Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Wysłany: 2004-07-07, 21:30 PROFESJONAŁ
Profesjonał
Otwarcie punktów w poniedziałek około 11:00
a tak to juz co niektóre punkty mają od 8:00 chyba w niedziele od 9:00 przerwą godzinną na obiad około 13:00 do 14:00 przez cały tydzień ale to nie jest reguła.
ej mam pytanko .. jesli obstawie mecze dzisiaj i zalozmy wswzsztkie wejda ( terminy tych spotkan to 17 i 18 lipca ) to kiedy moge sie najponziej stawic po odbior . ??? moge sie stawic po odbior 5 sierpnia ??
_________________ co cie nie zabije to cie wzmocni
ej mam pytanko .. jesli obstawie mecze dzisiaj i zalozmy wswzsztkie wejda ( terminy tych spotkan to 17 i 18 lipca ) to kiedy moge sie najponziej stawic po odbior . ??? moge sie stawic po odbior 5 sierpnia ??
w ciagu 2 tygodni od konca ostatniego zdarzenia a jesli nie odbierzesz to termin waznosci kuponu uplywa wraz z wygrana!!!!!
Wysłany: 2004-08-09, 10:17
djseba napisał/a:
cer0 napisał/a:
w ciagu 2 tygodni od konca ostatniego zdarzenia a jesli nie odbierzesz to termin waznosci kuponu uplywa wraz z wygrana!!!!!
Tzn ja tez niby słyszałem, że dwa tygodnie, aczkolwiek kiedyś zawieruszył mi się wygrany kupon i po ponad 2 miesiącach go znalazłem, poszedłem i babka mi wypłaciła bez najmniejszego problemu- to chyba też zależy od ich dobrej woli:) 2 tygodnie są oficjalnie...
kiedyś zawieruszył mi się wygrany kupon i po ponad 2 miesiącach go znalazłem, poszedłem i babka mi wypłaciła bez najmniejszego problemu-
morton, to naprawde byly 2 miesiace?????? wg regulaminu profa i sts-u wygrane mozna odbierac w ciagu 30 dni od daty ogloszenia wynikow, czyli w praktyce przez miesiac od nastepnego dnia po rozegraniu najpozniejszego zdarzenia na kuponie.nie wiem jak jest w mixie.
heh,sam tego doswiadczylem. przyszedlem dokladnie po 30 dniach, ale niestety liczyla sie rowniez dokladna godzina i kasa przepadla...
_________________ Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mecz kupię
hmm ... nie wie ktos ile mozna obstawic meczy profie na jdnym kuponie ??
superges [Usunięty]
Wysłany: 2004-09-18, 14:28
wydaje mi się że coś koło 30 chyba 32
Ale tak swoją drogą to zupełnie nie ma to znaczenia bo kto tyle meczy na jednym kuponie
zazwyczj takie osoby przegrywają najwięcej a mojemu koledze powiedziałem
że bukmacherka : "to nie bicie rekordu do ksiegi guinesa na najdłuższy puszczony kupon!!!"
All right reserved
to dobrze bo chcialem wiedziec czy mozna walic po 20 na kupon ...
superges [Usunięty]
Wysłany: 2004-09-18, 14:38
Tomasz napisał/a:
to dobrze bo chcialem wiedziec czy mozna walic po 20 na kupon ...
ja jakiś rok temu zagrałem 16 meczy a oostatni miałem Legia-G.Łęczna wszystkie 15 trafiłem a ten ostatni nie było wtedy 0:0 pamiętam to do dziś bo wtedy zaczynałem bukmacherke
a ostatnio dokładnie rok po pechowym meczu Legia-Łęczna puściłem na expekcie Legia-Zagłebie i to terz był ostatni mecz tyle że z 6.
no i znowu 5 weszło a ten ostatni zakończył się 0:0
Wysłany: 2004-09-18, 18:57
u większości buków to nie ważna jest ilości meczy nawet im to na rękę że obstawiasz tyle (pociąg -mniejsze prawdopodobieństwo trafienia) .Ważna jest AKO i kwota którą byś ewentualnie mógł wygrać i w tym przypadku może ci odrzucić taki kupon a także kwota którą chcesz zainwestować . Zazwyczaj jeśli stawiasz np. 200, 500 lub 1000 i więcej to pani w okienku prosi o konfrontacje telefoniczna z właścicielem czy może przyjąć taki zakład.
Ja mam pytanie jak jest w Profesjonalu jeśli chodzi o polską ligę. Bo w STS-ie trzeba oprócz meczu ligi polskiej obstawić dwa inne zdarzenia a czy w Profesjonalu też tak jest czy można bez problemu puścić singla na mecz ligi polskiej?