Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

90minut.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com Strona Główna » Bukmacherzy » Bukmacherzy » Bwin
Zamknięty przez: FAN
2007-07-09, 16:57
Bwin
Autor Wiadomość
krzys_nowak

Pochwał: 31
Wysłany: 2006-09-19, 10:29   

DreamT napisał/a:
zioloziolo napisał/a:
Witam! Mam pytanie dotyczące zamknięcia konta. Pare dni temu zarejestrowalem sie bez zadnego bonusu oczywyscie po kilku dniach przegralem cala kase. Czy jeżeli założe nowe konto na te same dane tylko zmienie imie to czy bede mogl skorzystac z bonusu i czy bede mogl wplacic kase ta sama karta kredytowa????

Moim zdaniem nie dostaniesz bonusu. Wątpię również czy uda ci się dokonać wpłaty tą samą kartą kredytową. Pamiętam, że jakiś czas temu podobny problem był omawiany i był cytowany jakiś punkt regulaminu.

na 100% to nie przejdzie, wielu już próbowało bezskutecznie

zioloziolo

Trampkarz

Wysłany: 2006-09-19, 13:08   

A jak wczoraj zamknolem moje konto na bWIN to nadal moge sie do neigo logować. Kiedy zniknie moj login i wogole to konto przestanie istniec. To wtedy moglbym wszystko od nowa zalozyc i zaczac od nowa gre!

C80

Kapitan

Pochwał: 147
Wysłany: 2006-09-19, 13:10   

zioloziolo napisał/a:
A jak wczoraj zamknolem moje konto na bWIN to nadal moge sie do neigo logować. Kiedy zniknie moj login i wogole to konto przestanie istniec. To wtedy moglbym wszystko od nowa zalozyc i zaczac od nowa gre!

Bo zamknąłeś konto, a nie zlikwidowałeś. Czyli własciwie jedynie odebrałeś sobie możliwośc obstawiania, a konto istnieje nadal... Ty nie masz możliwości skasowania konta aby założyć nowe...

orson

www.legia-video.com
   Junior

Pochwał: 7
Wysłany: 2006-09-19, 13:10   

Z tego co wiem, to chyba nie mozna drugi raz założyc konta na bwin. Ale mogę się mylic.

Pozdro...

zioloziolo

Trampkarz

Wysłany: 2006-09-19, 13:28   

Bo chcialbym zalozyc jeszcze raz bo wedlug mnie jest to najlepszy bukmacher ktory ma najlepsza stronke i dobry bonus. To jezeli nie moge juz u niego grac to jakiego polecacie???? I jak zlikwidować konto ????

C80

Kapitan

Wysłany: 2006-09-19, 13:30   

Od razu powiem ci, ze nie masz co wysyłaś maila do nich z prośbą o zlikwidowanie konta. Odpowiedzą, ze tego nie zrobią...

A jak chcesz się dowiedzieć gdzie możesz jeszcze grać, u jakiego buka, to zadaj to samo pytanie w temacie ogólnym o bukach... Nie tutaj...

zioloziolo

Trampkarz

Wysłany: 2006-09-19, 14:22   

Czyli mowicie ze jesli chce grac nadal w BWIN to musze wyslac do nich maila z proba o odblokowanie konta gdyż chce nadal korzystac z ich uslug??? A czy zamiast skanu dowodu moze byc skan paszportu???

C80

Kapitan

Wysłany: 2006-09-19, 14:25   

Jeżeli wyślesz maila z prośbą to powinni odblokować, ale nie muszą. Moze być dowolny skan, dowód, prawko, lub paszport. Byle by był oficjalnym dokumentem potwierdzajacym tożsamość i byle by była na nim data urodzenia.
Ostatnio zmieniony przez C80 2006-09-19, 14:25, w całości zmieniany 1 raz  

C80

Kapitan

Wysłany: 2006-09-20, 17:03   

Fantastyczny jest bwin.com. 16 wrzesnia wysłałem kupon, do wygrania 21,28 zł, ponieważ zawierał mecz z 3 ligi to rozliczono go następnego dnia rano, kupon zweryfikowano poprawnie jako przegrany.

