Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Nie wiedzialem gdzie zapytac wiec tu sie wpisze, mozecie powiedziec gdzie gracie przez internet i gdzie sie najlepiej oplaca? Ja znam tylko expekt i oprócz tego no wiadomo profesjonal i sts ale chodzi mi wlasnie o takie serwisy internetowe. Z góry dzięki
PS:Zastanawiam sie miedzy innymi miedyz betAndwin, SportingBet i bet-at-home, ale nie bardzo wiem czym sie kierowac. Jakbys ktos z was gral w tych serwisach niech mi powie ktory jest najlepszy (aha i zalezy mi tez w pewnym sensie na ilosci zdarzen w Boksie, bo w nim sie najlepiej orientuje i najwieksza kase w expekcie na nim zbijam ale tam jest po 2 zdarzenia na tydzien albo i gozej wiec lipa )
Ja gram w Expekcie. Nie gralem u zadnego innego internetowego buka, poniewaz jestem z Expekta bardzo zadowolony, stawka od 50 gr, bezproblemowe wplaty i wyplaty i wogole solidna firma. Boksu nie gram wiec w sumie to mala ilosc zdarzen z tej dycypliny mnie nie interesuje.
Wysłany: 2005-01-30, 21:26
ten temat zostanie usuniety jest już podobny załozony gdzie mozesz składac róznorodne pytania z zakresu bukmacherki szukaj
Pytania, propozycje tutaj składaj! WSZYSTKO_O_WSZYSTKIM