Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

90minut.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com Strona Główna » Bukmacherzy » Bukmacherzy » Bwin
Zamknięty przez: C80
2006-08-22, 23:42
Bwin
Autor Wiadomość
M4rine

Amator

Wysłany: 2006-08-02, 15:39   

he, mi przez ta zmiane zaginelo 20 $, gralem sobie z rana na starym pokerze, nagle prad zabrali , gdy wlaczylem od nowa kompa nie moglem wlaczyc starego pokera i musialem instalowac nowego, a kaski nie widac ehhh

CiiN

Podglądacz

Wysłany: 2006-08-03, 12:23   

Oops, co ja widze :szok: Nie wczytywałem się we wszystkie wypowiedzi, ale rozumiem ze mogę mieć problemy z wypłatą kasy :/ Jest to moje pierwsze konto w BAW ! Wcześniej nie miałem NIGDY ! Korzystam z dwóch bonów 20 zł i 27.68 zł kasa jest już obrócona ! Czy jeżeli już dojdę do tych 120 zł i będę chciał wypłacić to jakieś problemy będą ?

pzdr CiiN

Levy666

VENI VIDI VICI
   Zawodowiec

Pochwał: 24
Wysłany: 2006-08-03, 12:25   

CiiN napisał/a:
Oops, co ja widze :szok: Nie wczytywałem się we wszystkie wypowiedzi, ale rozumiem ze mogę mieć problemy z wypłatą kasy :/ Jest to moje pierwsze konto w BAW ! Wcześniej nie miałem NIGDY ! Korzystam z dwóch bonów 20 zł i 27.68 zł kasa jest już obrócona ! Czy jeżeli już dojdę do tych 120 zł i będę chciał wypłacić to jakieś problemy będą ?

pzdr CiiN

Z bonow mozesz korzystac co 60 dni wiec jesli nie zasililes dwoch w przeciagu 60 to nie powinienes miec problemow z wyplata ale z baw roznie bywa i nawet uczciwie wykorzystany bonus moze byc przyczyna niewyjasnionego zamkniecia konta :] Takze sprobuj wyplacic a czy beda problemy .... nikt nie wie :) Pzdr

CiiN

Podglądacz

Wysłany: 2006-08-03, 12:30   

Nie, nie zasilałem konta inną kasą. 2 bonusy od początku i tyle, także zobaczy się :)

Levy666

VENI VIDI VICI
   Zawodowiec

Wysłany: 2006-08-03, 12:34   

CiiN napisał/a:
Nie, nie zasilałem konta inną kasą. 2 bonusy od początku i tyle, także zobaczy się :)

Nie nie chodzi o kase tylko czasami wyskakuje takie info przy bonusie ze np nie mozesz skorzystac z kampani bonusowej poniewaz mozna wykorzystac bon raz na 60 dni , a co do zwyklej kasy nie robi to roznicy , z tego co pamietam to niektorzy wyplacili ten bonus 27,68 wiec narazie bez obaw .

wimar

SINGLISTA MANIAKALNY
   Amator

Wysłany: 2006-08-03, 14:58   

Levy666 napisał/a:
CiiN napisał/a:

Nie nie chodzi o kase tylko czasami wyskakuje takie info przy bonusie ze np nie mozesz skorzystac z kampani bonusowej poniewaz mozna wykorzystac bon raz na 60 dni , a co do zwyklej kasy nie robi to roznicy , z tego co pamietam to niektorzy wyplacili ten bonus 27,68 wiec narazie bez obaw .

Wypłacają o ile ktos nie stawiał z roznych kont na wszystkie mozliwe wyniki jednego zdarzenia. Wypłaciłem kase choć miałem 6 kont na ktorych skorzystałem z bonusa (jedno IP) i na koniec jak kasa została mi na 4 kontach (grałem progresje) bez problemu mi wypłacili

zyniu

Trampkarz

Pochwał: 4
Wysłany: 2006-08-03, 16:05   

wimar napisał/a:
Wypłacają o ile ktos nie stawiał z roznych kont na wszystkie mozliwe wyniki jednego zdarzenia.

Przecież żaden bukmacher nie wypłaci tak zarobionej kasy. Chyba, że masz inne IP to czasami się uda.
Poza tym Levy666 pisał o tym, że obróconej kasy nie wypłacisz jeśli skorzystałeś z drugiego bona w czasie 60 dni od skorzystania z pierwszego.

Levy666

VENI VIDI VICI
   Zawodowiec

Wysłany: 2006-08-03, 16:52   

No lekko podejrzane ale jak ktos lubi bajki opowiadac to jego sprawa %-) I nie wiem czy jest sie czym chwalic ze zalozyles 5 kont na jedno ip przez takich jak ty nie ma bonusow dla polakow rozumiem z 5 roznych ip ale z jednego ? Nie wiem jak oni ci to wyplacicli :k:

C80

Kapitan

Pochwał: 147
Wysłany: 2006-08-03, 18:04   

W BAW ilość IP nie jest istotna. Ważne są różne dane osobowe i różne numery kont. Jak masz liczną rodzinę i kazdy ma konto bankowe to nic nie stoi na przeszkodzie aby założyć na kilka osób w obrębie tego samego IP. BAW dopuszcza kilka kont z jednym IP.

Levy666

VENI VIDI VICI
   Zawodowiec

Wysłany: 2006-08-03, 18:10   

C80 napisał/a:
W BAW ilość IP nie jest istotna. Ważne są różne dane osobowe i różne numery kont. Jak masz liczną rodzinę i kazdy ma konto bankowe to nic nie stoi na przeszkodzie aby założyć na kilka osób w obrębie tego samego IP. BAW dopuszcza kilka kont z jednym IP.

