Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

90minut.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com Strona Główna » Bukmacherzy » Bukmacherzy » Bwin
Zamknięty przez: FAN
2007-07-09, 16:57
Bwin
Autor Wiadomość
omet

Amator

Wysłany: 2006-10-27, 17:27   

panowie a czemu nie wplacacie do moneybookers. Dla mnie jest to najpewniejsza forma ze pieniadze dotra do mnie . Zaplace moze za to 7zl ale przy duzej sumie to i tak nie robi roznicy
:cwaniak:

ebukmacher_net

Trampkarz

Pochwał: 1
Wysłany: 2006-10-27, 20:44   

sorki ale od poczatku gram w bwin i nie uwazam ze to syf

tak samo z przewalutowaniem jest w betgun.pl jesli wplaca sie w innej walucie to przewalutowanie moze Cie kosztować nawet 60 zł :)

zeby kazdemu dogodzic wymyslono kilka sposobow platności min właśnie Moneybookers

knobelzdorf

DegOO
   Trampkarz

Pochwał: 4
Wysłany: 2006-10-27, 21:19   

manieek napisał/a:
djviero napisał/a:
BWIN OSZUKUJE....!

Czy nie wypłacał ktoś z Was ostatnio pieniedzy z tej firmy i otrzymal mniej niz chciał?

Ja zlecilem wyplate 240 zl a przyszlo 200...

Dlaczego? Dlatego, ze BWIN wyplaca pieniadze w EURO... wiec po przewaltowaniu przez polski bank w sumie przycielo mi 40 zl. Czy uwazacie ze to jest fair? Wedlug mnie nie. Kiedys wyplacali w pln. Zaden z zytkownikow nie zostal o tym poinformowany. Nie ma nic takiego w regulaminie o czym sami mi napisali. Nie wiem jak Wy, ale jak ja rozmawiam z supportem bwina to czuje sie tak jakbym pisał z botem..

Skad ja moge wiedziec , ze wyplacaja w euro? Napisali mi ze nie moga mi zwrocic tych pieniedzy.

Wplacam pieniadze na polskie konto, obracam polska waluta, czytam strone wjezyku polskim rozmawiam z polskimi botami bwin to dlaczego wyplacaja mi pieniadze w euro?

Napisali mi ze wkrotce beda wyplacac w polskiej walucie jednak co mi to da?

Czy macie jakis pomysl na rozwiazanie tego problemu? Ja mysle ze nie mozna tak tego zostawic. Jezeli zmienili reguly gry to chyba mam prawo o tym wiedziec? 40 zł to dużo z 240...

miałem podobną sytuację, 2 wypłaty po kilkanaście zł mniejsze, zobaczcie co mi napisali:

"Niestety po ponownej konsultacji z Działem Finansowym BWIN nie możemy uznać Pana reklamacji.

Informujemy, że kwoty w PLN, które Pan reklamuje, nie zostały pobrane przez BWIN, nie są to opłaty manipulacyjne. Różnica pomiędzy kwotą wypłacaną przez Pana z konta zakładów i kwota, która wpłynęła na Pana konto bankowe jest wynikiem przeliczenia waluty z EURO na PLN według kursu walut banku, w którym znajduje się Pana konto.

Jak już Pana informowaliśmy, niestety wypłaty przeprowadzane są w EURO z konta Bet and Win w Austrii oraz że wkrótce przeprowadzane będą w złotówkach z konta Bet and Win w Polsce.

W naszym regulaminie nie widnieje informacja na temat przeprowadzania wypłat z konta w Euro, jednakże nie jest również powiedziane, że wypłaty są przeprowadzane w innej walucie np PLN.

Firma BWIN jest firmą autryjacką, stąd wszelkie transakcje, również wypłaty, przeprowadzane są z konta w Austri.

Przykro nam z powodu niedogodności, ale nie możemy zwrócić potrąconej w ramach przewalutowania różnicy. "

to jest po prostu świństwo!

Dziwne rzeczy... dla mnie buk super. Nigdy nie mialem z nim problemow. Oto ostatnia transakcja:

1. Wyplata z Bwin 22.10

2. Wyciag z konta 27.10

Hajper

Amator

Wysłany: 2006-10-28, 07:49   

dla Mnie bwin też jest super...nie miałem z Nim żadnych problemów..nawet jak był ten bon 27 zł niby tylko dla Duńczyków, to Ja go obróciłem i bez żadnych problemów wypłacili Mi 120 zł....

rudaszz

Amator

Wysłany: 2006-10-28, 13:18   

ile wynosi minimalna wyplata???

wavedash

Junior

Pochwał: 5
Wysłany: 2006-10-28, 13:30   

120zl

ebukmacher_net

Trampkarz

Wysłany: 2006-10-28, 21:33   

Właśnie dlatego tez proponuje wyrobic sonie ekarte np w mBanku
Jesli sporo dziala sie na necie czyt. placi/wyplaca to karta jest super.
Placi sie za nia jakies 25 zl rocznie ale wszystko zalatwia sie od szczala. Wszelkie wplaty wyplaty Z tego co narazie dzialam to prawie u kazdego bukmachera sie przydaje

Zielak

Trampkarz

Pochwał: 3
Wysłany: 2006-10-29, 08:50   

ja bym proponowal Lukas Bank mam tam konto latwo zalozyc szybka aktywacja prowadzenie konta 0 zl a za karte masz 12 zl rocznie ja akurat mam lukas pod nosem to z wyplata nie mam problemow a jak tos chce tokena to tam jest za 36 zl rocznie polecam

Pihu

Podglądacz

Wysłany: 2006-11-13, 22:17   

mam pytanko dla bardziej doświadczonych: czy dam rade wypłacić na karte na inne dane niz jest konto??(ale na tą samą karte z której wpłacałem)
bo mam zamiar zkozystać z bonusu 50% ale neichce zeby pieniądze tam utkneły,albo zebym musiał zakładać konto w celu "ratowania pieniędzy"

ebukmacher_net

Trampkarz

Wysłany: 2006-11-13, 22:30   

Cytat:
Karty kredytowe

VISA/VISA Electron
Szybkie i bezpłatne zaksięgowanie pieniędzy na twoim koncie Visa. Prowizja: 0 %* Min. PLN 120
Maks. PLN 15000

zawsze mozesz jeszcze przez Money Bookers wyplacic - tez bez prowizji :)
Ostatnio zmieniony przez ebukmacher_net 2006-11-13, 22:32, w całości zmieniany 1 raz  

kozak11111

Amator

Ostrzeżeń: 1
Wysłany: 2006-11-22, 17:33   logowanie

witam zalozylem wczoraj konto na bwin i wszystko chodzilo poprawnie a dziisja wpisuje dobre haslo i nick a nie moge sie zalogowac:/teraz wyskakuje mi juz ze konto jest zamkniete z powdu zlego wpisywania hasla:/napisalen do supportu ale oni nie odpisuja.kiedys zakladalem juz na siebie konto w bwin na adres imeilowy a teraz moj kolega sobie u mnie zalozyl takze na ten sam adres imeilowy ale ja juz z tego mojego konta nie kuorzystam.. czy to ze 2 konta sa na ten sam adres emeilowy chociaz z tego pierwszego danwno nikt nie korzystal moze byc przyczyna ze moj kolega nie moze sie zalogowac do siebie na konto??
Ostatnio zmieniony przez kozak11111 2006-11-22, 17:34, w całości zmieniany 1 raz  

sevenfive

Podglądacz

Wysłany: 2006-11-24, 15:20   

Dlaczego Polacy zawsze muszą kombinować !!!? Nie ma się co dziwić że wszędzie nam blokują konta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pozdrawiam wszystkich normalnych użytkowników !

joozek

Junior

Wysłany: 2006-11-25, 00:08   

kozak11111 napisał/a:
czy to ze 2 konta sa na ten sam adres emeilowy chociaz z tego pierwszego danwno nikt nie korzystal moze byc przyczyna ze moj kolega nie moze sie zalogowac do siebie na konto??

czy tak ciezko jest załozyc sobie maila na tlenie?? trwa to dosłownie minutke.
pozniej ludzie sie dziwia ze konta im blokuja :c:
ps.sorry za OT
Ostatnio zmieniony przez joozek 2006-11-25, 00:08, w całości zmieniany 1 raz  

ebukmacher_net

Trampkarz

Wysłany: 2006-11-27, 20:52   

Pewno malo kto czyta regulamin, moze dlatego ze sa tam oczywiste rzeczy napisane
Np ze nie mozna zakladac kilka kont z jednego adresu IP, jednego adresu emailowego itp.
Tak moze byc tego przyczyna, ale najlepiej napisz do supportu i popros o wyjasnienie

anija

Podglądacz

Wysłany: 2006-12-12, 09:45   

Mam pytanie odnośnie wpłaty minimalnej.

W regulaminie jest określona stawka wpłaty min. na 40 zł, ale tak się zastanawiam- co się stanie jeśli wpłacę mniej ? np. 20 zł ? Chyba nie mogą odrzucić przelewu ? (dodam, że dokonuje wplaty z mojego konta bankowego)

Dziwne to...

manieek

Amator

Wysłany: 2006-12-12, 11:17   

anija napisał/a:
Mam pytanie odnośnie wpłaty minimalnej.

