Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Wysłany: 2006-08-17, 12:26
sirlukas napisał/a:
Cze
Wczorej dostałem taki list od bwin:
Prezent: 5zł gratis + dodatkowe 35 PLN!
Wystarczy:
-się zalogować
-wpisać kod FreeBet w opcji "Wpłata/Wypłata"-natychmiast otrzymasz dodatkowe 5 PLN
-itd.
Tylko jest problem bo nigdzie w liście nie ma tego FreeBeta?
Dostał ktoś też coś takiego?
mi wyslali ze jak iles tam wplace to dostane gratis 40 zl , ale nie mam zamiaru z tego korzystac
mi wyslali ze jak iles tam wplace to dostane gratis 40 zl , ale nie mam zamiaru z tego korzystac
Wpłacasz 40zł dostajesz drugie 40 zł gratis. Skorzystałem i dostałem.
Levy666 napisał/a:
Dokladnie tak jest , wiec nie wiem gdzie schowali wam tego freebeta , moze listonosz ukradl
Ja myślę że to sprawka geniusza ekonomicznego Leszka B. który ma ujemne IQ i nawet legendę o Janosiku źle zrozumiał. Okrada biednych a daje bogatym (m.in.sobie )
_________________ Czy jeżeli mojego psa oblezą pchły mam obawiać się ogłoszenia niepodległości budy?
Ostatnio zmieniony przez wimar 2006-08-17, 13:43, w całości zmieniany 2 razy
Tak jak napisaliście, nie ma minimalnego kursy, obrót 5 razy. Przeczytajcie czy jest napisane do kiedy obrót trzeba zrobić... Mogę się mylić, ale tam może być napisane, że macie czas przez dwa miesiace od zakończenia promocji....
Przelałem 20 zł na konto w bwin.pl. Przyjmą mi to? bo minimalnie pisze że można wpłacać 40 zł. Kiedyś wpłaciłem 30 zł i ich zawiadomiłem że się pomyliłem i żeby mi to przyjęli i przyjęli. Muszę ich teraz powiadamiać czy mi to przyjmą?
Wysłany: 2006-08-18, 14:11
krecik1986 napisał/a:
Przelałem 20 zł na konto w bwin.pl. Przyjmą mi to? bo minimalnie pisze że można wpłacać 40 zł. Kiedyś wpłaciłem 30 zł i ich zawiadomiłem że się pomyliłem i żeby mi to przyjęli i przyjęli. Muszę ich teraz powiadamiać czy mi to przyjmą?
Sam sobie odpowiedziales na pytanie , skoro juz raz ci przyjeli to powinni drugi raz . Nie wiem jakiej odpowiedzi oczekujesz , nikt tego nie wie oprocz supportu .
Tak jak napisaliście, nie ma minimalnego kursy, obrót 5 razy. Przeczytajcie czy jest napisane do kiedy obrót trzeba zrobić... Mogę się mylić, ale tam może być napisane, że macie czas przez dwa miesiace od zakończenia promocji....
Mam nadzieje ze obstawianie live wchodzi w rachube ^^
To nie Bwin przyjmuje przelewy a ich bank. Kasa musi się pojawić na koncie bankowym, a zdecydowana większosć banków w weekend nie realizuje przelewów...