Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Dołączył: 14 Maj 2006 Pochwał: 4 Posty: 138 Skąd: Krosno/Wrocław
Wysłany: 2006-09-05, 10:56
wojniz napisał/a:
dziś jadąc ze szkoły
ZSE? Jestem ich absolwentem
No to spoko, 2 bankomaty blisko, szkoda, że od października mnie Wrocław czeka
Żeby nie było OT, wyrabiał ktoś duplikat karty? Jak tak to ile na nią czekaliście? Bo ja już 10 dzień roboczy (od daty potwierdzenia przez bank) i dalej nie ma.. Zwinął ktoś po drodze z poczty czy jak?
_________________ Pomóż głodnym dzieciom! Dośyć często rozważam, co jest warte me życie..
Setki zgranych kawałków... Miraż bycia na szczycie...
Ostatnio zmieniony przez zyniu 2006-09-05, 10:57, w całości zmieniany 1 raz
Nie mogłem się zalogować na konto przez internet jak również przez mLinie. Pomyślałem że ktoś się "włamał" na moje konto. Niezwłocznie zadzwoniłem na mLinie i ponownie zamówiłem pakiet aktywacyjny (wtedy moje konto zostało zablokowane). Zalogowałęm się dane tymczasowe zawarte w pakiecie, poczym ustanowiłem nowe hasło i nowy nr. mLini. Wylogowałem się i chciałem się ponownie zalogować i NIC ! Nie idzie przez neta jak i przez mLinie!!
Wysłany: 2006-10-17, 08:43
phen napisał/a:
MAM BIG PROBLEM.!!!>>>
Nie mogłem się zalogować na konto przez internet jak również przez mLinie. Pomyślałem że ktoś się "włamał" na moje konto. Niezwłocznie zadzwoniłem na mLinie i ponownie zamówiłem pakiet aktywacyjny (wtedy moje konto zostało zablokowane). Zalogowałęm się dane tymczasowe zawarte w pakiecie, poczym ustanowiłem nowe hasło i nowy nr. mLini. Wylogowałem się i chciałem się ponownie zalogować i NIC ! Nie idzie przez neta jak i przez mLinie!!
POMOCY !
ALe rozumiem ze dzwoniles na mlinie i pani czy tez pan kazal /a ci zamowic nowy pakiet aktywacyjny ??
Gość
Pochwał: 24
Wysłany: 2006-11-27, 22:13
w mbanku mozna juz robic przelewy zagraniczne - do tej pory mozna bylo tylko otrzymywac
spam to powiedz mi jak wplacic z mBanku kase na Neteller?
_________________ ]:>
Gość
Pochwał: 4
Wysłany: 2006-11-27, 22:57
Veb213 napisał/a:
Jakie oplaty za przelew?
Dokonanie przelewu zagranicznego 0,25% kwoty przelewu min 20 zł, max 200 zł
Dokonanie przelewu walutowego do innych banków krajowych 0,25% kwoty przelewu min 20 zł, max 200 zł
nsxxx napisał/a:
spam to powiedz mi jak wplacic z mBanku kase na Neteller?
nie wiem nie korzystalem
Ostatnio zmieniony przez Gość 2006-11-27, 22:58, w całości zmieniany 1 raz