Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Wysłany: 2006-03-09, 19:29
wnunio napisał/a:
są jakieś opłaty za korzystanie z ich usług ??
Z tego co się zorientowałem to brak opłat - oczywiście jeżeli chodzi o jakieś miesięczne składki czy cuś jeżeli chodzi o transakcje to GrabeK będzie lepiej wiedział, bo już coś robił
Przy podstawowym koncie nie ma zadnych opłat za ani za przesyłanie kaski.
Działa jak MBookers czyli szybko łatwo i przyjemnie
Jeśli sięnie myle to na podstawowym koncie możesz tylko wypłacić czekiem.
Żeby robić przelewy do innego banku trzeba zarejestrować konto i zrobić "update"
Wysłany: 2006-03-21, 12:23
Z Netellera na MB? Raczej nie bardzo ;] Z Netellera na swoje konto w banku i z banku do MB tak mozesz ale bezposrednio z Netellera na MB chyba nie bardzo...Ale nie probowalem to nie wiem
a powiedzcie mi czy z netellera moge na konto w banku wyplacac ile chce ? bo np na mb gdy chcialem kolo 100 to moglem max 55 a gdybym chcial wiecej to chyba troche by mi potracili albo cos juz nie pamietam zreszta
Wysłany: 2006-03-28, 11:40
pilkarz87 napisał/a:
niemoge jej do expa przelac niewiem dlaczego
FAN, moja odpowiedz sie tego tyczyła jw.
równiez należy pamietać że:
z konta w firmie bukmacherskiej (niektórzy bukmacherzy nie pozwolą na wypłatę przez Neteller jeśli nie wpłaciłeś do nich pieniędzy tym sposobem)
A można zrobić tak, że zakładam u nich konto i odrazu przelewam na mojego netellera np. 15 Euro od buka, czy pierw muszę wpłacić coś swojego z karty? No bo wypłata od buka to chyba też depozyt nie? [/list]
slimak [Usunięty]
Wysłany: 2006-04-09, 01:03
pyzina, jak potwierdzą wypłatę, czyli przeważnie w tym samym dniu
wiciuuu, można
Ostatnio zmieniony przez slimak 2006-04-09, 01:04, w całości zmieniany 1 raz