Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Wysłany: 2006-04-20, 11:40 limity u bokow naziemnych
ęWITAM
CHCE ZAłOZYC TEMAT O BUKACH NAZIEMNYCH I ICH SPOSOBACH LIMITOWANIA
JAK WIEMY U BUKóW W INTERNECIE Z REGUłY GDY ICH OSKUBIESZ LUB ZA DROBNE PRZEWINIENIA DOSTAJESZ LIMITY , U NAZIEMNYCH MAMY INNY RODZAJ LIMITóW TZN. GDY NP. W STS-ie CHCEMY ZAGRAC ZA 1000Zł NA PEWNIAKA PO PRZEWIDYWALNYM KURSIE 1,22 TO NIE BEDZIEMY MOGLI BO POWYZEJ 500 ZL PANIE Z LOKALU MAJą OBOWIAZEK DZWONIC DO "WIELKIEGO BRATA" I PYTAC O POZWOLENIE .
WIEC MOJE PYTANIE BRZMI:
CZY POZA LIMITAMI "BARIEROWYMI " U BUKóW NAZIEMNYCH Są TEZ TAKIE JAK TE W INTERNECIE. TZN .CZY JAK KTOś SOBIE NIEZLE Z NIMI RADZI I WYGRYWA , TO
ONI ROWIEZ LIMITUJA TAKEGO "SZCZESLIWCA" ?
Wysłany: 2006-04-20, 13:52 Re: limity u bokow naziemnych
amelcia napisał/a:
:krzeslo: ęWITAM
CHCE ZAłOZYC TEMAT O BUKACH NAZIEMNYCH I ICH SPOSOBACH LIMITOWANIA
JAK WIEMY U BUKóW W INTERNECIE Z REGUłY GDY ICH OSKUBIESZ LUB ZA DROBNE PRZEWINIENIA DOSTAJESZ LIMITY , U NAZIEMNYCH MAMY INNY RODZAJ LIMITóW TZN. GDY NP. W STS-ie CHCEMY ZAGRAC ZA 1000Zł NA PEWNIAKA PO PRZEWIDYWALNYM KURSIE 1,22 TO NIE BEDZIEMY MOGLI BO POWYZEJ 500 ZL PANIE Z LOKALU MAJą OBOWIAZEK DZWONIC DO "WIELKIEGO BRATA" I PYTAC O POZWOLENIE .
WIEC MOJE PYTANIE BRZMI:
CZY POZA LIMITAMI "BARIEROWYMI " U BUKóW NAZIEMNYCH Są TEZ TAKIE JAK TE W INTERNECIE. TZN .CZY JAK KTOś SOBIE NIEZLE Z NIMI RADZI I WYGRYWA , TO
ONI ROWIEZ LIMITUJA TAKEGO "SZCZESLIWCA" ?
Z tego co pamietam to kiedys w telewizji bylo o grupce studentow ktorzy mieli stale zyski u jednego z bukmacherow i po jakims czasie nie mogli korzystac z ich uslug . Ale telewizja klamie takze nie jest to pewne pozatym , zawsze mozna zmienic punkt bukmacherski i po problemie no ale czy taki system istnieje wykluczajac progresje to nie wiem .
A od kiedy to u bukmachera naziemnego podajesz swoje imię i nazwisko przy obstawianiu jakichś zdarzeń?!
MatroX'owi chodziło o to, że jak się przyczepią to możesz jej powiedzieć (pani w lokalu), żeby puściła 10 kuponów po 100zł na to samo zdarzenie - wtedy to Ci moga co najwyżej pogratulować