Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

90minut.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: 50% Bonus dla nowych klientów | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com Strona Główna » Bukmacherzy » Bukmacherzy » Bukmacherzy - temat ogólny
Zamknięty przez: gromsky86
2007-09-02, 15:37
Bukmacherzy - temat ogólny
Autor Wiadomość
C80

Kapitan

Pochwał: 147
Wysłany: 2006-08-23, 00:28   Bukmacherzy - temat ogólny

Tutaj mozecie pisać posty nie dotyczące jakiegoś konkretnego buka. Tylko dotyczące ogółu bukmacherów...

W stylu który buk wymaga dowodu, a który długo wypłaca itp..
Ostatnio zmieniony przez C80 2006-08-23, 01:03, w całości zmieniany 2 razy  

pawlooo17

Amator

Wysłany: 2006-08-24, 13:05   

no to mam pierwsze pytanie... bo jak przegadam to forum to zauwazylem ze prawie wszystkie osoby graja po wyzszych kursach na ten sam mecz niz ja w bet-at-home :/ u ktorego buka sa kursy ??

pershing

szef wszystkich szefow
   Kapitan

Pochwał: 47
Wysłany: 2006-08-24, 13:08   

pawlooo17 napisał/a:
no to mam pierwsze pytanie... bo jak przegadam to forum to zauwazylem ze prawie wszystkie osoby graja po wyzszych kursach na ten sam mecz niz ja w bet-at-home :/ u ktorego buka sa kursy ??

z reguly w bah sa niskie kursy, ja polecam kursy z unibet, moim zdaniem czesto sa tam najwyzsze, no i bet24

Levy666

VENI VIDI VICI
   Zawodowiec

Pochwał: 24
Wysłany: 2006-08-24, 13:08   

pawlooo17 napisał/a:

Ale jaki mecz ? Czy chodzi ci ogolnie gdzie sa wyzsze kursy ? Cos pytania nie rozumiem lekko %-)

Mozesz tez zobaczyc tutaj chociaz ciagle nie ma gamebookers i paru innych bukmacherow ale mozesz porownac kursy danego spotkania KLIKNIJ
Ostatnio zmieniony przez Levy666 2006-08-24, 13:16, w całości zmieniany 1 raz  

milky

Pochwał: 22
Wysłany: 2006-08-25, 20:09   

Wreszcie dorwałem odpowiedni temat o.O

Chciałem sie dowiedziec którego buka od siebie polecacie?

Nie chce wplacac kasy do bwin, nie chce wysylac zadnych skanów dowodu osobistego, chcialbym zeby kursy byly dosyc dobre, support w miare szybko odpowiadal, no i oczywiscie zeby jak najszybciej doszly pieniadze na konto, obowiązkowo bukmacher musi miec opcje wypłaty kasy na konto bankowe, najlepiej nie moje, chociaz to juz roznicy az takiej nie robi, no i zeby za to zadnej kasy nie pobierał. Ma ktos cos na oku?

Kurra jak czytam tego posta to przypomina mi sie zdanie - takie rzeczy to tylko w erze %-) no ale może istnieje taki bukmacher.

mephisto4

Los Qrczakos
   Doświadczony

Pochwał: 35
Wysłany: 2006-08-25, 20:13   

*MILEK*

Takie rzeczy to tylko w erze %-)

Ale ja polecam bet-at-home. Co prawda mało opcji dodatkowych, kursy przeciętne. Ale za to suppert najlepszy, o skanie dowodu można zapomnieć, a i pieniążki szybko dochodzą. Z wypłatą się troszkę czeka, ale na pieniądze można czekać :P

C80

Kapitan

Pochwał: 147
Wysłany: 2006-08-25, 20:15   

Jeżeli założysz konto w Moneybookers to jeszcze przyspieszysz wypłatę...

W BAH konto bankowe musi być zarejestrowane na gracza...

Kay

Amator

Wysłany: 2006-09-04, 08:43   

A ja tam polecam Gamebookers

great91

A my swoje!
   Junior

Pochwał: 11
Wysłany: 2006-09-04, 08:47   

A może jakieś uzasadnienie...czemu polecasz to już napisać nie łaska?

Kay

Amator

Wysłany: 2006-09-04, 09:05   

No moge napisac ale jak bys wszedł na temat o moneybookers to bys wiedział dlaczego...

Support dobry a nawet bardzo dobry, nie ma problemów z wpłatami i wypłatami, czasami ządaja scanu dowodu ale nie zawsze, wiele promocji i bonusów i oczywiście wysokie kursy nie to co bwin.