A to zmienia sytuacje ale nie wiem dlaczego wimar napisal to w nawiasie myslalem ze chce sie pochwalic :) W takim razie zwracam honory :respekt:

wimar

SINGLISTA MANIAKALNY
   Amator

Wysłany: 2006-08-03, 21:55   

Levy666 napisał/a:
C80 napisał/a:

A to zmienia sytuacje ale nie wiem dlaczego wimar napisal to w nawiasie myslalem ze chce sie pochwalic :) W takim razie zwracam honory :respekt:

Zaznaczyłem że grałem progresją dlatego że uważam iż było to powodem dla którego dostałem kase na konto. Ci którzy z róznych kont z tego samego IP lub adresu domowego obstawiali wszystkie mozliwe wyniki jednego meczu kasy nie zobaczyli jak mój koleś.
Ostatnio zmieniony przez wimar 2006-08-03, 21:56, w całości zmieniany 1 raz  

ta$ior
[Usunięty]

Wysłany: 2006-08-11, 02:31   

Wow, nie moge spac bo live obstawialem po minimalnych kursach, ale nie wiem czy nie na darmo...

W zwiazku z ta promocna podwojenia depozytu oczywiscie kumam, iz jak wplacilem 140 to musze obrocic to raz by wyplacic oraz trzeba obrocic 3 razy bonusem 140, ktory od nich dostalem. No ale wlasnie, po jakich kursach to wszystko trzeba obracac? Wystarczy, ze obroce depozyt jak i bonus na live po kursie 1,01??? Czy sa minimalne kursy rozne osobno dla depozytu jak i bonusu??.. Prosze o odpowiedz...

C80

Kapitan

Wysłany: 2006-08-11, 05:19   

Nie ma minimalnego kursu...

koboos

Podglądacz

Wysłany: 2006-08-11, 10:35   

czytalem regulamin tej promocji i mi sie wydahe ze bylo o tym info...moze pomylilem z innym bukiem ale minimalny kurs byl napisany 1.4

C80

Kapitan

Wysłany: 2006-08-11, 12:14   

Info o minimalnym kursie nie ma w warunkach promocji, zaś pomoc odsyła właśnie do warunków... Zatem skoro nie ma info to nie ma minimum...

koboos

Podglądacz

Wysłany: 2006-08-11, 12:31   

to najwidoczniej pomylilo mi sie z innym bukiem

sirlukas

Doświadczony

Pochwał: 1
Wysłany: 2006-08-17, 06:54   

Cze
Wczorej dostałem taki list od bwin:
Prezent: 5zł gratis + dodatkowe 35 PLN!
Wystarczy:
-się zalogować
-wpisać kod FreeBet w opcji "Wpłata/Wypłata"-natychmiast otrzymasz dodatkowe 5 PLN
-itd.

Tylko jest problem bo nigdzie w liście nie ma tego FreeBeta?
:((
Dostał ktoś też coś takiego?

patch

łatka ;]
   Trampkarz

Pochwał: 2
Wysłany: 2006-08-17, 07:04   

sirlukas napisał/a:
Cze
Wystarczy:
-się zalogować
-wpisać kod FreeBet w opcji "Wpłata/Wypłata"-natychmiast otrzymasz dodatkowe 5 PLN
-itd.

ja zawsze jak dostawałem taki list zawsze był freebet,
hmmm moze napisz do nich mejla, chociaz wątpie zeby podali ci freebeta na maila,
troszke dziwna sytuacja,
pozdrawiam patch[/b]

DzIuBeK_JuvE

JuVentinO
   Junior

Wysłany: 2006-08-17, 09:21   

ja mam to samo :/ nie wiem skad wziasc tego freebeta

Levy666

VENI VIDI VICI
   Zawodowiec

Wysłany: 2006-08-17, 09:49   

DzIuBeK_JuvE napisał/a:
ja mam to samo :/ nie wiem skad wziasc tego freebeta

Moze wystarczy sie zalogowac i wam cos wyskoczy :)

sirlukas

Doświadczony

Wysłany: 2006-08-17, 10:24   

Nic nie wyskakuje tylko tyle że jak wpłace 40 zł to drugie dostaen gratis.

tak.nie

Amator

Zakaz pisania
Ostrzeżeń: 1
Wysłany: 2006-08-17, 10:44   

no ja dostałem od nich też list ale to co kolega wyżej napisał, że jak wpłacę 40zł to dostanę kolejne 40zł...

orson

www.legia-video.com
   Junior

Pochwał: 7
Wysłany: 2006-08-17, 11:44   

sirlukas napisał/a:
Cze
Wystarczy:
-się zalogować
-itd.

Wchodzisz we Wpłata/Wypłata.
Na samym dole masz Bon FreeBet
Wchodzisz tam, wpisujesz 12-cyfrowy kod i już.

Pozdro...

tak.nie

Amator

Zakaz pisania
Ostrzeżeń: 1
Wysłany: 2006-08-17, 12:18   

:k: czy ty jestes slepy ? przeciez on napisal ze nie dostal tego freebeta ...

Centrebet
orson

www.legia-video.com
   Junior

Pochwał: 7
Wysłany: 2006-08-17, 12:25   

No dobra, nie doczytałem, myślałem, że nie wie gdzie go wklepac. A ty od razu mi tu wyskakujesz, że ślepy itd. Opanuj się... synku.

A co do samego freebeta, dostałem od nich raz taki list, ale kod w liście miałem.

Pozdro...

Ostatnio zmieniony przez orson 2006-08-17, 12:26, w całości zmieniany 2 razy  

Obstawianie.com Strona Główna » Bukmacherzy » Bukmacherzy » Bwin

Reklama:Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl