Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Ta opcja kuponu internetowego, który wystarczy zatwierdzić w punkcie naziemnym nasunęła mi pewną myśl: czyżby to zmierzało w kieruku połączenia buka naziemnego z internetowym? Inaczej: naziemny i internetowy w jednym?
Ostatnio zmieniony przez handicap 2006-04-10, 23:33, w całości zmieniany 1 raz
Dołączył: 11 Gru 2005 Pochwał: 2 Posty: 325 Skąd: ja wiem skąd
Wysłany: 2006-05-01, 17:28
Milenium dla mnie to dziadostwo. Spróbujcie zdać tam kupon za większą stawkę(chociażby 100zł).Zawsze wymyślą jakieś śmieszne ograniczenie lub coś innego. Przykłady:
Chcę zdać kupon za 200zł-kobieta z kasy wpisuje mecze,czeka i mówi mi że można tylko za 100 lub:
Dzisiaj zdawałem kupon za 100zł-pani przyjmująca czekała na autoryzację kuponu po czym stwierdziła ,że nie można puścić w ogóle tego kuponu
Nie polecam tego bukmachera grającym za duże i średnie sumy.
Wysłany: 2006-05-02, 16:19
East side napisał/a:
Milenium dla mnie to dziadostwo. Spróbujcie zdać tam kupon za większą stawkę(chociażby 100zł).Zawsze wymyślą jakieś śmieszne ograniczenie lub coś innego. Przykłady:
Chcę zdać kupon za 200zł-kobieta z kasy wpisuje mecze,czeka i mówi mi że można tylko za 100 lub:
Dzisiaj zdawałem kupon za 100zł-pani przyjmująca czekała na autoryzację kuponu po czym stwierdziła ,że nie można puścić w ogóle tego kuponu
Przeciez (juz ktos to pisal gdzies kiedys) mozesz podzielic to 100 np na 4 kupony i zagrac niby za 25 chyba tak mozna .
Dołączył: 11 Gru 2005 Pochwał: 2 Posty: 325 Skąd: ja wiem skąd
Wysłany: 2006-05-02, 17:56
Levy666 napisał/a:
East side napisał/a:
Przeciez (juz ktos to pisal gdzies kiedys) mozesz podzielic to 100 np na 4 kupony i zagrac niby za 25 chyba tak mozna .
Otóż nie da się tak. Ich komputer nie przyjmuje kuponów z takimi samymi meczami przez 10 lub 15 minut.No a chyba nikomu nie pasuje stać tam pół godziny lub godzinę aż przyjęte zostaną kupony.
Ostatnio zmieniony przez East side 2006-05-02, 17:59, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2006-10-12, 14:45
Mam pytanko , jak mi wiadomo to w millenium mozna obstawiac liczby w totolotku , wiec tu moje pytanie : jest jakis buk internetowy gdzie mozna obstawiac czy padna dane liczby czy nie padna itd ?
Hej wie ktoś jak to jest w milenium jak mecz przełożą ?
W regulaminie Millenium, Paragraf 8, punkt 2 jest napisane:
Cytat:
Stawka zostaje zwrócona zawierającemu zakład w przypadku, gdy wybrane wydarzenie nie odbyło się lub zostało niedokończone w przypadku wydarzenia z określonym czasem jego zakończenia. W zakładzie wielokrotnym takie wydarzenie ocenia się kursem 1, a zakład jest ważny. Jeżeli jednak obstawione wydarzenie odbędzie się przy niezmienionych warunkach zakładów w ciągu dwóch następnych dni kalendarzowych, to zakład jest ważny. Za rozstrzygający uważa się czas, gdzie wydarzenie ma miejsce.
przechodzilem dzis i pomyslalem ze sobie wysle nigdy tu nie wysylalem ledwo do domu przyszedlem i krecz i jak to licza jak jest krecz przed zakonczeniem 1 seta ? zwrot czy porazka jak ktos ma pojecie czekam na odp