A co do tych bonusów to jak dobrze sie pomysli to mozna nawet dostac 4x tyle ile sie wpłaciło :cwaniak:

MareXX

Trampkarz

Zakaz pisania
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 1
Wysłany: 2006-09-07, 16:24   

Moglibyście polecić jakiegoś buka, w którym wszystko załatwia się w pln, wplacasz w tej walucie, stawiasz w tej walucie i wyplacasz w tej walucie (bo np. w sportingbet przy wyplacie oni zamieniaja ta kase na euro, a pozniej bank do ktorego wyplacają zamienia tą kase na pln, wiec tracimy na tym). Ważne jest też żebym mogl wplacać przelewm bankowym przez poczte. Oferta bedzie dobrze jak bedzie taka cow sportingbet.com. Chodzi mi po prostu żeby nie było czegos takiego jak to:

"Uwaga! Przy wypłatach przelewem w PLN, środki są konwertowane najpierw przez nas na walutę EUR, po czym bank klienta przewalutuje środki z powrotem na PLN przy odbiorze środków według swojego kursu bieżącego. Sportingbet nie bierze odpowiedzialności za różnice kursowe przy przewalutowaniu przez bank klienta środków wysłanych z naszego banku w Londynie w EUR!"

żródło: sportingbet.com

pozdro

Levy666

VENI VIDI VICI
   Zawodowiec

Wysłany: 2006-09-07, 16:33   

MareXX napisał/a:
Moglibyście polecić jakiegoś buka, w którym wszystko załatwia się w pln, wplacasz w tej walucie, stawiasz w tej walucie i wyplacasz w tej walucie (bo np. w sportingbet przy wyplacie oni zamieniaja ta kase na euro, a pozniej bank do ktorego wyplacają zamienia tą kase na pln, wiec tracimy na tym). Ważne jest też żebym mogl wplacać przelewm bankowym przez poczte. Oferta bedzie dobrze jak bedzie taka cow sportingbet.com. Chodzi mi po prostu żeby nie było czegos takiego jak to:

"Uwaga! Przy wypłatach przelewem w PLN, środki są konwertowane najpierw przez nas na walutę EUR, po czym bank klienta przewalutuje środki z powrotem na PLN przy odbiorze środków według swojego kursu bieżącego. Sportingbet nie bierze odpowiedzialności za różnice kursowe przy przewalutowaniu przez bank klienta środków wysłanych z naszego banku w Londynie w EUR!"

żródło: sportingbet.com

pozdro

Polecam gamebookers , co do oferty to nie wiem czy cie zadowoli jest taka srednia .

MareXX

Trampkarz

Zakaz pisania
Wysłany: 2006-09-07, 16:41   

Ale spełnia moje warunki co o waluty? wplacam. gram i wyplacam w polskich zlotych i oni za te czynności nie pobierają żadnych opłat?

Levy666

VENI VIDI VICI
   Zawodowiec

Wysłany: 2006-09-07, 16:50   

MareXX napisał/a:
Ale spełnia moje warunki co o waluty? wplacam. gram i wyplacam w polskich zlotych i oni za te czynności nie pobierają żadnych opłat?

Jedyne za co pobieraja oplate to wyplata pierwsza w misiacu 1 euro nastepne 5 euro ale nie wiem czy to mniej niz te przewalutowania bo mozesz grube sumy wyplacac :niesmak:
Ostatnio zmieniony przez Levy666 2006-09-07, 17:02, w całości zmieniany 1 raz  

great91

A my swoje!
   Junior

Wysłany: 2006-09-07, 18:19   

ja tam zawsze i wszedzie polecam bet-at-home...zadnych wałow z walutami, problemów z wypłatami...srednie kursy, dobry support no i oferta nie nie najgorsza, chociaz to na pewno nie bwin

MareXX

Trampkarz

Zakaz pisania
Wysłany: 2006-09-07, 19:17   

A nie pobierają żadnych opłat jak chcesz wypłacić na swoje konto? I jak to jest ze skanem dowodu? kiedy trzeba go wyslac, przy chęci wypłaty kasy?

A właśnie mam jedną sprawę co do bah. Wczoraj założyłem tam konto, podałem swoje dane itp., ale pozniej zdalem sobie sprawę że nie mam dowodu, konta bankowego itp. i zrobiłem konto na swoją starszą. Podalem jej dane no i oczywiście adres zamieszkania jest ten sam co mój i w zwiazku z tym mam pytanie: czy bah nie będzie się "pluł" co do tego ze są dwa konta na ten sam adres? Chodzi mi o to czy po prostu będą mi chcieli wyplacić kase należną. Oczywiście gral bede tylko i wyłącznie na jednym koncie, czyli tym zarejestroanym na starszą i jak trzeba wysle skan dowodu starszej ze wszystkimi poprawnymi danymi, takimi jak w rejestracji podawalem.

KaRRamba

Pozdro 6000
   Doświadczony

Pochwał: 17
Wysłany: 2006-09-07, 19:21   

Do grających w BetGun :

Czy jest wypłacalny ? nie robią żadnych przekrętów ? ile trwa przelew depozytem ?

patch

łatka ;]
   Trampkarz

Pochwał: 2
Wysłany: 2006-09-07, 21:25   

MareXX napisał/a:
A nie pobierają żadnych opłat jak chcesz wypłacić na swoje konto? I jak to jest ze skanem dowodu? kiedy trzeba go wyslac, przy chęci wypłaty kasy?