Dzisiaj wchodzę sobie na bwin, a tam zamiast stanu konta +20 zł, widzę stan konta - 1,28. Zajrzałem do operacji na koncie, a tam widzę:

Cytat:
2006-09-20 09:19 Anulowanie wygranej / Kombinacyjny

Zupełnie jakby mi ten kupon rozliczono wcześniej ako wygrany, a potem zweryfikowano i odebrano wygraną. Pic w tym, ze odebrano mi kasę mio, ze tak na prawdę jej nie otrzymałem... Złodzieje... Zobaczymy co napiszą mi w odpowiedzi...

Najgorsze, że już nie mogę zagrać, miałem 20 zł, a teraz mam -1,28
Ostatnio zmieniony przez C80 2006-09-20, 17:04, w całości zmieniany 1 raz  

szuwi

Amator

Pochwał: 3
Ostrzeżeń: 1
Wysłany: 2006-09-20, 18:42   

no faktycznie lipa,bwin specjalizuje sie w odpie....aniu szopek,ja mam nastepujace pytanie-czy po wplacie kasy do bwin prze moneybookers kase mozna wyplacic przelewem bankowym? dzikei za odpowiedz,pozdro

C80

Kapitan

Wysłany: 2006-09-20, 18:47   

Tak, możesz wypłacić na konto bankowe.

Gdyby to było wykonane odwrotnie czyli wpłata przelewem a wypłata na MB, to byłoby to uzależnione od tego czy korzystałeś już w wpłat MB.

C80

Kapitan

Wysłany: 2006-09-21, 10:53   

A oto odpowiedź z bwin.com w mojej sprawie:

Cytat:
Uprzejmie informujemy, że wygrana za zakład (Genoa - Rimini, 1X2, 1) i (Frosinone - Arezzo, Podwójna szansa, X i 2) i (Rega-Merida Trzebiatów - Kotwica Kołobrzeg, 1X2, 1)została błędnie wypłacona na Pana konto zakładów. Jak tylko Dział Bukmacherski zauważył błąd w rozliczeniu zakładu, wypłata ta została skorygowana na rzecz użytkowników, którzy poprawnie typowali dany zakład.

Przykro nam za wszelkie niedogodności.

W zapisie operacji konta znalazł się nagle zapis mówiący o tym, że wypłącono wygraną. Ale najśmieszniejsze jest to, że nic takiego się nie stało. Na bieżąco kontroluję wygrane i stan konta bo i wygranych nie ma za wiele i stan konta topnieje. %-)

Zdecydowanie odradzam tego buka...

zioloziolo

Trampkarz

Wysłany: 2006-09-24, 11:22   

Czy support.pl@bwin.com odpisuje tez w niedziele, bo wysłałem maila z prossba o odblokowanie konta i kiedy moga odpisac i odblokowac konto ????

tomazi

Amator

Pochwał: 2
Wysłany: 2006-09-24, 18:49   

C80 napisał/a:
Od razu powiem ci, ze nie masz co wysyłaś maila do nich z prośbą o zlikwidowanie konta. Odpowiedzą, ze tego nie zrobią...

A jak chcesz się dowiedzieć gdzie możesz jeszcze grać, u jakiego buka, to zadaj to samo pytanie w temacie ogólnym o bukach... Nie tutaj...

Otoz jest mozliwosc zlikwidowania konta, wysyla sie do nich mejla z pelnymi danymi konta i prosba o "delete" i to wystarcza. Ponowne otworzenie konta pod tymi samymi danymi nie jest oczywiscie juz pozniej mozliwe.

C80

Kapitan

Wysłany: 2006-09-24, 18:54   

tomazi napisał/a:
Otoz jest mozliwosc zlikwidowania konta, wysyla sie do nich mejla z pelnymi danymi konta i prosba o "delete" i to wystarcza. Ponowne otworzenie konta pod tymi samymi danymi nie jest oczywiscie juz pozniej mozliwe.

Otóż nie zawsze tak jest. Znajomy zamykał konto i tak jak napisałem dostał informację, że mu nie zamkną, że może je jedynie zablokować.

tomazi

Amator

Pochwał: 2
Wysłany: 2006-09-24, 20:02   

Co nie zmienia faktu, ze konto mozna calkowicie zlikwidowac ;] A w tamtym poscie napisales, ze nie ma na to wiekszych szans, przez co mogles kogos wprowadzic w blad. Oczywiscie jak to w BAW bywa, mozna sie spodziewac zawsze malej niespodzianki.

C80

Kapitan

Wysłany: 2006-09-24, 20:09   

Większość próśb o zamknięcie konta jest odrzucana. Większość... Mogą sie oczywiście zdarzyc przypadki że zamkną, ale nie da się ocenić ile zamkną na ile próśb... To kwestia "widzi mi się" kogoś u nich...

zioloziolo

Trampkarz

Wysłany: 2006-09-25, 14:18   

Czy przy wypłacie pieniedzy z Bwin dane konta w bwin musza sie zgadzam z danymi posiadacza karty kredytowej ??? Tzn Czy jak konto w bwin jest na Katarzyne Kowalską to wyplaca kase na karte kredytową Macieja Ostowskiego ????????

C80

Kapitan

Wysłany: 2006-09-25, 14:23   

Dane muszą sie zgadzać, ze względów bezpieczeństwa kasa wypłacana jest tylko na konto/kartę właściciela konta:

Cytat:
Wypłaty mogą być realizowane wyłącznie z/na środki płatnicze wzgl. konta bankowe na nazwisko właściciela konta bwin.

em_ce

Junior

Pochwał: 1
Wysłany: 2006-09-27, 10:34   

Witam!
Chłopaki możecie mi powiedzieć, czy jest jeszcze jakaś promocja na Bwin jak podwojenie depozytu? Tylko ważna rzecz - chcę wpłacić 100 PLN z Moneybookers (czasem bywało tak, że depozyty z MB nie podlegały promocji).
Piszcie, muszę zdążyć na dzisiejsze mecze LM :D

pozdr

goleo

Trampkarz

Wysłany: 2006-09-27, 12:05   

Tak jest aktualna promocja.

em_ce

Junior

Wysłany: 2006-09-27, 12:26   

goleo napisał/a:
Tak jest aktualna promocja.

Znaczy tak po prostu przeleje i oni juz beda wiedzieli ze maja bonusa dodac, czy moze jakiegos meila im napisac? Sorry za takie pytania, ale ostatni raz jak korzystalem u nich z podwojenia depozytu to zakladalem wtedy konto i wszystko bylo wyraznie napisane. Teraz nie moge nigdzie znalezc ani banera ani ogloszenia o tego typu promocji.

I jeszcze jedno: jakie sa warunki wyplaty? Ile razy trzeba obrocic przed zleceniem przelewu?

DreamT

icehockey

Pochwał: 34
Wysłany: 2006-09-27, 13:05   

Nie jestem pewien, czy ta promocja jest aktualna. Po promocji podwojenia depozytu, była kolejna na chyba 30%. Zanim wpłacisz kasę lepiej się upewnij w supporcie.

C80

Kapitan

Wysłany: 2006-09-27, 13:09   

Promocja podwojeniowa jest: https://www.bwin.com/Default.aspx?pid=1228

Rejestrujac się z tego linku gracz dostaje 100% więcej do kwoty 70 zł. Ale nie wiem jak to jest z userami którzy zarejestrowali się normalnie, nie z linku, i chcieliby podwojenia.

Centrebet
em_ce

Junior

Wysłany: 2006-09-27, 13:38   

Zrobilem jak poradziłes Dream ... a jakze sie zdziwilem gdy otrzymalem odpowiedz po 5 minutach!! :zdziwiony: Normalnie szok.
Ale do rzeczy. Nie ma w tej chwili zadnej promocji, nawet zapchlonych 30% nie daja. Rezygnuje z wpłaty do nich.
Mimo wszystko dziekowa za info.

Obstawianie.com Strona Główna » Bukmacherzy » Bukmacherzy » Bwin

Reklama:Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl