Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

90minut.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com Strona Główna » Bukmacherzy » Bukmacherzy » Euro 2004
Zamknięty przez: gromsky86
2007-09-02, 16:18
Euro 2004
Autor Wiadomość
MatroX

Litość to zbrodnia
   Doświadczony

Pochwał: 18
Wysłany: 2004-06-21, 16:33   Euro 2004

cyt.
Ciekawy konkurs zogranizowal Expekt. Wystarczy przylaczyc sie do konkursu Expekt Euro 2004 (klikajac w link konkurs po prawej stronie serwisu Expektu), obstawic dowolny zaklad Euro 2004 i wlaczyc go do konkursu. Osoba znajdujšca się na I pozycji na tablicy wyników, po rozegraniu spotkania finałowego ME w Portugalii, otrzyma głównš nagrodę, czyli 2004 złotych, wypłacone do konta gracza. Miejsce II otrzyma 204 zł, a III - 50 zł. Miejsca od IV - X Gadżety Expekt.com i Złoty Poziom programu lojalnoœciowego Expekt.com. Konkurs zakończy się po rozegraniu spotkania finałowego, wypłata wygranych nastšpi 5 Lipca.

Maci3x

Podglądacz

Wysłany: 2004-06-21, 18:15   

To pewnie ten konkurs istnieje od poczštku Mistrzostw Europy... Szkoda że wczeœniej tam nie zajrzałem :) Ale i tak nic bym raczej nie wygrał :P MatroX , grasz w tym konkursie ? Jeœli tak , to jak idzie ?

MatroX

Litość to zbrodnia
   Doświadczony

Wysłany: 2004-06-22, 18:09   

w pierwszych spotkaniach zbyt dużo popłynšłem należał mi sie zimny prysznic i odpuœciłem sobie. Ale ci powiem (nie wiem czy można tu przeklinać i czy wypada mi ale no cóż) cholera lubię hazard :)

sts_obstawki

guard %-)
   Trampkarz

Pochwał: 2
Wysłany: 2004-06-22, 18:14   

MatroX napisał/a:
w pierwszych spotkaniach zbyt dużo popłynšłem należał mi sie zimny prysznic i odpuœciłem sobie. Ale ci powiem (nie wiem czy można tu przeklinać i czy wypada mi ale no cóż) cholera lubię hazard :)

za "cholera" bana nie dostaniesz %-) wkońcu to forum, więc o to chodzi, bez przesady ale nie wprowadzajmy jakiejœ strasznej cenzury :lol:
Ostatnio zmieniony przez sts_obstawki 2004-06-22, 18:22, w całości zmieniany 1 raz  

Gość

Pochwał: 2
Wysłany: 2004-06-22, 18:17   

Moderator i nie wie...hmmmm %-)

MatroX

Litość to zbrodnia
   Doświadczony

Wysłany: 2004-06-22, 18:57   

sts obstsawkijak ty to robisz ze cie wszedzie pełno :P

Obstawianie.com Strona Główna » Bukmacherzy » Bukmacherzy » Euro 2004

Reklama:Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl