Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Wysłany: 2006-11-26, 14:22
Raczej coś nawala bo próbowałem najpierw wysłać na swój z ktorego juz korzystałem a jak nie działało to wyczysciłem cookies i wpisałem jakis przypadkowy i też nie działało ;/
edit: napisałem do supportu i odpisali że mają chwilowe problemy z tą promocją, prosze sprobować za 1-3 dni
Ostatnio zmieniony przez Krzych 2006-11-26, 17:37, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2006-11-27, 19:01
Zleciłem wypłatę wsłałem skan dowodu i dostałem taka odpowiedż:
"We have received the copies of your document and forwarded your request to the authorized department.
We are available for further details."
Mógłby ktoś mi to dokładnie przedłumaczyć?
"We have received the copies of your document and forwarded your request to the authorized department.
Translator tłumaczy to tak:
Otrzymalimy odpisy twojego dokumentu i wysłalimy twojš probę do autoryzacji przez departament. W każdej chwili jestemy gotowi do wyjanień szczegółów transakcji.
Wysłany: 2006-11-27, 19:31
waldek83_1983 napisał/a:
Otrzymalismy kopie twojego dokumentu i przekazalismy prosbe do authorized department ( dzial od personaliow) Jestesmy otwarci na kolejne ....
Wedlug mnie oznacza to ze najprawdopodbniej na zly meil wyslales te skany albo oni zmienili procedure weryfikacji ale z tego co napisali wszystko w toku ...
Dołączył: 08 Lis 2005 Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 1 Posty: 79 Skąd: .... teraz KRAKóW
Wysłany: 2006-11-27, 19:35 skan
....a ja dostałem taką odpowiedź....
"we have thankfully received the copy of your ID card. If you need further assistance or have any other questions, please don't hesitate to contact us."
z tej odpowiedzi mam rozumieć ,że skan został przyjęty poprawnie...
Wysłany: 2006-11-27, 20:21
English translator 3 mówi :
z wdzięcznością otrzymaliśmy kopię twojej ID karty. Jeśli potrzebujesz dalej pomoc albo masz jakieś inne pytania, proszę nie wahać się skontaktować się nas."
hehe a ja się jeszcze załapałem na hiszpańska promocję ale mam takie pytanie: czy wypłacał już ktoś kase ze starbet, mając 3 konta na to samo IP ???? pytam sie bo nie wiem czy jak zlecę wypłatę to czy mi nie zablokują....
Dołączył: 11 Sie 2004 Pochwał: 36 Posty: 2279 Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 2006-11-28, 16:01
No na 3 to chyba troche przesada ja mam na 2,jeszcze nie wypłacałem,ale nie sądze,że zablokują,jeśli masz prawdziwe dane i konta na dane osoby to nie będą raczej się czepiać
Ja ma 2 konta.Na siebie i na żonę.Właśnie zleciłem wypłatę z żony konta na Inteligo (mamy wspólne ale jak by mi się udało jeszcze wypłacić z mojego to wypłace na mbank które jest tylko na mnie) i dostałem taką odpowiedź (tzn. niby ja ) :
"Hello Joanna XXXXXXXX
We have just transfered your pay-out request 20.00 Euro to our bank! This money should be on your account within five working days. Please note: Such bank transfers can only be conducted if all the information you have provided is correct (account number, sorting code etc.).
Best regards and good luck with you next bets, Starbet Gaming Entertainment
English translator 3,1 mi to przetłumaczył tak :
Cześć Joanna XXXXXXXXXX
Mamy tylko transfered, którego twój płaci - z prośbą 20.00 Euro do naszego banku! Te pieniądze powinny być na twoim rachunku w pięciu roboczych dniach. Proszę zauważ: Takie bankowe transfery mogą tylko zostać prowadzony, jeśli wszystka informacja, której dostarczyłeś jest poprawna ( numer rachunku, porządkując kod etc.).
Łączymy wyrazy szacunku i powodzenie z tobą następne zakłady, Starbet Gaming Entertainment
Piszą, że już ci wysłali i do 5 dni powinno być na koncie. Też mam nadzieję, że tak można, bo mam konto na dziewczynę, na którym z 10 Euro zrobiłem 180E i nie chciałbym tego stracić
Dzudu ja podobnie jak Ty dzis wypłaciłem 210E, jak dojdzie to dam znać
ale powinno dojść, w wakacje wypłacałem na swoje konto 40E i nie było problemy a kasa szła 3 dni czyli na piątek powinna być
Ostatnio zmieniony przez wnunio 2006-11-28, 23:09, w całości zmieniany 1 raz
Ja też juz wypłacałem niedawno na swoje konto i kasa przyszła w ekspresowym tempie. Zleciłem wypłatę w południe w czwartek, a już w piątek rano miałem ją na koncie Czyli jeśli chodzi o wypłaty, to mogę ich na razie zaliczyć do najlepszych buków.
Dołączył: 11 Sie 2004 Pochwał: 36 Posty: 2279 Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 2006-11-29, 10:13
Pytanie mam,jeśli przegrałem 2 poprzednie bonusy,a może nawet 3 i korzystam z następnego,z innej kampanii i ugrałem już troche kasy to obracam tylko ten bonus czy poprzednie też obracam? Glupie pytanie,ale nie chce stracić głupio kasy
Pytanie mam,jeśli przegrałem 2 poprzednie bonusy,a może nawet 3 i korzystam z następnego,z innej kampanii i ugrałem już troche kasy to obracam tylko ten bonus czy poprzednie też obracam? Glupie pytanie,ale nie chce stracić głupio kasy
Wydaje mi sie ze obracasz tylko tym bonuse, ktory aktualnie masz. Jesli straciles kase z poprzedniego bonusa to na chlopski rozum skonczyla sie dla Ciebie ta promocja. Bo gdyby bylo inaczej to jak rozwiazac problem gdy np. wplacisz do nich pieniadze? Wtedy tez musisz je obracac, bo nie udalo Ci sie obrocic bonusem? Jestem praktycznie przekonany, ze obracasz tylko aktualnym bonusem.
Jeszcze w przypadku gdy masz np aktualnie dwa bony po 5E to wtedy obracasz calosc x3 (laczna stawka 30E). Troche Cie pewnie zamotalem ale mysle ze zrozumiesz o co kaman
Wysłany: 2006-11-29, 19:27
ej im przypadkiem nie trzeba wysyłac jakichs skanow?? ...bo ja sie zamulilem i tak sobie kliknalem Pay Out zeby zobaczyc co sie stanie i mi sie pokazalo ze Transakcja udana a nawet nie mialem bonusa tydzien na koncie tylko ze dwa dni ...ciekawe czy mi dojdzie kasa czy ja strace