Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
kto mial juz przypadek, ze bukmacher uniewaznil mu zlozony zaklad.
pytam, poniewaz uwazam, ze jest to wazne dla osob grajacych surebetami
(aby mozna bylo unikac tych bukmacherow).
Mozna by stworzyc taka czarna liste.
Przy graniu surebetami uniewaznienie zakladu moze skonczyc sie bankructwem,
takze temat wydaje sie byc dosc istotny.
Prosze o opinie
Ja osobiscie mialem taka sytuacje z betoddoreven,
ale czytalem rowniez, ze globet tez czasami uniewaznia zaklady
Dołączył: 11 Sie 2004 Pochwał: 36 Posty: 2266 Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 2007-04-30, 21:18
jest gdzieś teraz jakies promo do wpłaty 100% ? i chodzi o wplate Moneybookers prosze o odpowiedz,nie interesuje mnie UNIBET i GB bo tam juz skorzystałem
A ja mam takie o to dwa pytanka:
1. W BAH żeby wypłacić pieniądze konto bankowe musi być na tą samą osobę co konto w BAH...a co z sytuacją gdy konto bankowe jest na inną osobę ( w tym przypadku na mamę) a ja jestem uprawniony do niego i z tego konta mogę w pełni korzystać?
2. W Bwin jest napisane coś takiego, że bodajże miesięczna wpłata maksymalna to 20 tys na miesiąc a minimalna 40zł... Mam z tego rozumieć, że trzeba wpłacać minimum 40zł miesięcznie?
Pozdrawiam!
_________________ !!! MKS MONTEX LUBLIN !!!
Ostatnio zmieniony przez Miguel 2007-06-08, 10:38, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2007-06-08, 12:54
Miguel napisał/a:
1. W BAH żeby wypłacić pieniądze konto bankowe musi być na tą samą osobę co konto w BAH...a co z sytuacją gdy konto bankowe jest na inną osobę ( w tym przypadku na mamę) a ja jestem uprawniony do niego i z tego konta mogę w pełni korzystać?
To nic - jeżeli konto jest na Twoją mamę to w banku wystąpi błąd (jeżeli chodzi o system komputerowy), bo numer konta i dane w banku nie będą się pokrywały z danymi, które bukmacher poda do przelewu.
Miguel napisał/a:
2. W Bwin jest napisane coś takiego, że bodajże miesięczna wpłata maksymalna to 20 tys na miesiąc a minimalna 40zł... Mam z tego rozumieć, że trzeba wpłacać minimum 40zł miesięcznie?
Nie... tutaj chodzi o to, że maksymalnie bo bwin można wpłacić 20.000zł i więcej nie, gdyż jest to zwykła polityka "przeciw uzależnieniom". Minimalna wpłata jest podana, żeby poinformować użytkowników, że wpłaty zwykle powinny wynosić min. 40zł - nie obliguje Cię to jednak do wpłacania takiej kwoty co miesiąc, przecież to nie żaden bank
tomek83wawa napisał/a:
Czy jak sie duzo wygra w bukach internetowych, to trzeba placic potem od tego podatek??
A co to znaczy dużo? Jeżeli z bukmachera wypłacasz pieniądze na swoje konto i jest to kwota wyższa niż 2700zł to powinieneś to zgłosić do US i zapłacić 10% podatku. Oczywiście powinieneś w sumie każdą transakcję od bukmachera dokumentować w US, ale tego nikt nie robi po prostu powyżej kwoty 2700zł przy dowolnej kontroli możesz mieć mały problem...
To ja mam jeszcze jedno pytanko a propo BAH... Czy konto mogą mieć dwie osoby mieszkające pod tym samym adresem? Np. ja mam własne konto a brat swoje oddzielne??
Aha i jeszcze jedno. Pamiętam że kiedyś z rok temu dostałem gratoswy bon od BAHa na skrzynce na onecie, a po pewnym czasie znalazłem jakiś starszy bon od BAHa na koncie na WP. Wykorzystałem oba bony. Jednak na stronie BAHa piszą, że można wykorzystać tylko jeden bon gratisowy... Jak myślicie mogą być problemy z wypłaceniem wygranej w takim przypadku?
Wysłany: 2007-06-08, 18:22
Skoro wykorzystales je w jakims okresie czasu nie zrobiles tego zbyt lapczywie i jeden bon po drugim to raczej nie bedzie problemu szczegolnie ze napisales ze dostales bony z dwoch roznych kampanii z wp i onetu . Mysle ze problemow byc nie powinno ...
Wysłany: 2007-06-08, 19:07
Cytat:
Każdy Klient może korzystać tylko i wyłącznie z jednego konta gracza. Gratisowe bony mogą być tylko jeden raz wykorzystywane przez jedną osobą, rodzinę, gospodarstwo domowe i na razem używanym komputerze. W przypadku, gdy osoba otworzy więcej niż jedno konto gracza by w ten sposób skorzystać z więcej niż tylko jednego gratisowego bonu, spółka zastrzega sobie prawo do zamknięcia wszystkich kont i nie wypłacenia środków na nich. Gratisowy bon musi zostać przynajmniej trzy razy postawiony tylko i wyłącznie w zakładach sportowych (liczą się tylko zakłady o łącznym minimalnym kursie 1,5).
Tylko tyle o bonach wiec chyba nie masz sie czego bac
Wychodzi chyba na to, że trochę źle to sprecyzowali, bo chyba chodzi im o to żeby tego samego bonu nie wykorzystać więcej niż raz, a różne bony można wykorzystac na jednym koncie... Dobra zgodnie z sugestią nie cykam się już. Dzięki za info Zdrówko!