Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Wysłany: 2004-07-01, 15:25
a to dla czego z karty nie możesz wpłacić ? czy masz nowa kartę? ile razy wykonywałe tš czynnoci wpłate może to chwilowe, zdarza sie tak dosyca często że opłata kartš jest niemożliwa. W banku można wykonać również wpłate przekazem chyba ze masz konto w banku to wykonaj przelew.
Visa Elektron do zadnego buka nie wplacisz. Przy uzyciu tej karty mozesz podjec pieniadze z bankomatu - nic wiecej. Natomiast posiadacze eKonta moga sobie wyrobic eKarte (ktora kosztuje 30 zl) za pomoca ktorej wplacisz pieniadze do kazdego.
mam kartę bardzo długo, egzotyczny bank, poprostu nie można i tyle, jeli chodzi o przelew, to z konta złotówkowego jak to wyglšda(tam się przelewa ojro)biorš jakie prowizje czy co??
hmmm, mnie teraz interesuje, jak stamtąd można wypłacić kasę, z tego co widzę, to za 1przelew biorą 1Euro, a za następne chyba 5Euro, a poprzez moneybookers ktoś robił coś takiego?
Wysłany: 2004-07-07, 21:20
Wypłata:
- na eKartę można wypłacić maksymalnie do kwoty jaką wcześniej wpłacilismy za pomocą eKarty, resztę pieniędzy trzeba wypłacać do moneybookers.com, a stamtąd na konto bankowe, przy wypłatach brak prowizji
eKarty
mBank proponuje eKARTY - wirtualne karty Visa zaprojektowane specjalnie dla bezpiecznych zakupów w Internecie. Corocznie kilkanaście tysięcy Klientów mBanku dokonuje transakcji w sieci za pomocą swojej wirtualnej karty. eKARTA jest najbezpieczniejszym i jednym z najpopularniejszych narzędzi przeznaczonych do płacenia w sieci.
W związku z wejściem w życie ustawy z dnia 12 września 2002 r. o elektronicznych instrumentach płatniczych (Dz. U. Nr 169, poz. 1385), od 1 października 2003 roku, aby otrzymać kartę, należy najpierw zawrzeć z mBankiem Umowę o korzystanie z karty płatniczej mBanku
Jeśli ważność Twojej karty wygasa po 31 lipca 2004 roku, również zobowiązany jesteś zawrzeć Umowę, aby otrzymać wznowioną kartę. Aby ułatwić ten proces, będziemy wysyłać Umowy wraz z nowym Regulaminem na ok. 1,5 miesiąca przed wznowieniem karty. Jednak, aby mieć pewność, że Twoja karta zostanie wznowiona, zachęcamy do samodzielnego, wcześniejszego wydrukowania Umowy o korzystanie z karty płatniczej mBanku i przesłania jej do mBanku. http://mbank.o2.pl/lokaty.html http://mbank.o2.pl/
Wysłany: 2004-07-09, 20:21
jest to wypowiedż przeniesiona z ankiety kolegi
"Listek"
Ja dzis pierwszy raz odwidzilem strone gamebookers i jest to duzo lepszy buk wg mnie, chyba nawet najlepszym jesli chodzi o internetowych. Jeszcze sie z nim nie zapoznalem , ale pierwsze wrazenie (tzn kursy i oferta) byly pozytywne. Dla porownania, mozna stawiac chociazby siatkowke (czego w expekcie nie ma), nie wiem jak z zenskim tenisem, ale expekt nie wystawia juz od dawna bo wiedza ze dosc latwo na nim idzie zarobic (choc roznie bywa).
Dla porownania pokaze wam oferte expekta na lige norweska i oferte gamebookers:
Tak wiec, roznica kursow to generalnei indywidualna sprawa danego buka, jak wyszacuje szanse obu druzyn, jednak duzo bardziej rozbudowana oferta gemebookers jest jej niewatpliwie plusem. Nie wiem jak bylo w przypadku Euro 2004 u Gamebookers, ale dla porownania w Expekcie byly 22 dodatkowe zaklady, a w Betandwin bylo ich okolo 130 ...
Tak wiec granie w expekcie na +
- polska wersja jezykowa
- polski support
- przejrzystosc i latwosc stawiania
"minus"
- mala oferta
- czeste drobne oszustwa (podbieranie pieniedzy, nieuznawanie wygranych zakladow)
- zanizone kursy na "faworytow"
Jesli chcecie szczegolowych informacji zapraszam na te stronke:
http://www.bukmacherzy.com/o_gamebookers.php
Utwierdzi was ona w tym , ze ten buk jest chyba najlepszy jesli chodzi o internetowych !!
Ja sie juz o tym przekonalem !!