korzystac z multikienta u jakiegos buka wtedy blokuje Ci konta jakie uzywales(np .BWIN) ale z ograniczeniem stawki to sie jeszcze nie spotkalem
Wysłany: 2006-10-29, 13:46 Re: ograniczenia u bukmacherów
kamil248 napisał/a:
Czy komuś zdażyło się żeby buk ograniczył mu stawke za którą może grać albo całkowicie zabronił mu korzystania z jego usług?
Kolega mial taka sytuacje, gdzie ograniczano mu stawke jak grał na Raków w zeszłym sezonie i co kolejke wygrywał ( no a ze bukli dawały prezenty w postaci wysokich kursów na Raków, który wtedy miał swietna serie i był w super formie to czemu miałby nie zarobic ) - bukmacher, ktory ograniczył ( tu chyba nikogo nie zaskocze ) - BWIN
Bet at home to dobry wybór. Można wpłacać ile się chce i tyle też wypłacać. Przekretów nie robią. Na początek bardzo dobry buk.
na początek dobry, jednak oferty zbyt rozbudowanej nie maja
ostanio nawe under/over w hoku niemieckim zjeli po tym jak tam same pewniaki były
w ostanich kolejkach nawet w 5 na 6 rozgrywanych meczy były overy
jeśli grasz najczęściej noge to bet-at-home wyrabia jeśli np hoka to już nie bo oferte mają słabiutką zaledwie mozesz zwycieżców typować + podpórki (wyjątkiem jest DEL tam jest wiecej możliwości grania)
Wysłany: 2006-12-25, 09:52 Mam 350 zł - którego buka wybrać ?
Uzbierało mi się 350 zł i chciałbym te pieniążki pomnożyć. Nie wiem tylko którego buka mam wybrać bo szukam takiego który da mi najlepszy bonus od depozytu. Pamiętam jakiś czas temu któryś buk dawał do 400 zł bonusu od pierwszego depozytu ale wtedy nie miałem zbytnio kaski. To co wiecie który buk da mi najlepszy bonus? A może poczekać na jakieś promocje "noworoczne" ?