Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Wysłany: 2006-08-17, 19:28
pacyff napisał/a:
no mi tez przyszla wlasnie kasa ale....za co mi potracili 11.99 pln??
TRANSSHA10.00EUR-11.99PLNRECVE taki był tytuł przelewu....a najlepsze jest ze mam na koncie u nich jeszcze jakies 18 euro dzięki fantastycznej grze naszej kadry miedzy innymi ...ale jak oni sobie takie prowizje krzyczą to kurna trza to wyrobic na jakies 100 euro chy7ba...
levy666 ciebie tez tak potraktowali??
Nie , prawdopodobnie zalezne od banku ja otrzymalem 15 euro po kursie 3.80 (mBank) czyli dokladnie 57,11 , ja mniej wiecej na tyle liczylem . Tak jak pisalem twoj bank mogl sobie troszke zagarnac
no mi tez przyszla wlasnie kasa ale....za co mi potracili 11.99 pln??
TRANSSHA10.00EUR-11.99PLNRECVE taki był tytuł przelewu....a najlepsze jest ze mam na koncie u nich jeszcze jakies 18 euro dzięki fantastycznej grze naszej kadry miedzy innymi ...ale jak oni sobie takie prowizje krzyczą to kurna trza to wyrobic na jakies 100 euro chy7ba...
levy666 ciebie tez tak potraktowali??
Dziwne bo ja wlasnie wyplacalem 10,15 euro , a dostałem 15,15 euro , nic mi bank nie potracil ...
no tomają pewnie jakiś cyrk z rozliczaniem bo nie sądze zeby to bank brał prowizje-dotąd mi nie kasowali za żadne przelewy przychodzące prowizji a tu nagle ciul i 12zł tak se?nie sądze...najchętniej to bym do supportu do buka napisał ale nie wiem jak to sklecić po ichniemu-jak ktoś zna angielski to by mi może napisał formułke jakąś do nich co?
CZY KOMUS UDALO SIE WYPLACIC BONUS Z TEGO GERMANBET, BO UGRALEM SPORA SUMKE I ALBO COS ZLE ROBIE ALBO NIEDA SIE WYPLACIC
czy tak trudno jest przeczytać kilka stron(nawet postów) wcześniej ?!
co tam można źle zrobić przy wypłacie ? wystarczy wpisać SWIFT,IBAN,Imie i Nazwisko,kwote jaką sie chce wypłacić,hasło i odpowiedz na pytanie....heh
edit:
przeczytaj kilka stron wcześniej,to będziesz wiedział
nie trzeba wysyłać skanu dowodu do nich(można,ale nie trzeba )
ja też zleciłem wypłate w piątek wieczorem i do tej pory mi nie odjęli kasy z konta gracza,ale to pewnie dlatego,że jest weekend i w poniedziałek(jutro) już powinni zrobić przelew
Ostatnio zmieniony przez Kicek30 2006-08-20, 13:33, w całości zmieniany 1 raz
No ja własnie przed chwila dostałem maila z potwierdzeniem...i odjeło mi kase z konta gracza...a zlecałem wypłate w piątek wieczór
Pacyff dobrze mówi,łącznie na kase trzeba poczekać ze 4 dni.
aha i niech cie ręka boska broni przed wypłatą na inteligo-bo ci potrącą 11.99 pln niezaleznie od tego ile wpłynie ci na konto-gadałem z przemiłą kobiciną z banku dlaczego tak jest bo nigdy wczesniej tak nie mialem-a ona mi na to ze wszystkie przelewy z zagranicy tyle kosztują chyba ze nadawca czyli w tym przypadku bukmacher zakresli na blankiecie wplaty ze to on pokrywa koszty-czyli ze germanbet leci w pręta i nie dba o klienta....ale co tam za friko to se moze nie dbać
natomiast nie wiem jak jest z kontami w innych bankach-lepiej sie zorientujcie bo co to za interes jak mi z 40zł zostało 26-a to taki przykład był....jakbym wiedzial ze bedą takie jaja to bym sobie dalej ciułał kase u buka i wypłacił jakąś wiekszą sumke
mi wlasnie kase odjelo z konta a polecenie wyplaty dalem jakies 8 godzin temu ale niedostalem meila z zadnym potwierdzeniem wiec niewiem czy wszystko jest okey
Ostatnio zmieniony przez DJ KUKI 2006-08-20, 22:06, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2006-08-20, 23:03
pacyff napisał/a:
aha i niech cie ręka boska broni przed wypłatą na inteligo-bo ci potrącą 11.99 pln niezaleznie od tego ile wpłynie ci na konto-gadałem z przemiłą kobiciną z banku dlaczego tak jest bo nigdy wczesniej tak nie mialem-a ona mi na to ze wszystkie przelewy z zagranicy tyle kosztują chyba ze nadawca czyli w tym przypadku bukmacher zakresli na blankiecie wplaty ze to on pokrywa koszty-czyli ze germanbet leci w pręta i nie dba o klienta....ale co tam za friko to se moze nie dbać
natomiast nie wiem jak jest z kontami w innych bankach-lepiej sie zorientujcie bo co to za interes jak mi z 40zł zostało 26-a to taki przykład był....jakbym wiedzial ze bedą takie jaja to bym sobie dalej ciułał kase u buka i wypłacił jakąś wiekszą sumke
mBank jest rozwiazaniem mi nic nie potracili hehehe