Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Kod SWIFT
Jest to 8 literowy kod, przy pomocy którego można zidentyfikować instytucję finansową, kod ten ułatwia realizację przelewów międzynarodowych.
Informacje jaki kod SWIFT posiada twój bank uzyskasz bezpłatnie drogą pocztową jak i również telefonicznie. Kod ten jest stały i przypisany temu bankowi!
proszę
_________________ " Masz problem? W czym problem? Problem mają ci , co grzeją puche dożywotnie, a Twoje problemy są do ch**a niepodobne"
Kod SWIFT
Jest to 8 literowy kod, przy pomocy którego można zidentyfikować instytucję finansową, kod ten ułatwia realizację przelewów międzynarodowych.
Informacje jaki kod SWIFT posiada twój bank uzyskasz bezpłatnie drogą pocztową jak i również telefonicznie. Kod ten jest stały i przypisany temu bankowi!
irda, po co sie pytasz o to samo 3. razy? Ogarnij sie bo jest opcja edycji postow, a Ty bezsensownie zasmiecasz topic.
Sportingbet.com:
Opcja 1:
Nazwa banku: BPH S.A.
Nazwa odbiorcy: Envoy Services Limited. GB
(Rachunek w PLN) Numer rachunku: 59106000760000321000095930
(Rachunek w EUR) Numer rachunku: 62106000760000321000096070
SWIFT BPHKPLPK
Opcja 2:
Nazwa banku: Bank Zachodni WBK S.A.
Nazwa odbiorcy: Envoy Services Limited. GB
(Rachunek w PLN) Numer rachunku: 94109028510000000105094524
(Rachunek w EUR) Numer rachunku: 22109028510000000105094559
SWIFT WBKPPLPP
Opcja 3:
Nazwa banku: Raiffeisen Bank, Warsaw
Nazwa odbiorcy: Pacific Network Services
(Rachunek w PLN) Numer rachunku: 88175000090000000005420229
Tytuł przelewu należy wypełnić w następujący sposób:
"(SBT)(PL)(1234567)" gdzie:
(SBT) – pozostaje niezmienne
(PL) – waluta rachunku bankowego na jakie wpłacamy (PL lub EU)
(1234567) – ID użytkownika w Sportingbet
Przykład poprawnie wypełnionego tytułu przelewu:
Wpłata w PLN
SBTPL2234567
Wpłata w EUR
SBTEU2234567
Ostatnio zmieniony przez tomazi 2006-08-14, 09:31, w całości zmieniany 1 raz
Dołączył: 14 Maj 2006 Pochwał: 4 Posty: 138 Skąd: Krosno/Wrocław
Wysłany: 2006-08-14, 10:15
irda napisał/a:
Aha to ja mam chyba trzeci ok dzieki
Nie rozumiesz
To sportingbet ma 3 rachunki. Ty sobie wybierasz, na który chcesz wpłacić. Nie ważne jest w jakim banku Ty posiadasz swoje konto, możesz wpłacić w dowolnym banku. Skorzystaj poprostu z 1 z 3 obecnie dostępnych kont i wpłacaj pieniądze. Poza tym, wielokrotnie było już pisane na forum, że nazwa odbiorcy nie jest ważna. Ważny jest numer konta oraz tytuł przelewu, aby bezproblemowo mieć kasę na koncie u buka...
pozdro
_________________ Pomóż głodnym dzieciom! Dośyć często rozważam, co jest warte me życie..
Setki zgranych kawałków... Miraż bycia na szczycie...
Kod SWIFT
Hmm a ja mam takie pytanie bo nie mogę znaleźć. Czy wogóle jest w ofercie sb takie coś jak typ na awans. Jeśliby sie komuś chciało wytłumaczyc mi to,to będę wdzięczny.
Wysłany: 2006-08-22, 21:51
Witam
Mam pytanie ... zalozylem sobie konto w mBank'u i wplacilem pieniazki. Dostalem takze karte kredytowa juz [Visa Electron]. Czy jesli zaksieguja mi wplacone pieniazki na konto to czy od razu bede mial je na karcie kredytowej? Tak, ze od razu bez czekania moge przeslac troche na zaklady do sportingbet? Bo wtedy sie chyba nic nie czeka na pieniazki na koncie?
pozdrawiam
Wysłany: 2006-08-22, 22:23
kmilek napisał/a:
Witam
Mam pytanie ... zalozylem sobie konto w mBank'u i wplacilem pieniazki. Dostalem takze karte kredytowa juz [Visa Electron]. Czy jesli zaksieguja mi wplacone pieniazki na konto to czy od razu bede mial je na karcie kredytowej? Tak, ze od razu bez czekania moge przeslac troche na zaklady do sportingbet? Bo wtedy sie chyba nic nie czeka na pieniazki na koncie?
pozdrawiam
A ta karta to kredytowa czy depetowa (debrtowa tylko do bankomatu) rozróznisz je potym ze kredytowa jest wypukła tzn ma cyfry wypukłe (w mbanku sa ze złota rybkom )
Zaden bukmacher nie wypłaca od razu trwa to troche ( np.betfair na drugi dzień roboczy)
Ostatnio zmieniony przez zal28 2006-08-22, 22:24, w całości zmieniany 1 raz
Dostalem takze karte kredytowa juz [Visa Electron]. Czy jesli zaksieguja mi wplacone pieniazki na konto to czy od razu bede mial je na karcie kredytowej?
Tak
kmilek napisał/a:
Tak, ze od razu bez czekania moge przeslac troche na zaklady do sportingbet?
Nie ta karta nie pozwala placic w internecie, musisz wykupic ekarte
Wysłany: 2006-08-23, 14:07
To jest chyba karta debatowa ... bo przy aktywacji wchodzilem w zaklade 'karty debatowe'
A wiec .... czy bede mogl wlasnie przelac pieniazki z tej karty na konto u bukmachera?