Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Noi jeszcze jedna bomba Ściągnąłem tego pokera próbuje sie zalogować a tam wyskakuje mi: "An unexpected error occured while processing your request."
Prztłumaczy mi ktos, albo wie ktos co z tym zrobić?
A ja mam maly problem bo ja w kasynie nieobeznany:PP. Mam balance 8 ojro a jak wchodze na klasyczna ruletke to kredit mam 0. Jak zamienic ta kase na kredyty czy cos takiego /// ????
Ostatnio zmieniony przez Artemise 2006-07-25, 00:06, w całości zmieniany 1 raz
no ja mam z pokera 21 $ a bylo juz 34$...tylko nie wiem nadal gdzie sprawdzic ile zrobilem obrotu.chcialbym to juz wyplacić bo jak bede dalej grał to skoncze jak wojniz
Thank you for your e-mail.
Unfortunately we have reached our maximum amount of 1000 new customers to receive this bonus. Therefore we cannot pay this bonus out anymore. We apologize for the inconvenience.
Have a nice day!
Kind Regards
Marcus Persson
Support
Parbet.com LTD
a ja sie zarejestrowalem od razu jak anthony dal post na forum... moze z 10 minut pozniej i do tej pory nie mam kasy na parbecie pomimo ze wyslalem maila napisali to samo co wam wszystkim itd.... no nic chyba poczekam sobie jeszcze
Pisaliście o obrocie jaki trzeba mieć w zakładach bukmacherskich i pokerze, ale nikt nie pisał o ruletce. Czy ktoś wie ile wynosi obrót w ruletce, bo ja już chętnie bym wypróbował wypłacalność tego buka.
Co wy tam wiecie!!!!
Ja wczoraj o k. 11 wyslalem maila w sprawie bonusu i dzisiaj sie loguje...
Patrze, a tu moj Balance wynosi: 8 EURO...
Nie wiem dlaczego 8 skoro mialo byc 10, ale dobre i tyle...
Nie wiem tez jak obstawiać w tym serwisie...
Moze macie jakies linki opisujace gre u tego bukmachera?
Pozdro.
krzys_188