Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

90minut.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com Strona Główna » Bukmacherzy » Bukmacherzy » Bwin
Zamknięty przez: FAN
2007-07-09, 16:57
Bwin
Autor Wiadomość
Aero

Strange World
   Kapitan

Pochwał: 14
Wysłany: 2006-09-27, 16:57   

Czy przy wypłacie trzeba im jakis skan dowodu itp. wysyłać?

C80

Kapitan

Pochwał: 147
Wysłany: 2006-09-27, 16:59   

Tak. Trzeba. Ale tylko przed pierwszą wypłątą.

djviero

Amator

Wysłany: 2006-09-27, 17:34   

wplacilem 40 zl , dostalem bonus drugie tyle. Czy zeby wyplacic cala sume z konta musze obrocic te 40 zl 3x czy jak to jest?

C80

Kapitan

Wysłany: 2006-09-27, 17:39   

A trzeba było przeczytać warunki promocji...

Bo było kilka promocji...

Jezeli korzystałeś z tej promocji: https://www.bwin.com/Default.aspx?pid=1228 ,
to masz do obrócenia 6x 40 zł...

W innym przypadku prawdopodobnie obrót to 3x...
Ostatnio zmieniony przez C80 2006-10-12, 17:53, w całości zmieniany 1 raz  

djviero

Amator

Wysłany: 2006-09-27, 17:41   

przyszedl mi list do domu ... mialem sie zalogowac na bwin.com/bonus...

djviero

Amator

Wysłany: 2006-09-27, 18:32   

pisalem do supportu... bonus trzeba obrocic 6 razy. Jezeli wplacilem 40 zl i dostalem drugie a nastepnie je przegralem, to moge wyplacic to co wplacilem ale wiaze sie z tym nieodwracalne zablokowanie konta. Zeby wyplacic kase musze miec lacznie 120 zl. Jezeli np wplace 80 to i tak musze raz obrocic te pieniadze zeby wyjac cala sume z konta. Tak zrozumialem.

Niestety support z bwin pisze tak zagmatwanym jezykiem ze niczego nie mozna byc juz pewnym.

Hawres

Junior

Pochwał: 3
Wysłany: 2006-10-03, 00:32   

Ludzie poradzcie mi jak wyplacic kase z tego buka?? Bo bede to robil po raz pierwszy, a pamietam ze skorzystalem z tego bonu dla skandynawow, a pozniej jeszcze dwa razy zaoferowali mi podwojenie depozytu 40 zl. Chcialbym wyplacic 400zl, ale boje sie zablokowania... Wydaje mi sie ze bonusy obrocilem, ale nie jestem pewien, a nie chce zwracac na siebie uwage prosba o sprawdzenie ile razy musze jeszcze obracac.

krecik1986

Amator

Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 1
Wysłany: 2006-10-05, 07:50   

Witam,
Mam znów następny problem. W sobotę wniosłem o wypłatę. E-mail od nich dostałem we wtorek. Był on inny od poprzednich, tzn. było wypisane tylko Imie i nazwisko wlasciciela konta i Nazwa banku odbiorcy. W poprzednich było wszystko. Do teraz nie mam jeszcze pieniędzy na koncie. Poprzednio wypłacałem już kilka razy i miałem pieniądze w ten sam dzień, w którym dostałem od nich e-mail.

Tu skrawek mailu:
Imie i nazwisko wlasciciela konta: xxx
Numer konta:
Nazwa banku odbiorcy: xxx
Nr banku:
Kod oddzialu banku:
Check digit:

Czy wy też tak mieliście? bo niewiem czy mój niepokój jest uzasadniony.

C80

Kapitan

Wysłany: 2006-10-05, 11:32   

Spokojnie, kasa dotrze. Parę osób też dostawało takie maile, a kasa docierała do nich.

krecik1986

Amator

Ostrzeżeń: 1
Wysłany: 2006-10-05, 14:05   

C80 napisał/a:
Spokojnie, kasa dotrze. Parę osób też dostawało takie maile, a kasa docierała do nich.

No kasa przyszła ale pierwszy raz pomniejszona i to o dużo. Wypłaciłem 400zł a dostałem dokładnie 367.72
Była to moja pierwsza wypłata miesiąca Baaaa :znudzony: Pierwsza wypłata od kilku miesięcy.
:przerazony: :przerazony: :przerazony:

djviero

Amator

Wysłany: 2006-10-12, 17:51   

mam jeszcze jedno pytanie - ty to prawda ze zeby wyplacic pieniadze z konta trzeba obrocic conajmniej raz depozyt? Np wplacam 200 zl i musze za tyle conajmniej zagrac raz zeby ty wyplacic...

pacyff

Doświadczony

Pochwał: 5
Wysłany: 2006-10-12, 19:39   

tak

djviero

Amator

Wysłany: 2006-10-13, 18:21   

BWIN OSZUKUJE....!

Czy nie wypłacał ktoś z Was ostatnio pieniedzy z tej firmy i otrzymal mniej niz chciał?

Ja zlecilem wyplate 240 zl a przyszlo 200...

Dlaczego? Dlatego, ze BWIN wyplaca pieniadze w EURO... wiec po przewaltowaniu przez polski bank w sumie przycielo mi 40 zl. Czy uwazacie ze to jest fair? Wedlug mnie nie. Kiedys wyplacali w pln. Zaden z zytkownikow nie zostal o tym poinformowany. Nie ma nic takiego w regulaminie o czym sami mi napisali. Nie wiem jak Wy, ale jak ja rozmawiam z supportem bwina to czuje sie tak jakbym pisał z botem..

Skad ja moge wiedziec , ze wyplacaja w euro? Napisali mi ze nie moga mi zwrocic tych pieniedzy.

Wplacam pieniadze na polskie konto, obracam polska waluta, czytam strone wjezyku polskim rozmawiam z polskimi botami bwin to dlaczego wyplacaja mi pieniadze w euro?

Napisali mi ze wkrotce beda wyplacac w polskiej walucie jednak co mi to da?

Czy macie jakis pomysl na rozwiazanie tego problemu? Ja mysle ze nie mozna tak tego zostawic. Jezeli zmienili reguly gry to chyba mam prawo o tym wiedziec? 40 zł to dużo z 240...

pacyff

Doświadczony

Wysłany: 2006-10-13, 19:59   

ja w inteligo mam konto i tez mi potraciło z innego buka 19.99 za przewalutowanie ale jest to wina buka ze w przelewie nie zaznaczyli opcji ze pokrywaja koszty-bwin jest ch...na maxa tak jak i parbet(w moim przypadku)

djviero

Amator

Wysłany: 2006-10-13, 20:27   

według mnie to jest nabijacie ludzi w ch***... maja przeciez konto w polskim banku. Jak juz z ta firma nie chce miec nic wspolnego.

ebukmacher_net

Trampkarz

Wysłany: 2006-10-22, 08:21   

jesli macie takie problemy piszcie na support
ja gram i nic takiego mi sie nie przytrafilo - nie uwazam ze kradna kase bo mi nic nie ukradli jeszcze

zal28

Trampkarz

Wysłany: 2006-10-22, 09:26   

djviero napisał/a:
BWIN OSZUKUJE....!

Czy nie wypłacał ktoś z Was ostatnio pieniedzy z tej firmy i otrzymal mniej niz chciał?

Dlaczego? Dlatego, ze BWIN wyplaca pieniadze w EURO... wiec po przewaltowaniu przez polski bank w sumie przycielo mi 40 zl. Czy uwazacie ze to jest fair? Wedlug mnie nie. Kiedys wyplacali w pln. Zaden z zytkownikow nie zostal o tym poinformowany. Nie ma nic takiego w regulaminie o czym sami mi napisali. Nie wiem jak Wy, ale jak ja rozmawiam z supportem bwina to czuje sie tak jakbym pisał z botem..

Skad ja moge wiedziec , ze wyplacaja w euro? Napisali mi ze nie moga mi zwrocic tych pieniedzy.

Wplacam pieniadze na polskie konto, obracam polska waluta, czytam strone wjezyku polskim rozmawiam z polskimi botami bwin to dlaczego wyplacaja mi pieniadze w euro?

Czy macie jakis pomysl na rozwiazanie tego problemu? Ja mysle ze nie mozna tak tego zostawic. Jezeli zmienili reguly gry to chyba mam prawo o tym wiedziec? 40 zł to dużo z 240...

Załóż sobie konto w Mbanku tam przewalutowanie kosztuje 0 zł
Ostatnio zmieniony przez zal28 2006-10-22, 09:28, w całości zmieniany 1 raz  

Progresiarz
[Usunięty]

Wysłany: 2006-10-22, 09:32   

Ja miałem podobną sytucje i zrezygnowłem z usług tego buka i teraz jakie zdnie mam o tym buku to tak jak djviero napisał są to po prostu ch***.
Ja zrobiłem od nich jedną wypłate kiedyś i przysłali mi wszystko, ale jak zleciłem drugą (ale to było już tylko 50zł chyba) i napisałem do supportu, ze chce zrezygnować z ich usług i zamknąć konto to oni napisali, że nie mają już banku w Polsce i że nie mogą mi zrobić przelewu to im darowałem.

Ludzie jeśli chcecie zakładać konto u jakiegoś buka to tego nie proponuje, ale i tak zrobicie jak chcecie. Poczytajcie także inne fora to zobaczycie jak ludzie krytykują bwin.

PS
To tyle wiecej się nie będe wypowiadał, bo szkoda nerwów.

knobelzdorf

DegOO
   Trampkarz

Pochwał: 4
Wysłany: 2006-10-22, 11:46   

Progresiarz napisał/a:
Ja miałem podobną sytucje i zrezygnowłem z usług tego buka i teraz jakie zdnie mam o tym buku to tak jak djviero napisał są to po prostu ch***.
Ja zrobiłem od nich jedną wypłate kiedyś i przysłali mi wszystko, ale jak zleciłem drugą (ale to było już tylko 50zł chyba) i napisałem do supportu, ze chce zrezygnować z ich usług i zamknąć konto to oni napisali, że nie mają już banku w Polsce i że nie mogą mi zrobić przelewu to im darowałem.

Ludzie jeśli chcecie zakładać konto u jakiegoś buka to tego nie proponuje, ale i tak zrobicie jak chcecie. Poczytajcie także inne fora to zobaczycie jak ludzie krytykują bwin.

PS
To tyle wiecej się nie będe wypowiadał, bo szkoda nerwów.

A ja do BWIN nic nie mam. Wypłacam od nich pieniądze średnio raz na miesiąc/dwa miesiące. Jeszcze nigdy nie dostałem mniej niż wypłaciłem. Jeśli wypłacam przelewem bankowym to pieniądze mam za dwa dni na koncie. Jeśli wypłacam kartą kredytową to wydłuża się to do 5 dni.

Przypominam, że minimalna wypłata to 120PLN, może wypłacacie mniej? I dlatego są problemy. Ja problemów nigdy nie miałem. Druga sprawa, że niektóre banki biorą prowizję za przewalutowanie. Wyżej ktoś pisał, że potrąciło mu 40pln, hm trochę dużo jak za przewalutowanie. Reasumując buk dla mnie OK.

Progresiarz
[Usunięty]

Pochwał: 4
Wysłany: 2006-10-22, 11:58   

knobelzdorf napisał/a:
Przypominam, że minimalna wypłata to 120PLN, może wypłacacie mniej?

Jeśli zamykasz (likwidujesz) konto u nich to możesz wypłacić nawet 10zł. Jak mi nie wierzysz to napisz do supportu.
Ja zamknęłem u nich konto, a oni po tygodniu przysłali mi informacje, że nie mogą mi wypłacić pieniędzy (tak jak napisalem to w powyższym poście).

Pozatym w bwin są kursy na faworytów zawsze niższe niż w np. Gamebookers. Ja tu wzorowałem sie na kursach z tenisa i piłki nożnej.

Mam nadzieje, że Ty nie będziesz miał z nimi żadnych kłopotów jak inni i że zwsze bedziesz ich chwalił.

Pozdrawiam :p:

manieek

Amator

Wysłany: 2006-10-26, 20:23   

djviero napisał/a:
BWIN OSZUKUJE....!

miałem podobną sytuację, 2 wypłaty po kilkanaście zł mniejsze, zobaczcie co mi napisali:

"Niestety po ponownej konsultacji z Działem Finansowym BWIN nie możemy uznać Pana reklamacji.

Informujemy, że kwoty w PLN, które Pan reklamuje, nie zostały pobrane przez BWIN, nie są to opłaty manipulacyjne. Różnica pomiędzy kwotą wypłacaną przez Pana z konta zakładów i kwota, która wpłynęła na Pana konto bankowe jest wynikiem przeliczenia waluty z EURO na PLN według kursu walut banku, w którym znajduje się Pana konto.

Jak już Pana informowaliśmy, niestety wypłaty przeprowadzane są w EURO z konta Bet and Win w Austrii oraz że wkrótce przeprowadzane będą w złotówkach z konta Bet and Win w Polsce.

W naszym regulaminie nie widnieje informacja na temat przeprowadzania wypłat z konta w Euro, jednakże nie jest również powiedziane, że wypłaty są przeprowadzane w innej walucie np PLN.

Firma BWIN jest firmą autryjacką, stąd wszelkie transakcje, również wypłaty, przeprowadzane są z konta w Austri.

Przykro nam z powodu niedogodności, ale nie możemy zwrócić potrąconej w ramach przewalutowania różnicy. "

to jest po prostu świństwo!

Gość

Wysłany: 2006-10-26, 20:28   

bwin to shit :nie:

C80

Kapitan

Wysłany: 2006-10-26, 20:31   

Swoją drogą to dziwne, że kiedyś nie było przewalutowania a teraz nagle jest.

Ale jest wyjście z tego... Moneybookers... :]

Gość

Wysłany: 2006-10-26, 20:32   

ale jest lepsze - inny buk %-)

Centrebet
Cr0iSsAnT

Junior

Wysłany: 2006-10-26, 20:42   

bwin od czasow TYch promo 27 zl stracilo tak swoja renome ze dziwie sie ze sa ludzie ktorzy tam graja :) to tyle co o bwin ... gowno i tyle :k:

spam napisał/a:
ale jest lepsze - inny buk %-)

zapewne ten w ktorym Ty grasz %-)

** Komentarz dodany przez: spam: 26-10-2006, 21:43 **
gram w kilku :P ale nie w tym syfie :P

Ostatnio zmieniony przez Cr0iSsAnT 2006-10-26, 20:43, w całości zmieniany 1 raz  

Obstawianie.com Strona Główna » Bukmacherzy » Bukmacherzy » Bwin

Reklama:Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl