Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Wysłany: 2004-06-21, 16:33 Euro 2004
cyt.
Ciekawy konkurs zogranizowal Expekt. Wystarczy przylaczyc sie do konkursu Expekt Euro 2004 (klikajac w link konkurs po prawej stronie serwisu Expektu), obstawic dowolny zaklad Euro 2004 i wlaczyc go do konkursu. Osoba znajdujšca się na I pozycji na tablicy wyników, po rozegraniu spotkania finałowego ME w Portugalii, otrzyma głównš nagrodę, czyli 2004 złotych, wypłacone do konta gracza. Miejsce II otrzyma 204 zł, a III - 50 zł. Miejsca od IV - X Gadżety Expekt.com i Złoty Poziom programu lojalnociowego Expekt.com. Konkurs zakończy się po rozegraniu spotkania finałowego, wypłata wygranych nastšpi 5 Lipca.
To pewnie ten konkurs istnieje od poczštku Mistrzostw Europy... Szkoda że wczeniej tam nie zajrzałem Ale i tak nic bym raczej nie wygrał MatroX , grasz w tym konkursie ? Jeli tak , to jak idzie ?
Wysłany: 2004-06-22, 18:09
w pierwszych spotkaniach zbyt dużo popłynšłem należał mi sie zimny prysznic i odpuciłem sobie. Ale ci powiem (nie wiem czy można tu przeklinać i czy wypada mi ale no cóż) cholera lubię hazard
w pierwszych spotkaniach zbyt dużo popłynšłem należał mi sie zimny prysznic i odpuciłem sobie. Ale ci powiem (nie wiem czy można tu przeklinać i czy wypada mi ale no cóż) cholera lubię hazard
za "cholera" bana nie dostaniesz wkońcu to forum, więc o to chodzi, bez przesady ale nie wprowadzajmy jakiej strasznej cenzury
Ostatnio zmieniony przez sts_obstawki 2004-06-22, 18:22, w całości zmieniany 1 raz