Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
chcialbym sie dowiedziec jak sie wyplaca pieniadze z konta betandwin za pomoca przelewu... tam sa rozne kody gdzie nie wiem co mam wpisac prosze o pomoc i chcialbym sie tez dowiedziec ile odejmuja mi naprzyklad jak chce wyplacic 200 zl
chcialbym sie dowiedziec jak sie wyplaca pieniadze z konta betandwin za pomoca przelewu... tam sa rozne kody gdzie nie wiem co mam wpisac prosze o pomoc i chcialbym sie tez dowiedziec ile odejmuja mi naprzyklad jak chce wyplacic 200 zl
Klikasz na Wpłaty/wypłaty. Z listy na górnym menu wybierasz Wypłata a następnie przelew bankowy. W nowym okienku podajesz: Kod SWIFT / BIC (kody masz tutaj), IBAN to numer konta z literkami PL przed nim. Podajesz pozostałe dane oraz hasło i kwotę i klikasz na Wypłata.
Następnie na adres support.pl@bwin.com wysyłasz kopię/skan dowodu osobistego, ewentualnie wysyłasz faks ze skanem na numer telefonu: 0043-1-5856044-18. Pamiętaj podać swoje dane oraz login.
Dzisiaj z okazji urodzin dostałem mail od bwin, że chcę mi podwoić kwotę przy wpłacie do 60 zł
A co najważniejsze Nie ma chyba żadnych warunków przy wypłacaniu
tez to dzis dostalem z okazji urodzin ;p tyle ze w piatek tez dostalem mejla ze mi podwoja 60zyla... wiec skorzystalem, a teraz wychodzi na to ze moge 2 raz
ja tam od nich co chwila cos dostaje-albo listem albo na konto od razu info...tylko oni maja taki jakis zapis ze raz na 6 miesiecy mozna korzystac z darmowej kasy ale ja sie przyznam ze korzystalem czesciej z tych promocji i jakos mi konta nie zablokowali ale to moze indywidualnie do tego podchodza bo wiem ze niektorzy maja z nimi problem
Wysłany: 2007-02-18, 22:24
Cytat:
ja tam od nich co chwila cos dostaje-albo listem albo na konto od razu info...tylko oni maja taki jakis zapis ze raz na 6 miesiecy mozna korzystac z darmowej kasy ale ja sie przyznam ze korzystalem czesciej z tych promocji i jakos mi konta nie zablokowali ale to moze indywidualnie do tego podchodza bo wiem ze niektorzy maja z nimi problem
tylko takie sluchy mnie dochodza ze ktos ma problemy ale osobiscie nie znam takiej osoby.
Ja tez kozystam czesciej z bonusów jak tylko są. Nic się nie czepiają więc nie rozumiem o co blokują wreszcie konta?
A jezeli zlecilem wyplate i odjeli mi ta kwote od stanu konta to mam im sam przeslac skan paszportu czy cos ? bo kasy nie ma, mejla zadnego tez ze cos nie tak i nie wiem o co biega ;/
Przy pierwszej wypłacie wysyłasz kopię dowodu tozsamości (paszport, prawko, dowód). Może być czytelne zdjecie takiego dowodu. Przy kolejnych wypłatach już nie musisz.
No to dzisiaj mnie BWIN mile zaskoczył. Wczoraj przegrałem całą kase. Miałem zero na koncie i żadnych środków w obiegu. Gram zawsze zakłady live. Dzisiaj wchodze na konto, sam niewiem po co... chyba z nudów. I patrzę: 29.00 PLN
Myślę, że musiał być błąd podczas podania wczorajszego wyniku i zmienili na prawidłowy No to super! Gramy dalej!
Wg mnie nie opłaca się korzystać z usług tego buka! Jeśli chcesz się naprawdę wzbogacić to lepiej nie wpłacaj tam swoich pieniędzy! Bo gdy w końcu zaczniesz wygrywać, nie mówię tu wcale o wykorzystywaniu błędów bwin, to może Cię spotkać rozczarowanie w postaci następującego maila:
Szanowny Panie X!
Uprzejmie informujemy, że po sprawdzeniu Pana konta, Dział Bezpieczeństwa zdecydował się na wyznaczenie Panu limitu stawki wnoszonej na zakłady w wysokości 1,00PLN.
Ponieważ konta naszych klientów są regularnie sprawdzane, wyznaczone limity są zwiększane, zmniejszane lub pozostają bez zmian. Może się Pan z nami skontaktować w tej sprawie po upływie miesiąca.
A gdy zapytasz, o co dokładnie chodzi, nie zdradzą Ci tego, odpowiedzą punktem regulaminu, że mogą każdemu wyznaczyć taki limit, akceptujesz go rejestrując się tam.
Moim zdaniem powinni napisać na pierwszej stronie: "Jeśli masz za dużo pieniędzy - witamy, natomiast jeśli chcesz się wzbogacić - trafiłeś pod zły adres".
Wypłaciłem więc pieniądze i im podziękowałem.