Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

90minut.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com Strona Główna » Bukmacherzy » Bukmacherzy » Na co opłaca się stawiać aby być na +
Na co opłaca się stawiać aby być na +
Autor Wiadomość
Egon

Podglądacz

Wysłany: 2004-07-23, 21:31   Na co opłaca się stawiać aby być na +

Hej
Z własnego doświadczenia (gram 3 lata) mogę powiedzeć, że najlepiej mi się gra w F1, skoki narciarskie, koszykówkę, motocykle... Tu dość często wygrywam.
Najwięcej wtapiam na piłce kopanej (liga ruska, belgijska, szwajcarska i większść skandynawskich) - w zasadzie gram ostatnio tylko pierwsze rundy europejskich pucharów UEFA i LM, od czasu do czasu puszczam też coś z "naszej ligi", oraz niemieckiej i angielskiej. Poza tym gram też często handicapy na Rosenborg i Celtic (szkoda, że Larsson ma zamiar odejść) i jest lepiej ze skutecznością.

A na czym Wy najwięcej zarabiacie, a na czym wtapiacie w dłuższej perspektywie czasowej ?

//Świetny avatar :D D (mod.Waśka)//

MatroX

Litość to zbrodnia
   Doświadczony

Pochwał: 18
Wysłany: 2004-07-23, 23:35   

jak sam zauważyłeś każdy wybiera dziedzinie w której sie orientuje .ty przez te trzy lata osiągnąłeś jakiś tam pułap wtajemniczenia to dobrze ze z nami sie dzielisz bo to forum jest poświecone wszystkim możliwym osiągnięciom, sposobom które pozwalają nam ograć buka. Ile to wygrał czy przegrał tak naprawdę czy to jest ważne szukajmy sposobu jak znaleźć system by ich pokonać. Z tego co pamiętam F1 nikt nie typuje możesz sie tam zając tym działem . W pierwszej kolejności poczytaj rozglądnij sie co inni jak inni piszą Zapoznaj sie z REGULAMINEM i do działania.

ppavulon

Amator

Wysłany: 2004-07-25, 20:57   

Cytat:
Z tego co pamiętam F1 nikt nie typuje możesz sie tam zając tym działem
szkoda ze nie byles na "misiach ppavulon'a" tam sa 2 kupony na f1 i jego polowiczny sukces :?

MatroX

Litość to zbrodnia
   Doświadczony

Wysłany: 2004-07-25, 21:16   

ppavulon
Cytat:
"misiach ppavulon'a
a co to takiego ?

coś takiego wysłałem:
stawka : 10.00 PLN
wygrany 27.20 PLN

So 24/07/04 13:00
    Michael Schumacher - Kimi Räikkönen
    Kto lepszy in qualifying to German GP, Hockenheim
    Formuła 1 1 ( 1.60)

So 24/07/04 13:00
    Jarno Trulli - Jenson Button
    Kto lepszy in qualifying to German GP, Hockenheim
    Formuła 1 2 (1.70)

ppavulon

Amator

Wysłany: 2004-07-26, 10:02   

Cytat:
a co to takiego ?
to moj topic z 2 kuponami na F1 ze dojedzie +15 zawodnikow (2.05) a dojechalo 17 :D D na 8 zawodnikow najlepszych ze dojada do konca (niestety raikonnen zawodl ;( )

MatroX

Litość to zbrodnia
   Doświadczony

Wysłany: 2004-07-26, 11:12   

ocywiscie. Spostrzegłem sie już po fakcie czytałem twoje typy
miałem gdzies stronke z wszystkim torami F1 jak znajde to ci przesle dosyc ciekawa

ppavulon

Amator

Wysłany: 2004-07-26, 13:27   

Cytat:
miałem gdzies stronke z wszystkim torami F1 jak znajde to ci przesle dosyc ciekawa
ja korzystam z oficjalnej strony formuly jeden www.formula1.com polecam wszystkim zaiteresowanym (sa tam na gorze miniatury torow - po klikniecu mozna wszystko zanalizowac) zacieram rece juz na GP chin - b trudny tor tam bede stawial 0-11 stawka bedzie cos kolo 4 wiec calkiem calkiem.....

MatroX

Litość to zbrodnia
   Doświadczony

Wysłany: 2004-07-26, 23:35   

i otom samą stronke mi chodziło rewelacyjne tory co ?
eliminacje kiedy są ? możesz coś wiecej napisac o F1 tylko nie tu a wdziale do tego odpowiednim lub w swoim temacie.
Ostatnio zmieniony przez MatroX 2004-09-03, 22:33, w całości zmieniany 1 raz  

juniorator

Trampkarz

Wysłany: 2004-09-04, 13:58   

ja natomiast obstawiam HOKEJ :) , Lige Angielską , Rosyjską no i Holenderską a takze JUDO jesli sie pojawia :)

seven

Amator

Wysłany: 2004-09-17, 22:18   

Ewelina, ja bym chętnie wstąpił do Twojej sekty ale w tenisie nie orientuje sie wcale ;) Wiec zapraszam do sekty piłki nożnej ;)

Obstawianie.com Strona Główna » Bukmacherzy » Bukmacherzy » Na co opłaca się stawiać aby być na +

Reklama:Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl