Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

90minut.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Odpowiedz do tematu Obstawianie.com Strona Główna » Bukmacherzy » Bukmacherzy » PROFESJONAŁ
PROFESJONAŁ
Autor Wiadomość
kitlet

Trampkarz

Wysłany: 2004-11-11, 22:01   

Konrad Wallenrod napisał/a:
PONAWIAM PYTANIE, CZY SĄ SYSTEMY W PROFESJONALU ???????

2z3 3z5 4z6 ??????????????????????????????????

Naturalnie ze są a nawet mają je rozbudowane ponieważ można wstawiać bloki jako jeden "fuks"...sam osobiście często korzystam z tego roziwązania :D

nazimek

Oi! Bootboy
   Kapitan

Pochwał: 24
Wysłany: 2004-11-11, 22:10   

kitlet napisał/a:
Konrad Wallenrod napisał/a:
PONAWIAM PYTANIE, CZY SĄ SYSTEMY W PROFESJONALU ???????

2z3 3z5 4z6 ??????????????????????????????????

Naturalnie ze są a nawet mają je rozbudowane ponieważ można wstawiać bloki jako jeden "fuks"...sam osobiście często korzystam z tego roziwązania :D
moim zdaniem tylko systemy z blokami maja sens,inaczej nie

kitlet

Trampkarz

Wysłany: 2004-11-11, 22:21   

co do systemów to zdania są podzielone..ja ososbiście czesto gram bloki a niektórzy wola grać jednak po jednym spotkaniu na fuksa ale za to z wysokim kursem....... zasady nie ma raz wejdzie to raz to

Tomasz

Trampkarz

Wysłany: 2004-11-12, 11:33   

jo..
wbijam ostanio do profa a tam jakas typiara na krzesle siedzi i jogurt pije
nikogo nie ma ale to nie wazne biore kartczke i zaczynam bagrac i daje jej tom karteczke i tam :
1 spotkanie po kursie 1.3
2 spotkanie po kursie 1.2
stawka 50 zł
daje jej a ta typiara do mnie: za maly kurs a ja o co loto wogole l przeciez ja moge dawac co chce od kursu 1 ... przeciez to chyba nie wazne .. o co loto?? jakies nowe przepisy

nazimek

Oi! Bootboy
   Kapitan

Wysłany: 2004-11-12, 11:47   

Tomasz napisał/a:
jo..
wbijam ostanio do profa a tam jakas typiara na krzesle siedzi i jogurt pije
nikogo nie ma ale to nie wazne biore kartczke i zaczynam bagrac i daje jej tom karteczke i tam :
1 spotkanie po kursie 1.3
2 spotkanie po kursie 1.2
stawka 50 zł
daje jej a ta typiara do mnie: za maly kurs a ja o co loto wogole l przeciez ja moge dawac co chce od kursu 1 ... przeciez to chyba nie wazne .. o co loto?? jakies nowe przepisy
sa najprawdopodobniej jakies ograniczenia.wiem ,ze na lidze polskiej sa jakies kombinowania

Kaligula

Junior

Pochwał: 5
Wysłany: 2004-11-12, 12:20   

Dzięki za odpowiedź, a teraz kolejne pytanko, czy prof dziś jest do 17? 18? 19? otwarty??
ktoś wie jak to jest w Szczecinie ????????????/
z góry dzięks

Tomasz

Trampkarz

Wysłany: 2004-11-12, 15:56   

wiem ze w krakowie jest napewno o 18 jeszcze twarty wiem bo ide ssam teraz na 17 a w szczecinie jak w kazdym innym miscie jest tak samo !!

NAZIMEK ...ale pozniej dodalem mecz z kursem 1.5 i bylo : 1.3 , 1.2 , 1.5 . !! a ona mowi ze za malo to ja zrobilem fochha i poszedlem do stsa tam zrobila mi dobrze %-)

nazimek

Oi! Bootboy
   Kapitan

Wysłany: 2004-12-12, 22:13   

dobra ważna sprawa.co mowi regulamin profesjonalu w przypadku nie dokonczenia meczu??

jak na moj gust to z tego co pamietam to sprawa wyglada tak:
w przypadku nie dokonczenia meczu,jezeli nie zostana zawody dograne w ciagu 48H to zaklad jest niewazny.

chodzi o sprawe realu.uznano wynik ,pomimo nie dogrania meczu do konca.

teraz zaloze sie,ze buki tez uznaja ,bo duzo ludzi wtopi

skruw.......:f:

czuje ,ze jutro sie będe kłócił w profesjo

188 mialbym bez tego realu :f:

MatroX

Litość to zbrodnia
   Doświadczony

Pochwał: 18
Wysłany: 2004-12-13, 09:37   

daj znac jak sprawa sie rozwiazała ciekawy jestem?

nazimek

Oi! Bootboy
   Kapitan

Wysłany: 2004-12-13, 20:16   

MatroX napisał/a:
daj znac jak sprawa sie rozwiazała ciekawy jestem?
pani w kasie powiedziała,ze jeszcze nie ma wyniku i najprawdopodobniej będzie zwrot,tylko trzeba czekać............

no to czekam.............................

MatroX

Litość to zbrodnia
   Doświadczony

Wysłany: 2004-12-14, 13:49   

są cztery wyjścia:
  • mecz zostanie odwołany =zwrot 1/1
  • oczekiwać na powtórkę meczu
  • uznanie wyniku za ostateczny
  • losowanie wyniku

Najgorsza opcja to chyba oczekiwanie :)

nazimek

Oi! Bootboy
   Kapitan

Wysłany: 2004-12-14, 15:57   

wyczuwam wała :evil: :evil: :evil: :evil: .napisane dzisiaj było,ze zwroca sie do uefy i jutro będzie decyzje.Cholera napewno wykreca wała bo duzo ludzi straci na realu.wedle ich regulaminu mecz nie powinien być uwzgledniany :evil:

MatroX

Litość to zbrodnia
   Doświadczony

Wysłany: 2004-12-14, 18:50   

nazimek napisał/a:
wedle ich regulaminu mecz nie powinien być uwzgledniany :evil:

no nie wiem 2/3 meczu sie odbyło więc moga uznac ten wynik wiedzac że mało osób dawało na remis!

nazimek

Oi! Bootboy
   Kapitan

Wysłany: 2004-12-14, 19:00   

MatroX napisał/a:
nazimek napisał/a:
wedle ich regulaminu mecz nie powinien być uwzgledniany :evil:

no nie wiem 2/3 meczu sie odbyło więc moga uznac ten wynik wiedzac że mało osób dawało na remis!

jak dla mnie to jest taki przepis ,ze mecz musi być dograny do konca.pierwsze słysze o jakichs 2/3 :?

nazimek

Oi! Bootboy
   Kapitan

Wysłany: 2004-12-15, 16:12   

i stało sie to czego można sie było spodziewać z powodu przedłużającej sie procedury.Postanowiono ,że wszyscy majacy Real beda musieli czekac do 5 stycznia jak mecz sie skończy.Oznacza to ,ze praktycznie nie ma szans na zwyciestwo w naszych kuponach.Zreszta czego można było się spodziewac,bo bukmacherze,ktoremu zalezy na kasie.Smieszy mnie natomiast uzasadnienie:"z powodu braku decyzji federacji hiszpańskiej".hmmmm cieżko sie jakos z tym zgodzic.niejednokrotnie mecze były prerywane(przy korzystnych wynikach dla grajacych) i profek je wycofywal z racji tego,ze nie byly dokonczone,nie czekajac na rozstrzygniecie zainteresowanej federacji.Smieszne jest rowniez odwolanie do jakiegos punktu regulaminu.Tylko gdzie ten regulamin jest??Prózno szukac go na stronie www,prózno w kolejnych punktach.Zalatuje tu na farse rodem z ZSRR za czasów Stalina.Był kodeks ,ale nikt go nie widzial.