A właśnie mam jedną sprawę co do bah. Wczoraj założyłem tam konto, podałem swoje dane itp., ale pozniej zdalem sobie sprawę że nie mam dowodu, konta bankowego itp. i zrobiłem konto na swoją starszą. Podalem jej dane no i oczywiście adres zamieszkania jest ten sam co mój i w zwiazku z tym mam pytanie: czy bah nie będzie się "pluł" co do tego ze są dwa konta na ten sam adres? Chodzi mi o to czy po prostu będą mi chcieli wyplacić kase należną. Oczywiście gral bede tylko i wyłącznie na jednym koncie, czyli tym zarejestroanym na starszą i jak trzeba wysle skan dowodu starszej ze wszystkimi poprawnymi danymi, takimi jak w rejestracji podawalem

coś ty, mozesz spokojnie grac,
MOzesz miec zarejestrowane konto na mame, i na nim grać , tak samo mozesz grac na swoim BAH nie robi takich "ostrych" punktów regulaminu :P ,
przynajmniej tego nie egzekfują, :)

Przynajmniej u mnie tak bylo :)

Gość

Pochwał: 2
Wysłany: 2006-09-07, 21:30   

KaRRamba napisał/a:
Do grających w BetGun :

Czy jest wypłacalny ? nie robią żadnych przekrętów ? ile trwa przelew depozytem ?

Wyplacalny w 100% przekretow nie ma :D depozyty zazwyczaj max 24h

great91

A my swoje!
   Junior

Wysłany: 2006-09-09, 13:04   

Marexx chyb nie powinno byc zadnych problemo...oni nie zadaja skanu dowodu, wiec spokojnie...tylko konto bankowe musi byc na ta sama osobe, na ktore jest konto w BAH...to wystarczy

Kri$

Podglądacz

Wysłany: 2006-09-11, 12:06   

great91 napisał/a:
Marexx chyb nie powinno byc zadnych problemo...oni nie zadaja skanu dowodu, wiec spokojnie...tylko konto bankowe musi byc na ta sama osobe, na ktore jest konto w BAH...to wystarczy

Niestety nie masz racji.

Wczoraj (niedziela) zasiliłem swoje konto BAH kartą kumpla.

** Komentarz dodany przez: FAN: 11-09-2006, 12:39 **
to, że zasiliłeś konto to nie znaczy, że na konto kumpla wypłacisz %-)

great91

A my swoje!
   Junior

Wysłany: 2006-09-11, 16:40   

Otoż to tu chodzi o wypłate, a nie o wpłatę ;)

Rafałek

Amator

Wysłany: 2006-09-13, 22:55   

ja mam takie pytanie. otóż interesuje mnie konkretny typ zdarzeń mianowicie:

'zawodnik rezerwowy wprowadzony na boisko strzeli bramke' kurs na opcję 'NIE' wynosi coś około 1.2-1.3.

tego typu zakład można było zawrzeć w bwin.com w czasie MŚ na mecze tego turnieju, ale teraz nie ma go nawet przy niezłych szlagierach. Na expekcie jest na kilka wybranych meczy w tygodniu (z tej kolejki LM wybranych było chyba 4 czy 5 spotkań gdzie można było to postawić). Czy ktoś się może orientuje u jakich innych buków można jeszcze często obstawić takie zdarzenie? najlepiej powyżej 5 meczy np. na weekend czy kolejke pucharów.

Może troche nagmatwałem, ale licze że ktoś zrozumie ;) z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi

shymek

Pochwał: 15
Wysłany: 2006-09-17, 09:44   

Hej! Może tutaj mi ktoś odpowie - czy istnieje bukmacher albo bank internetowy (w stylu MoneyBookers), gdzie można wpłacać kasę poprzez SMSy?

Centrebet
em_ce

Junior

Wysłany: 2006-09-17, 10:39   

Nie. Choć wiele takich tylko czeka, aż coś się zmieni. Bo widzisz, jak wyślesz powiedzmy esa za 10 ziko, to polowe z tego dostanie operator sieci, a reszta wpłynie ci na konto. To się po prostu nie opłaca.

Z tego co pamiętam, kiedyś na jakimś forum trafiłem na buka, który umożliwił doładowanie konta poprzez telefon, w stylu 0700... - jednak z tym jest podobnie.

Szczerze powiem, że również czekam, aż ta metoda stanie się w końcu możliwa i popularna - nie ma wątpliwości, że byłaby najprostsza i najwygodniejsza. Jednak jeśli nikt poważny się za to nie weźmie, poczekamy sobie jeszcze z parę lat.

pozdr!

Obstawianie.com Strona Główna » Bukmacherzy » Bukmacherzy » Bukmacherzy - temat ogólny

Reklama: 50% Bonus dla nowych klientów | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl