Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Witam jestem tu nowy ale mam doświadczenie na innych forach, na początek chciałbym wam przedstawić firmę płacąca 1€ za rejestracje i 1€ za każdego użytkownika który się zarejestruje na wasze polecenie(polecony).
Zasady:
1. Darmowe bonusy bez depozytów nie mógą być jako takie wypłacane w postaci gotówki.
2. Klienci mają zezwolenie do wypłaty darmowych bonusów jeśli OBRÓCILI tym bonusem 3 - razy, albo dopiero po upływie 2 miesięcy od przyznania tego bonusa na konto.
3. Rózne darmowe promocyjne bonusy nie mogą być ze sobą kombinowane.
Link:
http://www.mybet.com ]
Ostatnio zmieniony przez gromsky86 2007-09-02, 15:25, w całości zmieniany 5 razy
I co z tego, że dał reflink...? Coś się stanie, gdy chłopak "zarobi" grosz za to, że napisał o promocji? Zarejestrować i tak się jakoś trzeba, więc niech ma...
Witam jestem tu nowy ale mam doświadczenie na innych forach, na początek chciałbym wam przedstawić firmę płacąca 1€ za rejestracje i 1€ za każdego użytkownika który się zarejestruje na wasze polecenie(polecony).
Zasady:
1. Darmowe bonusy bez depozytów nie mógą być jako takie wypłacane w postaci gotówki.
2. Klienci mają zezwolenie do wypłaty darmowych bonusów jeśli OBRÓCILI tym bonusem 3 - razy, albo dopiero po upływie 2 miesięcy od przyznania tego bonusa na konto.
Link:
http://www.mybet.com ]
I co z tego, że dał reflink...? Coś się stanie, gdy chłopak "zarobi" grosz za to, że napisał o promocji? Zarejestrować i tak się jakoś trzeba, więc niech ma...
Coś się stanie? Czy ja wiem... może i nie. Jednak regulamin to regulamin
Masz - zarejestrowało się kilku i co się okazało?! Za rejestracje nie dostajesz nic! A on troche zarobił... ładnie to tak?
Wysłany: 2006-04-03, 12:10
vegeta12 napisał/a:
Link:
czyli przkladowo nie musze tym bonusem obracac?? tylko czekam 2 miechy i sobie wyplacam??
Coś się stanie? Czy ja wiem... może i nie. Jednak regulamin to regulamin
Masz - zarejestrowało się kilku i co się okazało?! Za rejestracje nie dostajesz nic! A on troche zarobił... ładnie to tak?
Ładnie/nieładnie ? Kto to wie?
Ja sie rejestrowałem bez reflinka
i 1 EUR za rejstrację mam
Nikogo nie polecałem i nic nie wpłacałem.
Ostatnio zmieniony przez BAHmVIP 2006-04-08, 08:02, w całości zmieniany 1 raz