Cóz nam pozostaje zwykłym szarakom:
-wyklinac ta bande złodziei i modlić sie,aby REAL ten mecz wygrał jakims cudem i wtedy straca jeszcze więcej niż by teraz stracili

Kaligula

Junior

Wysłany: 2004-12-15, 17:32   

nazimek napisał/a:
i stało sie to czego można sie było spodziewać z powodu przedłużającej sie procedury.Postanowiono ,że wszyscy majacy Real beda musieli czekac do 5 stycznia jak mecz sie skończy.Oznacza to ,ze praktycznie nie ma szans na zwyciestwo w naszych kuponach.Zreszta czego można było się spodziewac,bo bukmacherze,ktoremu zalezy na kasie.Smieszy mnie natomiast uzasadnienie:"z powodu braku decyzji federacji hiszpańskiej".hmmmm cieżko sie jakos z tym zgodzic.niejednokrotnie mecze były prerywane(przy korzystnych wynikach dla grajacych) i profek je wycofywal z racji tego,ze nie byly dokonczone,nie czekajac na rozstrzygniecie zainteresowanej federacji.Smieszne jest rowniez odwolanie do jakiegos punktu regulaminu.Tylko gdzie ten regulamin jest??Prózno szukac go na stronie www,prózno w kolejnych punktach.Zalatuje tu na farse rodem z ZSRR za czasów Stalina.Był kodeks ,ale nikt go nie widzial.

Cóz nam pozostaje zwykłym szarakom:
-wyklinac ta bande złodziei i modlić sie,aby REAL ten mecz wygrał jakims cudem i wtedy straca jeszcze więcej niż by teraz stracili

co Ty piszesz? regulamin masz za bodajże za 3,5zł w każdym punkcie, zawierając zakład zgadzasz się z jego treścią. pełne oświadczenie to:

W ZWIAZKU Z PRZERWANIEM MECZU
REAL MADRYT - SAN SEBASTIAN I BRAKIEM
OFICJALNEGO WYNIKU, HISZPANSKA FEDERACJA
PILKI NOZNEJ OGLOSILA TERMIN DOGRANIA
MECZU NA 05.01.2005r.
W ZWIAZKU Z PARAGRAFEM 18.PKT.5 REGULAMINU
ZAKLADOW BUKMACHERSKICH ZAKLAD POZOSTAJE WAZNY.

więc nie pitol bo nie ma żadnego oficjalnego wyniku, mecz jest w trackie, a jesli chodzi o reg hiszpańskiego związku piłki nożnej, to mecz powinien być dokończony następnego dnia, jednak piłkarze gości wrócili tego samego dnia do domu. Jak buki anulowały jakieś mecze, to wtedy, gdy mecz nie był dokończony, przerwany ale nie wznowiony. podaj mi jeden mecz który miałeś na kuponie i był dokończony w innym terminie(piłka nożna).
aha i jeszcze podaj mi buka któremu nie zależy na kasie :mrgreen:

nazimek

Oi! Bootboy
   Kapitan

Wysłany: 2004-12-15, 19:55   

no to fajnie ,ze ja mam sobie jeszcze ich regulamin nabywać :roll: :roll: .To tak jak na uczelni czy w innej szkole mialbys kupowac sobie regulamin :? .Prawda jest tak ,ze mecz powinien być wycofany,a to dlatego ,ze zawsze bylo tak ,ze jak przerwano i nie dograno w ciagu 48h to liczono po kursie 1,0.niestety skurw......... jest wszedzie i kasy nikt nie popuści

picu.ś

Amator

Wysłany: 2005-01-01, 22:06   

a opowiedzie mi o jakiś systemach gry w profesjonalu bo niedawno ruszył w moim mieśćie

MatroX

Litość to zbrodnia
   Doświadczony

Wysłany: 2005-01-05, 11:00   

picu.ś napisał/a:
a opowiedzie mi o jakiś systemach gry w profesjonalu bo niedawno ruszył w moim mieśćie

proponuje ci sie udac do oddziału "Profesjonał" i tam zakupić informator, jest duzo sposobów gry u tego Booka aby w tym temacie to omówic. Zakup gazetki lub ulotki nie jest zbyt wielki bo już od 0,20 zł do pisma wychodzacego co tydzien które polecam.

