Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Wysłany: 2007-05-01, 10:08
A sie nie doczepią ze z tego samego adresu? A pisałem do nich czy moge założyć nowe to odpisali ze ktoś rozpatrzy moja sprawę ale jak coś to i tak tamte odblokują a nie pozwolą założyć mi nowego?
Ostatnio zmieniony przez Slaweczko 2007-05-01, 10:11, w całości zmieniany 2 razy
Do MB można przelać kasę natychmiast przelewem z prowizją 1,9% (mają takie szybki przelewy). A jak kasa trafi na konto MB to i z MB do bwin też natychmiast trafi.
Standardowy przelew nie obarczony prowizją nie doszedł by pewnie do przyszłego tygodnia po dłegim weekendzie.
Wysłany: 2007-05-01, 10:17
Wiem że jest prowizja. 1,9% przy wpłaceniu do mb i potem 1% przy przelewie z mb do bwin zgadza sie? A do bwin mogeprzelać równo 40zł żeby dostać bonus czy musze troche więcej?
Przy przelewie do bwin z MB nie ma prowizji. Możesz wpłacić 40 zł aby otrzymać bonusa, tylko uwzględnij przy przelewie do MB tą prowizję 1,9%. Najlepiej wpłącić do MB pełne 50zł dla spokoju.
Ostatnio zmieniony przez C80 2007-05-01, 10:23, w całości zmieniany 1 raz
mam pytanie co do bonusu przyjazni :
Czy jest okreslony minimalny kurs po jakim trzeba obrocic kase ( do 120 zl ) aby przyjaciel dostal bonus ? czy moge na przyklad obrocic 3 razy 40 zl po kursie 1.01 (zeby bylo pewne albo wiecje niz pewne ze nie strace) zeby moj kolega dostal ten bonus 40 zl ? i podobnie z bonusem ktory dostal kolega musi go obrocic 5 razy w ciagu 2 miesiecy - czy moze po kursie 1.01 ? prossze o precyzyjna odpowiedz bo to jest dla mnie szansa na odbicie sie od dna
Przeczytaj sobie najpierw warunki tej promocji Zawsze można było w bwin obracać po kursach 1.01, ale jak jest teraz to nie wiem. Używam tego bukmachera tylko jako livescore do tenisa, bo tylko do tego się nadaje
Czy ktos z was wyplacal ostatnio jakas kase z bwina przelewem bankowym (konto w bwin w złotowkach)??? Chodzi mi o to ile mu przycięlo z ogolnej kwoty (chodzi o pierwszą wypłate w miesiacu), bwin pisze ze oni nic nie przycinają, a jak to jest z bankiem?
Moze ktos napisac ile wyplacal, a ile mu przyszlo? Mam nadzieje ze nie przycina wiecej niz 5 %, choć to i tak dużo.
Ostatnio zmieniony przez tomek83wawa 2007-05-10, 13:20, w całości zmieniany 1 raz
Czy ktos z was wyplacal ostatnio jakas kase z bwina przelewem bankowym (konto w bwin w złotowkach)??? Chodzi mi o to ile mu przycięlo z ogolnej kwoty (chodzi o pierwszą wypłate w miesiacu), bwin pisze ze oni nic nie przycinają, a jak to jest z bankiem?
Moze ktos napisac ile wyplacal, a ile mu przyszlo? Mam nadzieje ze nie przycina wiecej niz 5 %, choć to i tak dużo.
Jeśli bwin nie pobiera za pierwszą wypłatę w miesiącu, konto masz w złotówkach (więc przewalutowanie odpada), to dostaniesz tyle, ile zlecisz do wypłaty. Bo niby za co ma potrącić sobie twój bank, koszt wysyłki kasy pokrywa przecież wysyłający
Niby tak, ale ja slyszalem, ze oni wyplacaja w euro, a nie w zlotowkach, i to jest najdziwniejsze, chodzi mi o to czy ktos wyplacal ostatnio, i tylko na jego zdaniu mi zalezy, a nie na przypuszczeniach
Witam! Bwin zle mi zweryfikowal zdarzenie fantasy:
Chelsea FC - Manchester United (Games played on 13th May) (Ile bramek zostanie strzelonych?) Więcej niż 2,5 Mniej niż 2,5
oczywiscie Chelsea bylo 1:1 a manchester 0:1 czyli są 3 bramki! Co mam zrobić???
Wysłany: 2007-05-13, 20:31
zioloziolo napisał/a:
Witam! Bwin zle mi zweryfikowal zdarzenie fantasy:
Chelsea FC - Manchester United (Games played on 13th May) (Ile bramek zostanie strzelonych?) Więcej niż 2,5 Mniej niż 2,5
oczywiscie Chelsea bylo 1:1 a manchester 0:1 czyli są 3 bramki! Co mam zrobić???
A nie chodzilo o to ze chelsea zdobyla jedna bramke a manchester tez 1 co daje wynik under 2,5 czyli 1:1 ?
A czy w Bwin można robić tak, że wpłaca się pieniądze z konta należącego do innej osoby niż konto bwin i wypłaca pieniądze również na konto należące do osoby o innym nazwisku? Mój kumpel chcę pograć ale nie ma kart kredytowej ani konta więc nie ma inej opcji...[/code]
1 wypłata jest bezpłatna, dziwne jeśli ci pobrali prowizje, najlepiej napisz do nich maila, no albo od razu zadzwoń
wiciuuu napisał/a:
A czy w Bwin można robić tak, że wpłaca się pieniądze z konta należącego do innej osoby niż konto bwin i wypłaca pieniądze również na konto należące do osoby o innym nazwisku? Mój kumpel chcę pograć ale nie ma kart kredytowej ani konta więc nie ma inej opcji...[/code]
wpłata na czyjeś konto jest możliwa sam próbowałem
natomiast wypłaty nie próbowałem, ale kiedyś w mailu mi odpisali ze też jest możliwa (choć z tego co pamiętam w regulaminie tego nie ma)
pierwsza wypłata w miesiacu w bwin jest bezplatna a ile kosztuje druga??????
z regulaminu:
"bwin dokonuje wypłaty bezpłatnie. bwin pokrywa opłaty bankowe za pierwszą wypłatę w miesiącu kalendarzowym oraz wszystkie polecenia wypłaty powyżej 1000 euro. Opłaty bankowe za kolejne polecenia wypłaty w danym miesiącu o wartości poniżej 1000 euro pokrywa klient"
czyli przy 2 i kolejnej wpłacie pokrywasz opłaty bankowe, a te kazdy bank ma inne