Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Wiem, że tu jest już kilka tematów założonych, ale żaden nie odpowiada konkretnie na moje pytanie. Mianowicie chciałbym się spytać doświadczonych graczy u jakiego buka internetowego najlepiej zacząć grać. Chcę to jednego z nich wpłacić 40zł.
Bardzo mi zależy, abym nie miał problemów przy wypłacie i wpłacie, więc z tego co czytałem BAW odpada. Myślałem na expektem albo sportingbet. Ktoś mi doradzi?
Wysłany: 2006-03-21, 14:52
Witam, najlepszy ( bo ma najbogatsza oferte) jest BAW, ale skoro go nie chcesz ok. Expekt omijaj szerokim łukiem, zaczynałem w nim grac i nie polecam, nic ciekawego w nim nie ma, czytałeś w dziale o nim, opinie? Sportingbet jest najlepszym rozwiązaniem, o ile nie chcesz BAWu. Grałem w nim, kase wypłaciłem bez problemu. Pozdro
Potwierdzam, BAH jest bardzo dobry choć mecze przeważnie nie mają zakładów over/under. Z wypłatą nie ma żadnych problemów, nie potrzeba znać adresu banku (jak w bet24.com) ani nie trzeba wysyłać skanu dowodu (jak w BAW).
Wysłany: 2006-03-21, 15:48
bah, expekt, betgun (przez 14 dni po rejestracji +5% do wygranych)
Ostatnio zmieniony przez Gość 2006-03-21, 15:50, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2006-03-21, 17:02
przy tej stawce(40PLN) nalezałoby wybrac takiego bukmachera który w danej chwili oferował bonus i tu nalezy szukac odpowiedniego zakładu pod tym kontem lub jeszcze cos uzbierac tak aby podwoić wpłate przy rejestracji!
Wysłany: 2006-04-18, 09:11
panowie mam prośbe do kogoś kumatego.jakbyś ktoś mógł mi wpisać ,w których bukach jest najwięcej zakładów na under/over w piłce nożnej..będe bardzo wdzięczny
a bet at home i expekt jak wyglądają na ich tle ??:)
BAH wygląda słabo. Under/over występuje przeważnie tylko w przypadku pierwszych lig danego kraju, w "atrakcyjnych" ligach.
W BAW znalazłem oferty na under/over na drugą francuską i drugą włoską. W BAH tego nie mają.