W regulaminie jest określona stawka wpłaty min. na 40 zł, ale tak się zastanawiam- co się stanie jeśli wpłacę mniej ? np. 20 zł ? Chyba nie mogą odrzucić przelewu ? (dodam, że dokonuje wplaty z mojego konta bankowego)

Dziwne to...

Takie mają zasady. Na pewno nie odrzucą przelewu, ale nie zobaczysz go na swoim koncie :rotfl:

DreamT

icehockey

Pochwał: 34
Wysłany: 2006-12-12, 11:35   

Kasa bedzie widoczna, jak wpłacisz drugie tyle. Ja już to przerabiałem. :D

krecik1986

Amator

Ostrzeżeń: 1
Wysłany: 2006-12-12, 11:39   

Ja już pare razy wplacalem ponizej minimum i bez zadnych problemow kasa byla na koncie u nich.

Kamilosx

Podglądacz

Wysłany: 2007-01-31, 21:39   

Mam pytanie. Miałem w bwin konto na siebie, ale teraz chcę założyc nowe konto, żeby zgarnąć bonus 50% od depozytu. Mogę założyć na innego domownika z tym samym adresem zamieszkania? Oczywiście pełnoletni, swoje konto, swój dowód?

C80

Kapitan

Pochwał: 147
Wysłany: 2007-01-31, 21:46   

Tak, możesz.

Ale na wszelki wypadek upewnij się w ich supporcie, bo ostatnio mogło coś się zmienić.
Ostatnio zmieniony przez C80 2007-01-31, 21:48, w całości zmieniany 1 raz  

pokwa

Amator

Wysłany: 2007-02-01, 21:05   

Mam pytani i proszę o bardzo szybką odpoiedź. Jeszcze nie grałem na bwin i chciałbym zapytać jak to jest z przelewem bankowym. Przezież to jest do Wiednia więc nie jest povbierana żadna prowizja Czy trzenba i gdzie się wpisuje na tym druczku Bank sort IBAN i SWIFT czy tylko to:
Odbiorca bwin Interactive Entertainment AG
Adres właściciela konta Börsegasse 11, 1010 Wien
Bank Bank BPH
Kod banku 10600076
Numer konta 38106000760000321000099606
i referenvce number

Jeśli trzeba też tamte to jak :?: :P

waldek83_1983

Podglądacz

Wysłany: 2007-02-01, 23:23   

Witam mam pytanie dotyczące rejestracji w bwin. Otóż, czy jeżeli założę konto na drugą osobę w rodzinie ( pełnoletnią ), która ma ten sam nr rachunku w banku, czy będę miał problem z wypłatą w takim przpadku?
Ostatnio zmieniony przez waldek83_1983 2007-02-01, 23:24, w całości zmieniany 1 raz  

krzys_nowak

Pochwał: 31
Wysłany: 2007-02-02, 00:27   

waldek83_1983 napisał/a:
Witam mam pytanie dotyczące rejestracji w bwin. Otóż, czy jeżeli założę konto na drugą osobę w rodzinie ( pełnoletnią ), która ma ten sam nr rachunku w banku, czy będę miał problem z wypłatą w takim przpadku?

ten sam rachunek raczej nie przejdzie, gdyż zazwyczaj chca aby kasa była wypłacana na imienne konto gracza, zasady te nie sa jednak do końca przestrzegane, zdarzają się wyjątki :D
najlepiej niech sobie ta druga osoba założy konto w banku i po kłopocie

C80

Kapitan

Pochwał: 147
Wysłany: 2007-02-02, 06:45   

pokwa napisał/a:
Mam pytani i proszę o bardzo szybką odpoiedź. Jeszcze nie grałem na bwin i chciałbym zapytać jak to jest z przelewem bankowym. Przezież to jest do Wiednia więc nie jest povbierana żadna prowizja Czy trzenba i gdzie się wpisuje na tym druczku Bank sort IBAN i SWIFT czy tylko to:
Odbiorca bwin Interactive Entertainment AG
Adres właściciela konta Börsegasse 11, 1010 Wien
Bank Bank BPH
Kod banku 10600076
Numer konta 38106000760000321000099606
i referenvce number

Jeśli trzeba też tamte to jak :?: :P

http://obstawianie.com/to...ych-vt11815.htm

Przelew wykonywany jest do polskiego banku. Jak wypełniasz to wystarczy numer konta, Swift i IBAN nie są potrzebne. Swoją drogą IBAN to numer konta poprzedzony literkami PL. Te dane które masz w zupełności wystarczą.

TYLKO PAMIĘTAJ O TYTULE WPŁATY.... Musisz napisać numer referencyjny...

Centrebet
pokwa

Amator

Wysłany: 2007-02-02, 10:22   

Dzięki :)

Obstawianie.com Strona Główna » Bukmacherzy » Bukmacherzy » Bwin

Reklama:Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl