Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Wysłany: 2006-11-21, 00:17
z tego co widze to cos w stylu betfair... a to oznacza dobre kursy
w ktorym mailu dostaliscie kod weryfikacyjny? nie moge sie zalogowac bo kaza mi kliknac w link z maila, ale w tym co dostalem to kaza tylko potwierdzic swoje dane, a linka ani kodu zadnego tam nie ma...
_________________ LEGIA WARSZAWA - TO NASZA DUMA I SŁAWA
Wysłany: 2006-11-21, 00:35
najistotniejsze:
"4. This free bet MUST be matched totally in terms of staked amounts please see below, either as one bet or as numerous bets.
A 20Ł bet laying a selection at 1.5 constitutes a 10Ł staked amount, whilst a 20Ł bet backing a selection at whatever price constitutes a staked amount of 20Ł
5. The new account holder’s commission rate will be set at 1% for a promotion period of one month from the date of registration.
6. Funds can only be deposited or withdrawn once the member has successfully been verified by iBetX – Please See Member Verification Process. "
Niezbyt rozumiem fragment zaznaczony kursywa
_________________ LEGIA WARSZAWA - TO NASZA DUMA I SŁAWA
Ostatnio zmieniony przez kano 2006-11-21, 00:37, w całości zmieniany 1 raz
Dołączył: 24 Paź 2005 Pochwał: 21 Posty: 921 Skąd: Te Brudne Myśli %-)
Wysłany: 2006-11-21, 09:14
kano napisał/a:
A 20Ł bet laying a selection at 1.5 constitutes a 10Ł staked amount, whilst a 20Ł bet backing a selection at whatever price constitutes a staked amount of 20Ł
Jeśli Ł to "ojro" to na szybkiego ja rozumiem to tak,że nalezy postawić20 ojrasów w opcji "LAY"(nie wygra) i 20 ojrasów w opcji "BACK"(zwykły zakład=wygra).
Przy obstawianiu LAY, nalezy zagrać po kursie 1,5 aby był liczony do obrotu,tak aby 10 ojro wchodziło w gre.
Przy opcji BACK, jak obstawiasz 20 ojro ,to w gre wchodzi 20 ojro.
Nie jestem żadnym specem od giełdy zakładów wiec moge sie mylić,aczkowliek wydaje mi się że dobrze napisalem
// sorry Ł to pewnie funty
Ostatnio zmieniony przez Oskar86 2006-11-21, 10:13, w całości zmieniany 1 raz
"4. This free bet MUST be matched totally in terms of staked amounts please see below, either as one bet or as numerous bets.
5. The new account holder’s commission rate will be set at 1% for a promotion period of one month from the date of registration.
6. Funds can only be deposited or withdrawn once the member has successfully been verified by iBetX – Please See Member Verification Process. "
Niezbyt rozumiem fragment zaznaczony kursywa
Chodzi o to, że ten zakład "free bet" ma być zagrany va bank. Chodzi o to, że jak zagrasz LAY po kursie 1.5 to "chcąc wygrać" 20 funtów (albo 30 euro) musisz postawić tylko 10 - a masz zagrać za całość. W przypadku BACK niezależnie jaki dasz kurs to jak postawisz 20 to przyjmują 20. [Polecam poczytanie o BetFair].
Promocyjna oferta - tylko 1% prowizji od wygranych na okres 1 miesiąca.
Trzeba się poprawnie zweryfikować tam u nich - więcej w "Procesie Weryfikacji Użytkowników"
Z tego co wyczytałem z maila którego dostałem po rejestracji, a dostałem dwa , wynika że trzeba im sporo skanów przesłać .... może inni potwierdzą tą informację? bo z angola to aż taki zaawansowany jeszcze nie jestem
Dołączył: 24 Paź 2005 Pochwał: 21 Posty: 921 Skąd: Te Brudne Myśli %-)
Wysłany: 2006-11-21, 21:26
Ja dostałem 1 maila to raz
A dwa to w tym mailu jest LISTA dokumentów które akceptują ,a nie że wszystkie trzeba je wysłac
Przecież nie ma obowiazku posiadania ,prawa jazdy (a jest ono na liscie)
Co do reszty to wydaje mi sie pierdzielenie i wedlug mnie jak sie wysle skan dowodu z obu stron to bedą szcześliwi
Ale według zasady nie martw sie na przyszłość,nie martw sie jak wypłacic bo najpierw obróc tak zebyś miał co wypłacić