Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
mam dwa pytania...
1. Ile bonusów można można wrzucić na jedno konto? czy na jedno konto dziełają różne kody z jednej promocji? *wpsiując różne maile
2. Ile można mieć kont na ten sam adres domowy? tzn. Kiedy sie doczepią i czy może to grozić blokada, bo z poprzednich promcji do starbeta mam ze 3-4 konta a hasło pamiętam do jednegp i czy zakładając kolejne mze sie coś stać?
_________________ "precz z t a k i m Bogiem! Lepiej żadnego Boga, lepiej na własną rękę dolę swą zdziaływać, lepiej szaleńcem być, lepiej samemu BOGIEM się stać!"
mam dwa pytania...
1. Ile bonusów można można wrzucić na jedno konto? czy na jedno konto dziełają różne kody z jednej promocji? *wpsiując różne maile
2. Ile można mieć kont na ten sam adres domowy? tzn. Kiedy sie doczepią i czy może to grozić blokada, bo z poprzednich promcji do starbeta mam ze 3-4 konta a hasło pamiętam do jednegp i czy zakładając kolejne mze sie coś stać?
Przy weryfikacji do wyplaty zamkna ci wszystkie konta jesli masz klika kont na jedna osobe. Mozna skorzystac na konto z obu tych promocji ktore wymienilem ale tylko raz. A tak wogole jest tam taka opcja jak przypomnienie hasła, ale napisz maila do supportu to ci zadaja pytanie dodatkowe wybrane przy rejestracji i juz gotowe.
A tak wogole jest tam taka opcja jak przypomnienie hasła, ale napisz maila do supportu to ci zadaja pytanie dodatkowe wybrane przy rejestracji i juz gotowe.
gdybym pamietał ostatnio wprowadziłem wszedzie takei samo ale juz zapomniałem jakie
mike78 napisał/a:
wszystkie konta jesli masz klika kont na jedna osobe.
ale nie na różne osoby w tym samym domu?
_________________ "precz z t a k i m Bogiem! Lepiej żadnego Boga, lepiej na własną rękę dolę swą zdziaływać, lepiej szaleńcem być, lepiej samemu BOGIEM się stać!"
Wysłany: 2006-11-17, 22:21
mike78 napisał/a:
Na rozne osoby mozesz miec byle mialy konta bankowe zeby pozniej przelac kase
Mike widze ze jestes obeznany w temacie , albo moze ktos mi poda info , czy przy wyplacie od kazdego zadaja skanu dowodu ??? Kto wyplacal niech sie pucuje
Wysłany: 2006-11-18, 23:59
Ja tylko dodam że błyskawicznie rozliczająkupony live juz w minute po trafieniu kto strzeli nastepnego gola kasa jest na koncie niestety mało jest tych meczy live
or driving license before we can go ahead with the first pay-out.
If you intend to send us a copy of your ID or driving licence, please
remember to send us a copy of all the relevant pages.
If your pay-in to your starbet account is to be carried out by credit
card, please send us a copy of your credit card.
Copies of official ID should be mailed under your user name to
support.en@starbet.com or faxed to +43 1 205334.
Please send all mail to the following address:
starbet
PO box 168
A-1011 Vienna
Austria
i mam pytanie tą kopie dowodu mam wysłac na aders mailowy czy pocztą bo nei rozumiem
AVE RACOVIA!
HALA MADRID!
Ostatnio zmieniony przez erbak 2006-11-19, 09:30, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2006-11-19, 11:33
Ja też mam problemik,ugrałem już coś ponad 20 Ojro i wypłacam,nie jestem pełnoletni i konto jest na mame,tylko,że moji starsi mają wspólne konto bankowe,tzn.kasa mamy i taty przelwana jest na to konto-więc chyba jest wspólne...Jak myślicie będą problemy z wyplatą??
Aaa i jeszcze jedno,czy teraz mogę założyć konto na tate?(gdy będę wyplacal hajs to znów na to samo konto),bo jak mowilem starsi maja jedno konto...Nie bedzie problemu??
Wysłany: 2006-11-19, 13:17
In the interests of security we require a copy of your valid ID, passport
or driving license before we can go ahead with the first pay-out.
If you intend to send us a copy of your ID or driving licence, please
remember to send us a copy of all the relevant pages.
If your pay-in to your starbet account is to be carried out by credit
card, please send us a copy of your credit card.
Copies of official ID should be mailed under your user name to
support.en@starbet.com or faxed to +43 1 205334.
Please send all mail to the following address:
starbet
PO box 168
A-1011 Vienna
Austria
W zainteresowaniach bezpieczeństwa wymagamy kopii twojego ważnego ID, paszport
albo prawo jazda zanim możemy chodzić z pierwszym płacą -.
Jeśli zamierzasz wysłać nam kopię twój ID albo prawo jazdy, proszę
zapamiętaj wysłać nam kopię wszystkich związanych stron.
Jeśli twój płaci - w do twojego rachunku starbet ma zostać noszony przez kredyt
karta, proszę wyślij nam kopię twojej karty kredytowej.
Kopie urzędnika ID powinny zostać wysłany pocztą pod twoją nazwą użytkownika do
support.en@starbet.com albo faksował do + 1 205 334. 43
Proszę wyślij wszystką pocztę poszły za adresem:
starbet
pudełko PO 168
-1011 Vienna
Austria
Tak przetłumaczył to English Translator 3 troche zbyt dosłownie(bardzo troche ) ale można się połapać
Ostatnio zmieniony przez Krzych 2006-11-19, 13:18, w całości zmieniany 1 raz
ej ja rozumiem co tam jest napisane tylko nie wiem czy mam wysłac tylko skan dowodu na maile czy pocztą
Ja też mam problemik,ugrałem już coś ponad 20 Ojro i wypłacam,nie jestem pełnoletni i konto jest na mame,tylko,że moji starsi mają wspólne konto bankowe,tzn.kasa mamy i taty przelwana jest na to konto-więc chyba jest wspólne...Jak myślicie będą problemy z wyplatą??
Aaa i jeszcze jedno,czy teraz mogę założyć konto na tate?(gdy będę wyplacal hajs to znów na to samo konto),bo jak mowilem starsi maja jedno konto...Nie bedzie problemu??
Będą problemy sam miałem takie... i co więcej, jak im bank odrzuci wypłate to kasa wróci Ci na konto pomniejszona o 5 ojro Ale jeśli wszystko jest ok to kasa na pewno dojdzie ja już wypłacałem 3 razy ponad 100 E i kasa była praktycznie po 1 max 2 dniach, oprócz tego jednego razu gdy nie zgadzały sie dane konta i banku
to jest chore najpierw trzeba do nich nawijac po angielsku a potwierdzenie dośca skanu odpisują po polsku