Kaligula

Junior

Wysłany: 2005-02-06, 20:31   

Wieczór dobry. Matrox nie goń mnie do punktu, bo mam do niego cholernie daleko :mrgreen: Więc pytam. Co to jest "11", bo czwórka to już wiem :) jakby ktoś mógł skrobnąć, maznąć czy cuś ;) b. lubię tego buka :) grałem 4 razy i 3 razy wyszedłem z kasą, a że mam do niego daleko, to nie wydam za dużo :mrgreen:

MatroX

Litość to zbrodnia
   Doświadczony

Wysłany: 2005-02-07, 12:13   

system "4"
    *ilość meczy-3
    *ilośc błędów-1
    *ilość kombinacji-4
    *minimalna kwota-4
    *następna kwota-8

w praktyce wygląda mniej więcej tak:

"Piłka noz." Liga Mistrzów-6k
---------------A---------------
902 Arsenal-Trondheim 1 1.17
905 Inter Mil.-Anderl. 1 1.28
AKO kurs 1.50
---------------B----------------
907 Paris SG-CSK M. 1 1.75
916 Lyon-Sparta 1 1.41
AKO kurs 2.47
---------------C----------------
911 Leverkusen-D. Kijów 1 1.65
903 S.Donieck-Barcel. 2 2.40
AKO kurs 3.96
...........TYPY.......................
ABC--- 14.69---1---13.20
AB ---- 3.71---1---3.35
AC --- 5.94---1---5.35
BC --- 9.78---1---8.80
-----KURS---STAWKA--EWK--
OPŁATA: 4-ZŁ

kombinacja "11" jest podobnym systemem co "4" stym że:
    *ilość meczy- 4
    *ilość błędów - 2
    *ilość kombinacji - 11
    *minimalna kwota - 11zł nastepna 22zł itd

system "26"
    *ilość meczy - 5
    *ilośc błędów - 3
    *ilośc kombinacji - 26
    *minimalna kwota - 26zł nastepna 52zł itd

system "57"
    *ilośc meczy - 6
    *ilosc błędów - 4
    *ilośc kombinacji - 57
    *minimalna kwota - 57zł następna 114zł

Cieniu8

Junior

Pochwał: 2
Wysłany: 2005-02-17, 13:57   

Moje pytanie brzmi:
Czy ktoś ma spis punktów Profa dla Wrocławia lub całej Polski?
Wysyłałem i maila z tym pytaniem, ale mimo upływu 2 miesięcy jeszcze nie udało im się odpowiedzieć :frown:

MatroX

Litość to zbrodnia
   Doświadczony

Wysłany: 2005-02-17, 19:54   

z tego co wiem to nikomu nieudała sie uzyskać informacji za pomocą poczty elektronicznej jedyne i sprawdzony kontakt to telefon!

Cieniu8

Junior

Pochwał: 2
Wysłany: 2005-02-17, 22:17   

Co do Profka to życie dopisało kolejną kartę :frown: Dziś ojciec obstawiał u tego buka kupony. Miał napisaną elegancką karteczkę z typami. Pozostawało tylko dać kobiecie do wklepania. Po przyjściu taty do domu oczywiście przejrzałem kupony. Jeden z nich miał trochę za wysoki kurs w stosunku do moich oczekiwań. Okazało się, że pani wklepująca źle wpisała i zamiast pewnego Gent-Beveren mam ryzykowny Mouscroen- La Louviere, na szczęscie z remisem. Wiem, że ojciec powinien sprawdzić poprawność, ale takie coś nie powinno się zdarzać. Teraz mam nadzieję, że Żewłak i spółka staną na wysokości zadania, ale naprawdę ten incydent wpływa na moją ocenę jakości pracy bukmachera. Rozumiem oczywiście, że czasem się nie trafi w klawisz, ale jednak :evil:

Centrebet
Bart87

Doświadczony

Pochwał: 8
Wysłany: 2005-02-17, 22:35   

Cieniu ona ma naprawde sporo kuponow do wyslania, a czlowiek jest tylko (moze az) czlowiekiem wiec bledy sie zdarzaja. Ale powiem Ci, ze podobno bledow sie nie poprawia, bo przynosza szczescie i czesto wchodza wlasnie z tymi pomylkami - osobiscie nigdy bledow nie mialem ale juz czytalem kilka takich opinii.

Btw. Jutro wpadne na "stare smieci" i puszcze kupon w Profku - moze bedzie szczesliwy :)

Obstawianie.com Strona Główna » Bukmacherzy » Bukmacherzy » PROFESJONAŁ

Reklama:Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl