Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Dość nowy buk opiera się na skrypcie i ofercie gamebookers ze względu, że właścicielem jest ta sama firma czyli PartyGaming.
Jest polska wersja językowa.
PartyGaming oferuje bonus opiewający na kwotę $50 bez depozytu + 25$ po rozegraniu 125 rozdań.
Co prawda bonus otrzymujemy w PartyPoker, ale możemy go wykorzystać również w PartyBets.
Link z instrukcją jak otrzymać bonus zamieszczam poniżej.
Tych pieniędzy nie "przelewasz" na PartyBets, wystarczy byś kliknął na mała piłeczkę znajdującą się w lewym dolnym rogu programu PartyPoker lub po prostu zalogował się bezpośrednio na stronie www.partybets.com . Login i hasło to samo co do PartyPokeer
A teraz tak. Mam założone konto Real Money w PP. A jak chcę się zalogowac w PartyBets wywala mi komunikat, że moje konto to tylko PlayMoney. Czy jeżeli wpłynie ten bonus 50$ to automatycznie oni mi uznają konto za RealMoney? (Trochę zamieszałem).
A teraz tak. Mam założone konto Real Money w PP. A jak chcę się zalogowac w PartyBets wywala mi komunikat, że moje konto to tylko PlayMoney. Czy jeżeli wpłynie ten bonus 50$ to automatycznie oni mi uznają konto za RealMoney? (Trochę zamieszałem).
a tam nie moze....niby nigdzie nie moze a wszedzie ją podaje wiec pewnie i tu by szło gdybym nie mial tam juz konta.....jakos do mnie sie zawsze umieją dodzwonic normalnie pisze pod rubryka ze stacjonarnym 507........itd i dzwonili juz z betway,pokera jakiegos(Titan chyba),i skads tam jeszcze i jakos potrafią
didge9 napisał/a:
Czy na pewno mozna przelac kaske na zakłady bo przeciez trzeba było zaznaczyc to:
"I will not withdraw any money from partypoker before I cleared the 25$ bonus, so I will play at least 700 raked hands."
Czyli ze dopuki nie zagramy 700 rh to tych pieniedzy nie ryszymy??
Nie bedzie zadnych problemów jak je przelejemy na zakłady???
Hm... no ja też to zaznaczyłem ale nie miałem żadnych problemów.
Zagrałem około 40 rozdań kilka kuponów w zakładach i wypłaciłem kase.
Bo wsumie jak by tak pomyslec to partypoker uznaje tą kase za normalny depozyt.
Promocja była na iquidpoker i to ich zapewnialismy ze pieniedzy nie ruszymy.
Ja sam nie wiem co robic ale pewnie sie pobawie w pokera a jak nie bedzie szło to przeleje na zakłady.
A za jaką kwote zagrałes te zakłady + gry w pokera[ tak mniej wiecej] czy był potrzebny jakis obrót??
A za jaką kwote zagrałes te zakłady + gry w pokera[ tak mniej wiecej] czy był potrzebny jakis obrót??
Te zakłady to były jakieś sprawy groszowe- kilka dolców, a poker to jak mowie około 40 rozdań na raczej niskich stołach. Z tego co wiem to oni nie wymagają obrotu... tylko z konta można ponoć wypłacić po rozegraniu 700 rozdań lub zgraniu rozdania z kimś kto miał już min 700 rozdań... ale jak mówi nie ma z tym większego problemu, ponieważ ja i inni którzy w to grali wypłacali przy mniejszej ilości rozdań... (w moim przypadku dokładnie 36 )
Dołączył: 08 Lis 2005 Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 1 Posty: 79 Skąd: .... teraz KRAKóW
Wysłany: 2007-01-09, 23:55
Witam
Tu podaje http://www.actio.pl/index.php?section=3 do programu (telefon internetowy), dzięki któremu otrzymamy numer zewnętrzny. Coś jak skype-in tylko za free. Dzięki temu zrobiłem ten bonus.
Ja czekałem może ze trzy godzinki, nie więcej. Ze skanami dowodu myślę, że problemu nie robią. Potrzebują tylko stronę ze zdjęciem, imieniem i nazwiskiem.