Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Wysłany: 2004-07-18, 10:42
w rózny sposób buki zachecają do przystąpienia do ich zakładów mysle ze wpierw należało by wybrać byka który ma dużą ilości zdarzeń a dopiero zorientować co proponuje w zamian to dla początkujących. Jesli już posiadasz jakąś wiedze i wypracowany sposób ogrywania buka musisz tylko jeszcze sie zdecydować na polskojęzycznego czy obcojęzyczny w zależności jak sa twe umiejętności .Należy bardzo skrupulatnie przeczytać każdą oferte buka w różny sposób sie zabezpieczają przed wypływem pieniedzy z konta a np.:
otrzymasz premie w wysokości 100.. jeśli obrócisz kwote wpłacaną 3 razy itp.
Odpowiedz mi gdzie sie chcesz zapisac i czy to ma byc poldkojezyczny czy nie ?
Hej
Nie ma dla mnie większej różnicy czy gram na agielskim czy polskim buku
Od jakiegoś czsu gram na Expekcie po polsku i Admiralu angielskim
Więc nie robi mi żadnej różnicy czy będzie angielski czy polski
Chciałem się zorientować czy są jakieś buki które dają coś na start ponieważ chce spróbować swych sił gdzie indziej
Więc jeżeli znasz jakiegoś bądź jakieś to skrobnij prosze
Wysłany: 2004-07-18, 13:27
Super promocja w GAMEBOOKERS! Zarejestruj się korzystając ze specjalnego linku i otrzymaj w prezencie od firmy 10% zwrot od stawki pierwszego zakładu! (maks. zwrot €10)
1. Zarejestruj się korzystając z następującego linku do Gamebookers (po otwarciu strony kliknij w górnym-prawym rogu na "registration").
2. Dokonaj wpłaty i postaw swój pierwszy zakład.
3. Otrzymaj od GAMEBOOKERS 10% zwrot od stawki zakładu
=====================================================
Super promocja w SPORTINGBET! Zarejestruj się korzystając ze specjalnego linku i otrzymaj w prezencie od firmy 50% zwrot od stawki pierwszego zakładu! (maks. zwrot €10/PLN 50)
1. Zarejestruj się korzystając z następującego linku do Sportingbet (po otwarciu strony kliknij w górnym-lewym rogu na "Zarejestruj się").
2. Dokonaj wpłaty i postaw swój pierwszy zakład.
3. Otrzymaj od SPORTINGBET 50% zwrot od stawki zakładu!
=======================================================
bet-at-home.com Zarejestuj sie korzystając ze specjalnego linku
Super promocja w BLUESQ.COM! Zarejestruj się korzystając ze specjalnego linku i otrzymaj w prezencie od firmy €15!
1. Zarejestruj się korzystając z następującego linku do BLUESQ.COM (po otwarciu strony kliknij po lewej stronie na "JOIN HERE").
2. Dokonaj minimalnej wpłaty €10 i postaw swój pierwszy zakład.
3. Otrzymaj od BLUESQ.COM darmowy zakład o wartości €15!
tylko tyle w tej chwili znalazłem
Ostatnio zmieniony przez MatroX 2004-09-15, 21:55, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2004-07-20, 16:19 Bonusy
1. Zarejestruj się do SportingBet
2. Dokonaj wpłaty depozytu i postaw 1-wszy zakład (min. stawka 100 PLN/20 EURO).
3. Napisz pod adres: poland@sportingbet.com z prośbą o przyznanie bonusu.
4. BONUS 150 PLN/30 EURO zostanie dodany do Twojego konta SportingBet.
więcej o promocji na stronie SportingBet
---------------------------------------------------------------------------------------
Bukmacherzy "4 SZANSE" - KONKURS Z NAGRODAMI: 400 EURO!
Wszyscy użytkownicy, którzy założą konto SportingBet za pośrednictwem Bukmacherzy.com do 28 lipca 2004 r. biorą udział w konkursie "4 SZANSE NA WYGRANĄ".
W SZANSIE NUMER 1 spośród osób, które zarejestrują się do SpotingBet z naszego serwisu oraz puszczą min. 1 zakład rozlosujemy nagrodę w wysokości 100 EURO !
1. Zarejestruj się do SportingBet
2. Dokonaj wpłaty depozytu i postaw 1-wszy zakład.
3. Automatycznie dopisujemy twój numer ID SportingBet do losowania nagrody !
więcej o konkursie oraz aktualny ranking na stronie SportingBet
1. Zarejestruj się do Expekt
2. Dokonaj wpłaty depozytu (min. 100 PLN)
3. Zagraj min. 1 zakład z oferty Expekt
4. Napisz pod adres: support.poland@expekt.com (podając Twój numer ID z dopiskiem: BONUS 100 złotych).
5. Do 48 godz. dodatkowe 100 PLN zostanie dopisane do Twojego konta expekt!
więcej o promocji na stronie Expekt
Uwaga: Promocja trwa do 20 czerwca 2004 r.
---------------------------------------------------------------------------------------
10% zwrotu stawki od pierwszego zakładu !
1. Zarejestruj się do GAMEBOOKERS;
2. Dokonaj wpłaty i postaw swój pierwszy zakład w Gamebookers!
3. Twoje konto zostanie automatycznie zasilone przez GAMEBOOKERS kwotą równą 10% stawki zakładu
Jeżeli ktoś otworzył ten temat to pewnie zainteresuje go stronka www.british-shopping.com/bookmakers.htm są tam wypisani bukmacherzy którzy ponoć dają jakąś kase za zapisanie się do nich ja tego nie sprawdzałem ponieważ nie znam angielskiego i nie jestem wstanie stwierdzić czy bonus dostaje się po wpłaceniu jakiejś kasy czy od razu po zapisaniu Tak więc jeżeli ktoś będzie to sprawdzał i dowie się czegoś to prosze o odpis na ten temat!!!
W expekcie ciag dalszy promocji do 31 wrzesnia dla nowych uzytkownikow. wplata min 100 zl i po pierwszym zakladzie ze stawka 100 zl odtrzymujesz 100 zl gratis. niezaleznie czy wygrasz czy nie.
_________________ Grać i wygrywać jest sztuką dzisiejszego bukmacherstwa !!